Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jenom jednou před přepnutím, celkem se mi podařil FIM, takže to vypadá, tak jak to vypadá, jinak výnos byl asi tak 230g , což na první grow, pro mně povedený tak z 60%, je celkem solidní.
Ahoj rastajohne nemá to být u těch ventylátorů 275 a 250 m3/h ??? Jak jsem si to přečetl tak ve mě uplně hrklo, jestli si to nepletu já s hodinama xDD... Ale nepletu .. já jsem uplnej začátečník viz. moje foto se dvěmi obyčkami pěstovaní od semínka za oknem a takhle vypadají po 13 dnech světelné periody12/12 ale bez přísunu čerstvého vzduchu a odtahu... JO roste to pod HPS 400PS: výbojkou OSRAM Plantastar HPS 400W... Skrin je v celkove rekonstrukci