Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak pánové a dámy už to máme suchý a zvážený takže soutež se nám pomalu blíží do konce!
Výsledky odtajním o něco dřív už mě nebaví čekat do toho 5týho
Takže na hlasování vám dám ještě jeden DEN a ofiko výsledek bude ve čtvrtek prvního!
Pokusim se nafotit ještě nějaký makra k tomu vyhlášení...
První foto je misty...
Druhá fotka je GWS (nevim proč,ale dvě kytky byly takhle stříbrný a ostatní byly takový jiný jako by to bylo jiný pheno?)
Třetí foto je právě to jiný pheno kterého bylo 5kytek
Čtvrtá fotka je misty....
Pátá GWS!
POZOR POZOR! Již zítra vyhlašujeme výsledky SOUŤEŽE.....
Máme tady výsledky naší tipovací soutěže...
Po usušení všech holek jsme to hodili na váhu no a vypadá to asi takhle: MISTY-25,7g
GWS-173g
---------------------
sečteno podtrženo celkem to je 198,7g!!!!
SOUŤĚŽ tímto vyhrává uživatel jmenem guido se svým tipem 198g GRATULUJI!! (posléze si pošlem PM jak to bude s výhrou)
na druhém místě se umístil uživatel jménem Mr.Johny
třetí příčku obsadil cajovnik
Když bych shrnul tento round tak bych řekl "na tu bídu dobrý" Kdyby se nám třeba nepodělalo to PH tak to mohlo vypadat ještě líp,ale to je kdyby že a chybama se člověk učí!
Jinak chuťově je nejlepší holka Misty ovocná jemná chuť GWS má takovou zemitou chuť a oboje to zkuřuje dobře
Všem děkuji za projevenou přízeň a u dalšího kola nashledanou
to GWS mi je povědomé vyděl jsem takové u kámoše a ten ho měl od haryho je možné že by to bylo jeho a nechci slyšet takové ty nejapné pozámky jestli si myslím že hary má jediné GWS na grouwru scháním řízky tak se ptám poněvač tole gws je moc pěknéa povedlo se ti