Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
medicineman: feminizovany nejsou...nebo aspon jsem se to na strankach nedocetl...jo o rezech jsem premejslel...ale nevim jak moc se chci nak s nekym kontaktovat...
co rikas na ten feminizacni roztok...co nabizej na hydroponic.cz ???
EDIT: FLOWER SEED Soak – feminizátor semínek,stačí ponořit semínka na 24h a feminizace je hotová 50 ml 890,-
PS: doma budu muset zmerit pH vody...jinak nevim co jsem zanedbal...protoze substrat by mel mit pH ok...a i vodu jsem vzdycky nechal od chloru odstat...
O tom roztoku jsem jen cet, ale nezkousel takze se nemuzu vyjadrit. Snad tu s nim ma nekdo zkusenosti. Toho kontaktu bych se vubec nebal. Neni duvod, jestli myslis kvuli anonymite, tak jsi nemel chodit na grower. PH bys opravdu mel upravovat rek bych ze ses z Prahy a tudiz ho mas pres 7 a to je moc i kdyz kytky vapadaj zdrave..
no tak samce uz mam nahore na skrini a budu je pozorovat jen tak ze zvedavosti...posledni mohykan co nevystrcil pohlavi se hreje ve skrini...
ventilace prisla domu...prachy odesly na ucet klecka.cz
heh cekal jsem jak si to vsechno zapojim a jedem...ale to UFO po me bude chtit naky elektrikarsky schopnosti...sakris...sem rad ze sem nastavil spinaci hodiny a ted tu budu muset blbnout s nakym regulatorem otacek atd. :/
taky jsem si priobednal EuroTech teplomer/vlhkomer ...cimz jsem zjistil ze teplotu mam temer predpisovou...v noci 18-19 ve dne 24-25 ....
no ale taky jsem zjistil ze vlhkost je naka krizova...vlhkomer postupne zacal na 50% a jel a jel dolu...az ukazal prd...asi mam tak sucho ze je to pod jeho rozsah...proste na 30% skoncil a dal mi ukazal jen " - - "
ale kytky jak jste videli na fotkach podle me nicim netrpeli a jak jsem tak koukal na kyticky ostatnich tak sme nemeli zadnej problem az na to pohlavi...jakej byste meli nekdo tip na regulaci vlhosti kdyz neberu v uvahu koupi zvlhcovacky....???
dotaz....da se pH papirkama zmerit pH dostatecne dobre abych vedel ze je nebo neni pod 7 ??? vim ze zkusenosti ze skoly ze ty papirky mi vzdycky ukazaly akorat jestli je to mezi 0-7 nebo mezi 8-14
seminka jsou doma...za 4 dny(a to byl ted vikend) to opravdu nestiham.... :-P pripadaj mi takovy malicky...ale uvidime ted resim jak to s nima provest...kdyz mam ve skrini samici... :/
Zdarec, být tebou tak bych toho samce uplně vyhodil z baráku. Co se týče těch řízků tak přece nikdo na tebe nemusí mít žádný kontakty, jen se přes grower domluvíš dojedeš si pro to a zase zmizíš.
Vlhkost by jsi třeba mohl pořešit tak že dáš nádobu z vodou z toho povedeš nějaký materiál, co hodně saje, do výšky aby se z něho voda rychle odpařovala(je lepší když na to něco fouká třeba ventilátor na přítah).
Papírky na měření PH mám taky a můžu říct že ze začátku sem třeba naměřil ve stejné kapalině různý PH . Dle návodu se má měřit ihned po vytáhnutí z kapaliny. Tak to tak dělám a doufám že to ukazuje přesně. Všimni si když je necháš víc proschnout, ukazují ti pak dost odlišné hodnoty. Chce to trochu dostat do ruky a pak už se to dá.
Tak jen abych orientacne poinformoval...kyti po prepnuti na kvet, coz bylo asi pred 4 tydnama...nevytahly skoro vubec...nekdo ste tu rikali ze udelaj trojnasobek tak mam asi nakou bonsaj...takze vynos bude tak na vikend jak to tak pozoruju...asi moc velky sisky na 40 centimetrovym keriku nedam
btw chtel bych se zeptat jeste ohledne tech semen ktery jsem si koupil, tak to sou semena na outdoor, sem si je vul koupil protoze se mi ta kytka libila na fotce...je to nakej problem ?
HomeboxXS :mno problem by mel bejt v tom ze vyrostou dost do vejsky , coz se u tebe nedeje ??? jinaq si myslim ze z venkovniho modelu zrejme nevytahnes takovou kvalitqu jako z indoorovyho. Jinak zkusenosti nemam, ale tohle da rozum.
trosku jsem zapremejslel...a ten rust jsem mozna posral kdyz jsem ustrihal naky velky listy...aby nestinily spodnejsim patrum....a tim jsem to mozna cely posral...protoze ted uz nevytahne asi vubec...
Tá rastlina ti možno nerástla moc do výšky lebo si nezaštipol, aspon sa mi zdá že si nezaštipol, ak sa mílim tak ma oprav
Druhá možnosť je že ti moc nevyrástla lebo si mal malý koflík, no ale o tom pochybujem
A ten out tak s tím bude problém lebo tie rastliny sa strašne budú rosťahovať, bude tam strašne vela listov le podla mna sa to zvládnuť dá len potom si budeš musieť dávať pozor, budeš musieť odstrihávať listy
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
zastipl sem...ale myslim ze zastipnuti nema vliv na vysku rostliny...kdyz nezastipnes tak akorat nebude rozvetvena...a pojede nahoru jen jeden hlavni stonek....tim to neni...