Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » ---Figarův outdoorový pokus č. >1< alá fóliják---
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
Btw. Začíná problém. Tropická ganja už začíná docela hezky kvést ale ChronikXBlue Mystik jen stále roste a to opravdu nekontolovatelně ... OMFG. Příště do foliáku beru nějakou hnojku na květ a snad ho přemluvim.

taky mi to AK48 nekvete, ale jen nekontrolovatelně se blíží ke stropu skleníku...strašně moc se bojím plísní...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 28-08-2007 v 17:41 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Nová fota .... Tropická ganja už pěkně kvete a dávám jí tak 3 týdny do sklizně. Naopak ChronikXblueMystik zatim vůbec nevypadá, že by měl začít kvést - má v tom docela bordel.
btw. Docela mi to začaly sežírat housenky, ale ztráty zatím nejsou - po pálkách nejdou.

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 09-09-2007 v 10:41 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Neznáte někdo nějakej praktickej, levnej a dostupnej prostředek proti housekám?

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

Old Post 10-09-2007 v 16:42 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Koukni sem, mistře Figaro, určitě najdeš co potřebuješ...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 10-09-2007 v 17:28 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
Neznáte někdo nějakej praktickej, levnej a dostupnej prostředek proti housekám?

esi sou to ty housenky co znám a myslím, tak bych je tam nechal. kamarádům se už pár let zpátky každoročně na kvetoucích pálkách objevujou nejaké housenky a ty sežerou dycky enom listy z palic a pak je čas sklidit, protože než to ožerou tak je to zralé. neznám lepší způsob jak se zbavit listů na pálkách - samozřejmě ale ty tvoje možou byt oupa neco jiného. každopádně se za jednim takto "postiženým" kamarádem chystám velmi brzo stavit a daný housenší druh řádně zařadit a zmapovat co umí.

Old Post 17-09-2007 v 12:49 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Takže tu po dlouhé době přináším další fotoupdate .... Tentokrát jsem už musel sklidit tropickou Ganju, páč už na paličkách začínala růst plíseň... Takže sem(sme) to radši posekaly než riskovat rozšíření po všech kytkách,,, ale co, stejně už jim chyběl tak tejden do plnohodnotné sklizně.
K těm housenkám - nakonec nějak nebyl čas to řešit nějak odborně a 100%tně účinně.... Hlavně jsem nesehnal ty pesticidy co doporučoval Pan Ker. Takže jsem to prostě vyřešil jednoduše : něco přez 2 hodiny jsem se ztrácel ve skleníkové jungly a housenky vybíral ručně a musim konstatovat že to zabralo s 95%tní úspěšností, páč když jsem tam přišel o týden později, našel jsem jen pár zbloudilých kousků, který skončili v čepelích od nůžek . Mno ale tu plíseň jsem později docela dost řešil, páč tím, že byla na pár paličkách to samozdřejmě neskončilo . Nacházel jsem ložiska plísně jen tak na stonku, což jsem viděl poprvé v životě - ty jsem tak nějak na oko zničil(pro dobrý pocit) - jakože jsem tu sračku nejdřívě postříkal postřikem proti škůdcům (prej i proti houbovejm chorobám ) a pak z důrazem a přírazem tu sračku setřej ze stonku, ale jak mi určitě řeknete nemělo to asi moc smysl , ale co ... Mno musim říct že venku pěstuju poprvé a opravdu se to z vnitřkem nedá srovnávat - příroda si dělá opravdu co chce, ale tak nějak sem to ukočíoval, až na ty housenky - tu ganju fakt vzali festovně . Nikdy jsem kytky nemusel tolikrát lámat, přivazovat, ohýbat atd... jen kvůli tomu abych je snížil. Stejně nakonec proti mému pojetí pěstování scrogem vůbec neměli šanci ... Mno na fotkách je vidět kolik toho asi tam bylo. Ganji bych tipnul něco kolem 100G suchýho, ale v tomhle je muj odhad fakt krátkej... Taky jsem si všiml toho, že ste měly pravdu s tim kořenovym systémem a prostorem - ano, věděl jsem že kytky mezi sebou jakoby "soupeří" o místo v půdě, ale takto? Mno jedna kytka která rostla vedle největší kytky byla asi tak velká a měla takovej výnos, že by se to vyrovnalo jedný větvy z velký kytky, což je fakt dost... to sem čuměl. Jinak skunku(pracovní název ) se vede nádherně, ty vrchní pálky začínaj růst fakt libově, jen doufám že stihnou dozrát, páč by to byla škoda. Navíc díky pokácení ganjy je o mnoho víc prostoru, kam to v případě kolize se střechou foliáku můžu tahat .
K fotkám : Mno asi no coment, myslim že to z tohohle textu všichni asi pochopíte .... co je co .... Btw. Pokusil jsem se o nějaká lepší makra ke kterejm doporučuju Zoom . Jenom mě sere ta snížená velikost fotek .... musel jsem dost snižovat velikost a kvalitu

Mějte se ........ a Ať to roste ................
Mr. Figaro

projekt Venus
Zeitgeist movement

Henry Ford , 1922

Naposledy upravil Mr. Figaro 08-10-2007 v 20:44 PM

Old Post 08-10-2007 v 19:38 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

btw. Skunčík bude hotov tak odhadem za měsíc,,,, snad v tý době nebude už mrznout.

projekt Venus
Zeitgeist movement

Henry Ford , 1922

Old Post 09-10-2007 v 14:11 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Tak a je tu závěr a bohužel smutný.... "Skunčík" absolutně nestíhal dokvézt. Byl tak ve 2/5inách květu, takže z toho sice něco bylo, ale chutná to jak hóoódně špatná ganja. Sice to zhuluje, ale je to na hovno. Kdyby to dokvetlo, tak toho bude hafo, páč když jsem viděl stavbu těch větví, říkal jsem si, že konešně uvidim palici jak moje stehno naživo a ani hovno. Jak začlo mrznout, některé části rostliny odumíraly <- tim myslim že byly bez života, ne že jsem je viděl umírat . Kytky tak týden nic nedělali, žádný nový růst palic, akorát rozšiřování plísně, takže jsme s kámíkem dospěli k závěru, že tohle trápení už nemá cenu dál prodlužovat, páč 20°C ve stínu už stejně asi nebude. Mno co se dá dělat. Ale byli to nádhený a zdravý kytky, díky kterým jsem získal moc cenných outdoorůvých zkušeností a za to to stálo ........

Ještě k tropický ganje : Můj majel SmokeReport -> ... No prostě je to neuvěřitelnej zabiják. Tohle jsem opravdu nečekal a to asi nikdo. Stavy jsou spíš Stoned i když když se toho vyhulí moc ...... ...
Pár lidí se kterými jsem to hulil mi řeklo tyhle věci, které jsou pro mě, jako pěstitele, moc lichotící - "Ty vole, tohle sem nečekal, po hodně dlouhý době sem po hulení nemoch řídit".... no neni to nádherný ? .....
další hláška - "Ty vole , já se cejtil jak s tripovanej" ,,,,, taky potěší ...

Z vlastních zklušeností můžu říct, že je to "hrabohlav" tvz. Nedoporučující se na samozkuřování. Napadali mě po tom divný věci ... NO MORE COMENTS

Časem dodám ikebanovou fotku tropický ganjičky a teď se už mějte a těšim se na Vás u mýho dalšího Outu .......... ....
FINISHED

projekt Venus
Zeitgeist movement

Henry Ford , 1922

Old Post 28-10-2007 v 22:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás