Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W HPS (first) growbox
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

jo druhy den, doufam ze to vyjde tak nejak akorat

Old Post 28-09-2007 v 10:12 AM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daiv
Stálý Člen

Karma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

cus.proste nadhera......sorry 10karem najednou nemuzu dat;-)

mám rád
má má ma má marihuana.......

MY 1.OUTDOOR 2006-Papaya

MY 2.OUTDOOR 2007-Hashberry+Papaya

MY 3. Out WHITE RHINO X WHITE SHARK 08<------ZČOŘENO

Sčítání políček-

Old Post 06-10-2007 v 13:55 PM
Daiv je offline   Profil uživatele Daiv   Find more posts by Daiv   Foto galerie člena Daiv   Click here to Send Daiv a Private Message   Add Daiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
taker
Nový Člen

Karma uživatele taker - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

máš to vážně nádherný,kolikrát si kytí zaštipoval,že tam máš tak parádní šišky?

Old Post 03-11-2007 v 12:00 PM
taker je offline   Profil uživatele taker   Find more posts by taker   Foto galerie člena taker   Click here to Send taker a Private Message   Add taker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

jenom jednou před přepnutím, celkem se mi podařil FIM, takže to vypadá, tak jak to vypadá, jinak výnos byl asi tak 230g , což na první grow, pro mně povedený tak z 60%, je celkem solidní.

Old Post 05-11-2007 v 14:59 PM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sasa krasty
Stálý Člen

Karma uživatele sasa krasty - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Ahoj rastajohne nemá to být u těch ventylátorů 275 a 250 m3/h ??? Jak jsem si to přečetl tak ve mě uplně hrklo, jestli si to nepletu já s hodinama xDD... Ale nepletu .. já jsem uplnej začátečník viz. moje foto se dvěmi obyčkami pěstovaní od semínka za oknem a takhle vypadají po 13 dnech světelné periody12/12 ale bez přísunu čerstvého vzduchu a odtahu... JO roste to pod HPS 400PS: výbojkou OSRAM Plantastar HPS 400W... Skrin je v celkove rekonstrukci

Tvoje kytí byli krásné

První indoor pod 400 watt HPS OSRAM
První kroky a začátky o pestování v domácích podmínkách :-)

Naposledy upravil sasa krasty 19-09-2008 v 23:02 PM

Old Post 19-09-2008 v 22:25 PM
sasa krasty je offline   Profil uživatele sasa krasty   Find more posts by sasa krasty   Foto galerie člena sasa krasty   Click here to Send sasa krasty a Private Message   Add sasa krasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás