Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Fotr práskač
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

No pokavad si to mel v rustu coz asi jo,tak budes dle me za vodou,jelikoz nad 0,3 THC nenamerej.Mel jsem tudize podobny problem s fotrikem kdyz jsem dorazil z parby asi v 10 hodin rano,tak vybalil,ze zavola na me svestky,tak jsem mu rekl at si je klido zavola-asi vymekl a nastesti nevolal-to bych mu v zivote neodpustil,kdyby se do toho pustil.Jinac at to projde.

Old Post 30-11-2007 v 18:39 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

pořad nic brasko ?...celkem by me zajima jestli se ozvali ještě -_)peace

Old Post 27-01-2008 v 02:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

hm...tak asi sedí

Old Post 31-01-2008 v 07:04 AM
W. Allen
Nový Člen

Karma uživatele W. Allen - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Tomu fotrovi bych pomazal genitálie rybí pastou a strčil mu je do akvárka s piraněmi. To je hnus! Čistý hnus.

Old Post 25-02-2008 v 22:13 PM
W. Allen je offline   Profil uživatele W. Allen   Find more posts by W. Allen   Foto galerie člena W. Allen   Click here to Send W. Allen a Private Message   Add W. Allen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Karma uživatele iceCube - 85% PěstitelskáKarma uživatele iceCube - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ale u nas kdyz ma neco trvat 2 měsíce, tak to trvá 2 roky, njn naše úřady...
Ale jinak myslím že když už se tak dlouho neozvali že nějaký EXTRA přečin to nebude;-)

600W -DD,SD,DB,KM- 0.78g/w

Old Post 22-03-2008 v 19:14 PM
iceCube je offline   Profil uživatele iceCube   Find more posts by iceCube   Foto galerie člena iceCube   Click here to Send iceCube a Private Message   Add iceCube to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iceCube! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
siemens
Stálý Člen

Karma uživatele siemens - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Ty voe takovy fotra bych rezal pekne mou pesti do obliceje dokud by se mi vruce nezlamali vsechny kosti. Nechapu jak nekdo muže udat vlastní rodinu !!! Zajimalo by me jak dopadl typek ?

Old Post 09-04-2008 v 22:43 PM
siemens je offline   Profil uživatele siemens   Find more posts by siemens   Foto galerie člena siemens   Click here to Send siemens a Private Message   Add siemens to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Pochopil bych kdyby ti to fofin přez noc vytrhal ale bonzovat to je už silný kafe..... Jsem zvědavej jak to letos provedu ja se svejma kytkama loni mi to doma nechali ale letos....

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 18-04-2008 v 07:44 AM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tobex
Stálý Člen

Karma uživatele tobex - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

no tak je to uz prezrok a stale nic. serou na mne. ani mi nic nenapsali. nesedim, nebojte, ale uz nelezu tolik na net.

Old Post 22-04-2008 v 17:58 PM
tobex je offline   Profil uživatele tobex   Find more posts by tobex   Foto galerie člena tobex   Click here to Send tobex a Private Message   Add tobex to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tobex! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

konec dobry vsechno dobre, asi to odlozili a uz je neuvidis . . .

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 22-04-2008 v 21:48 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANUBIS
Stálý Člen

Karma uživatele ANUBIS - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

To je dobre...to ti preju ze te nedostali konec koncum nemeli za co...

Old Post 25-04-2008 v 19:37 PM
ANUBIS je offline   Profil uživatele ANUBIS   Find more posts by ANUBIS   Foto galerie člena ANUBIS   Click here to Send ANUBIS a Private Message   Add ANUBIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iceCube
Stálý Člen

Karma uživatele iceCube - 85% PěstitelskáKarma uživatele iceCube - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od tobex
no tak je to uz prezrok a stale nic. serou na mne. ani mi nic nenapsali. nesedim, nebojte, ale uz nelezu tolik na net.

JJ good, držel sem ti palce, ztratilo se to v nějaké staré zaprášené kartotéce, či jak se těm skříňkám nadává ale aby se neozvali třeba za 10 let, nebo bych už moc nedělal teď nějaké věci okolo mařky, bo by ti to mohli potom vše najednou spočítat a to by už nebylo tak příjemný;-)

600W -DD,SD,DB,KM- 0.78g/w

Old Post 09-05-2008 v 22:56 PM
iceCube je offline   Profil uživatele iceCube   Find more posts by iceCube   Foto galerie člena iceCube   Click here to Send iceCube a Private Message   Add iceCube to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iceCube! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fire.ent
Stálý Člen

Karma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

tak zatim to máš vpohodě ted jen doufat že nepřijdou zas :flame:...předpokládám že když se neozvali tak kyti taky asi nevrátili co??? hodně štestí v dalším pěstu......pic

Kupujte hřebeny,nastanou všivý časy!!!!!!!!!!!!!

Užívej a Mysli!!!!!!!!!!!!!

Naučit se zacházet se svojí duší vyžaduje čas...

Zahoď ten spařenej filtr!! Glass forever...
fire.entuv out 07

fire.entuv out 09

fire.ent´s bush factory..JF,Erd,WW,HH and many more..

fire.ent´s bush factory..Lebanese,Ice,C99,Smbog,St3 and many more 2012..

fire.ent´s bush factory 2014 - všechno 2x a něco navíc k tomu...

Old Post 10-07-2008 v 07:13 AM
fire.ent je offline   Profil uživatele fire.ent   Find more posts by fire.ent   Foto galerie člena fire.ent   Click here to Send fire.ent a Private Message   Add fire.ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od iceCube

JJ good, držel sem ti palce, ztratilo se to v nějaké staré zaprášené kartotéce, či jak se těm skříňkám nadává ale aby se neozvali třeba za 10 let, nebo bych už moc nedělal teď nějaké věci okolo mařky, bo by ti to mohli potom vše najednou spočítat a to by už nebylo tak příjemný;-)

Za deset let se ti dle mě ozvat nemůžou, nějaká oznamovací lhůta, či jak se to jmenuje, bude rozhodně kratší Nehledě na to, že by tě během těch deseti let museli upozornit dopisem...

Když už jsme u těch deseti let, tak mě teďka napadla jedna historka jedné mojí známé. Před cca. deseti lety jela s kámoškama z kalby načerno, chytil ji revizor a jak se "sluší a patří" - dostala flastr. Nebyla jej zaplatit týden, měsíc, rok ... Pár let na to, když už byla vdaná, ji přišel dopis s modrým proužkem, který její manžel shodil ze stolu s tím, že to už musí být promlčený a že je to vklidu. Devět a půl let od pokuty u nich zazvonil zvonek, za dveřma stáli černí s exekutorem, který začal zabavovat televizi (mimochodem, moc luxusní LCDéčko ), jejich děti řvali, že jim berou maminku a bylo to pobávko pro celý barák Dopadlo to naštěstí dobře - pokutu na místě zaplatili, jen byli docela na větvi z toho, že místo původní stovky musí platit tuším 10 tisíc. Kdyby to bylo po více jak deseti letech - pokuta by byla promlčena. Prostě haluz

Old Post 19-07-2008 v 17:44 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás