Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
32 den 12/12
zálivka jen voda ph cca6
nějaké otázky...( kdyby třeba někdo věděl )
-kolik ph má mít voda na postřik????
-kdy přestat hnojit na květ a začít hnojit na tvorbu plodu??????
klidně se ptejte nebo pište!!!!!!!!!
ať se zelení :-)
39 12/12
nevím jestli je to tím postřikem "vermesfluit" ale zdá se mi že chloupky jsou z větší části už hnědé.
při 39 dnu 12/12 se mi to zdá moc brzo dám jim vodu a pro jistotu zahájím flushing (v záloze mám rippen)
půjčím foťák a hodím makro ať to můžete posoudit sami
mě se to zdá moc brzo
Zdravím. To chceš flushovat 3 týdny? Mimochodem, zralost podle blizen nerozeznáš, tu rozpoznáš jen díky zabarvení pryskyřice. "Chloupky" přirozeně hnědnou nezávisle na zralosti nebo díky teplotě!
PS: co to je konretně zač ta G13 ( který z jejich kříženců) ?
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
querilla: co mi zbyde radši flušing než hnojit a hnojku cítit nechci
je to chronik(většinou)
nevím jestli to vydrží další 2 týdny(aspoň, flushink chci!) a teď to sejmout tak nevím i když moc jsem je nehnojil protože měly dobrou hlínu.
sám nevím!!!!
některé chloupky byly hnědé to bývá ale za pár dnů zhnědly všechny.
mas to moc pekne, ja hnojim na rust asi do ctrnacteho dne kvetu kdy jsou kyti naspeedovane... jinak bych to nechal jeste tak tyden na fluschingu a pak crop at mas na vanoce co hulit... s tim flushem je to podle me lepsi dyl nez min... chut je prece taky dulezita... zkurovat to bude tak i tak... maj se
duffy zdravím
přikláním se jestli se ti už zdá, že víc paličky nenakynou a stále víc hnědnou chloupky tak mysli na flušink a určitě aspon 7dní před koncem zalívej jen vodou
osobně já:když vím,že zítra budu sklízet zaliju květníky úplně áž po vrch vodou nechám protéct a na druhý den to sejmu květina pořadně nasákla tudíš se pořádně vyčistila a déle ještě zraje samozřejmě zalívám posledních 7až10dnů jen vodou plus ripen
jinak at se ti dáří