Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zabehneš do zahradkarstva a povieš že chceš postrek na to a to a maš po probleme ja som mal na rastlinke take červi jak maliček postriekal som to a za 3h som nazbieral zo zeme jeden sačok mi bolo z toho až zle...
dik za radu de Toxi,us je problem vyresenej,v garazi sem nasel nejakej pripravek proti msicim a mrsknul sem to na ni a dneska us to je v suchu.... teda aspon se mi to zda ze je to v pohode....
otazka...kytka se zaciny vrcholkama dotykat "stropu" skleniku,ohybal jsem dost ale nepomohlo to...bojim se plisne...co s tim,mam to jeste 1 ohnout nebo ustrihnout asi tak 20 cisel z vrsku.....
tak,dik za radu,ale prave jsem to vyresil...celou kytku jsem poohybal do stran tak ze zaplnuje asi tak 1/4 celeho skleniku new fota budou co nevidet...