Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vidíš jak říka bobek nepodcenit .. Ja budu flushovat čistou vodou , ale je i u ripenu psáno , jestli se nepletu že zlepšuje i chu%t celkového produktu ! Takže jestli budu flushovat tak tyden tak to bude ok si myslim Díky
Zdravim : Takže sklizet budu asi v sobotu nebo v neděli !! Barva trichomu je mlečná až hněda , takže by to mělo byt idelaní ! Palice jsou pěkne hutné a pevné ! Zitra přidám fotky
Zdravim Komunitu
Takže jak jsme včera psal že přidám fotky tak je tady už dávám !
Už 9 den prolejvám jenom čistou vodou ! A dneska je proleju naposledy ! A zitra nebo v nedeli pujdou asi pod nuž ! Ale asi zitra co myslite ? Nevim co bych ktomu tak moc psal !
Takže tady jsou fotky .. prvni jsou fotky s celkového pohledu !
Jo a taky kytky jsou už docela svetly ood flushingu , kdyžtak vyfotim večer at to jde videt !
Takže prvni pohled do boxu a potom tu mám par fotek s palicema
Tak se mějte a jestli to seknu zítra tak určitě něco nafotím a přidám sem !
Zdravím Rodinko
Takže jsem dneska holky seknul
Delal jsem to asi tak 2-3 hodiny tzv docela fuška ! Ale stal oto zato , ješte ted citim vuni palic Jinak bych chtel řict že po usušení zvažim a napišu sem vynos ! Takže bych chtel zahajit takovou menši typovačku jestli máte zajem ! S vyhercem se nejak dohodnem o nejake odměnně ( dneska neni zadarmo nic )
Při střihani palic jse mi na prstech udelal pekny čaras takže jsem si nakonec uplacal peknout kulicku asi 10 mm ! A taky bych chtel řict že zbytkove listky apod pujdou na test Buble Bagu pro který si jedu zitra ale to až budou listký suché !! Díky moc
Zatim se mějte : jdu na kuličku
Hele šikula čeče tipuju 210g .... jen se chci zeptat ty žluté okraje listů ... nevíš čim to je .... ? málo živin při flushingu nebo si to tam měl ještě když si hnojil?
Původní příspěvek od Vofce Hele šikula čeče tipuju 210g .... jen se chci zeptat ty žluté okraje listů ... nevíš čim to je .... ? málo živin při flushingu nebo si to tam měl ještě když si hnojil?
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley