Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No pokavad si to mel v rustu coz asi jo,tak budes dle me za vodou,jelikoz nad 0,3 THC nenamerej.Mel jsem tudize podobny problem s fotrikem kdyz jsem dorazil z parby asi v 10 hodin rano,tak vybalil,ze zavola na me svestky,tak jsem mu rekl at si je klido zavola-asi vymekl a nastesti nevolal-to bych mu v zivote neodpustil,kdyby se do toho pustil.Jinac at to projde.
ale u nas kdyz ma neco trvat 2 měsíce, tak to trvá 2 roky, njn naše úřady...
Ale jinak myslím že když už se tak dlouho neozvali že nějaký EXTRA přečin to nebude;-)
Ty voe takovy fotra bych rezal pekne mou pesti do obliceje dokud by se mi vruce nezlamali vsechny kosti. Nechapu jak nekdo muže udat vlastní rodinu !!! Zajimalo by me jak dopadl typek ?
Pochopil bych kdyby ti to fofin přez noc vytrhal ale bonzovat to je už silný kafe..... Jsem zvědavej jak to letos provedu ja se svejma kytkama loni mi to doma nechali ale letos....
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Původní příspěvek od tobex no tak je to uz prezrok a stale nic. serou na mne. ani mi nic nenapsali. nesedim, nebojte, ale uz nelezu tolik na net.
JJ good, držel sem ti palce, ztratilo se to v nějaké staré zaprášené kartotéce, či jak se těm skříňkám nadává ale aby se neozvali třeba za 10 let, nebo bych už moc nedělal teď nějaké věci okolo mařky, bo by ti to mohli potom vše najednou spočítat a to by už nebylo tak příjemný;-)
tak zatim to máš vpohodě ted jen doufat že nepřijdou zas :flame:...předpokládám že když se neozvali tak kyti taky asi nevrátili co??? hodně štestí v dalším pěstu......pic
JJ good, držel sem ti palce, ztratilo se to v nějaké staré zaprášené kartotéce, či jak se těm skříňkám nadává ale aby se neozvali třeba za 10 let, nebo bych už moc nedělal teď nějaké věci okolo mařky, bo by ti to mohli potom vše najednou spočítat a to by už nebylo tak příjemný;-)
Za deset let se ti dle mě ozvat nemůžou, nějaká oznamovací lhůta, či jak se to jmenuje, bude rozhodně kratší Nehledě na to, že by tě během těch deseti let museli upozornit dopisem...
Když už jsme u těch deseti let, tak mě teďka napadla jedna historka jedné mojí známé. Před cca. deseti lety jela s kámoškama z kalby načerno, chytil ji revizor a jak se "sluší a patří" - dostala flastr. Nebyla jej zaplatit týden, měsíc, rok ... Pár let na to, když už byla vdaná, ji přišel dopis s modrým proužkem, který její manžel shodil ze stolu s tím, že to už musí být promlčený a že je to vklidu. Devět a půl let od pokuty u nich zazvonil zvonek, za dveřma stáli černí s exekutorem, který začal zabavovat televizi (mimochodem, moc luxusní LCDéčko ), jejich děti řvali, že jim berou maminku a bylo to pobávko pro celý barák Dopadlo to naštěstí dobře - pokutu na místě zaplatili, jen byli docela na větvi z toho, že místo původní stovky musí platit tuším 10 tisíc. Kdyby to bylo po více jak deseti letech - pokuta by byla promlčena. Prostě haluz