Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidicky, tak se opet hlasim, ani ne tak, ze by se delo neco prevratneho, ale... vcera jsem se pustila do generalniho uklidu na balkone, takze mile damy musely na chvili do pokoje, tak vam zde ukazu jedno spolecne foto, na balkone uz stejne nejdou moc vyfotit.
Jinak jsem se chtela zeptat, kdyz prostrihavam listky, tak asi nema cenu je schovavat, kdyz hnojim... co? Nepomuze asi ani nekolikere spareni horkou vodou, ze? Nebo se mylim a listky by se prece jen daly pouzit?...
Zdraficko Truna kytky su velmi pekne, nemozem dopustit na taketo bonsaje na balkonoch, som dva roky balkon pestoval . Tie listy najskor popreplachuj vodou, moze byt aj studenou az kym ti nepojde skoro cista voda a potom to este dva-tri krat prevar. Z listou pojde takmer cista vvoda a potom mozem varit a varit Odskusane a preverene uz po 4 roky
tak mi zacaly zloutnou listy :-( ale nejak strasne moc..., nektery maji filovy stonky. Byla jsem na svatbe a po narocnym vikendu na balkone spoust :-(( nevim, jestli je to nedostatek dusiku a fosforu, dala jsme holkam rybi moucku a hnojivo, tak snad se to zastavi, ale je to smutnej pohled :-((((
zkus to vyfotit... ale myslim, ze to bude jak rikas.. dusik - zlute listy, fosfor fialovy stonky... jak jdou ted do kvetu, tak potrebujou ziviny.. hlavne ten fosfor
Tak mam radost, podana medicina zabrala a holky se zase vzchopily, sice nemaji tak peknou barvicku jako mely, ale pomalu se k ni zase blizi. Rybi moucka, Plagron Alga Bloom, Horka sul a Bloom Stimulator od B'Cuzz. Slusnej HUHU koktejl :-D. Pridam par fotek, na balkon uz se nevejdu, kdyz tam neco chci, musim je postupne nanosit domu. :-)
Ahoj groweri, na balkone se mi deje jakasi divnost, jedna kytka kvete hrozne divne, nema skoro zadny bliznicky a kdyz ji naky narostou tak schnou, nevite co to je? je to normalni? :-D