Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Big Bud 600w, drip
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

jasnejch 495 g,,, .... Opravdu zdařilý grow

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 03-06-2007 v 21:53 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

nadhera,super!....395 g

....navar mi ďalší šluk....

Outdoor 2006 (NN)

Outdoor 2007 (PW,M1,HG,TOP 44,...)

Ata Tundra -Seedsman seeds Nlite 200 W RED

Old Post 03-06-2007 v 23:16 PM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

437g

400w by Lowerider - 2x SW.BB.NL -

Pěstírna Loweridera...

Old Post 03-06-2007 v 23:37 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANK
Stálý Člen

Karma uživatele ANK - 80% PěstitelskáKarma uživatele ANK - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

402g pekny

Old Post 04-06-2007 v 15:04 PM
ANK je offline   Profil uživatele ANK   Find more posts by ANK   Foto galerie člena ANK   Click here to Send ANK a Private Message   Add ANK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od Lagutoda
450g

Další, co krade můj tip

Jinač je to celkem doba, co se vyhlásila tipovačka, pomalu pochybuju, že se vyhlásí výsledek....

Old Post 04-06-2007 v 16:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DropRaid
Stálý Člen

Karma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% Pěstitelská

!Konec! Příspěvek č. 54

Ahoj vsichni, vsem se omlouvam za opozdeni dokonceni threadu, protoze jsem nebyl doma.

Takze a ted k veci, z puvodnich 2,2kg mokreho jsem se dostal po 5 denim suseni na hodnotu .................... 478g coz neni moc, ale kdyz vemu to ze jsem jel tuto techniku poprve a nedaval jsem jim nejlepsi peci, tak jsem s timto vysledkem nadmiru spokojen a budu doufat ze priste to bude lepsi ). A jeste vyhercem se stava.............. Kaspars, zatim ahoj a snad u pistiho

Naposledy upravil DropRaid 05-06-2007 v 11:35 AM

Old Post 05-06-2007 v 11:28 AM
DropRaid je offline   Profil uživatele DropRaid   Find more posts by DropRaid   Foto galerie člena DropRaid   Click here to Send DropRaid a Private Message   Add DropRaid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás