Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sem to tady tak pročítal až sem se dostal k tý zkurvený plísni,takový šoky po ránu,držim palce
podle mě to peroxidem neni,ten má spíš desinfekční vlastnosti bych řek
jinak fakt super grow K+
zatim čus
FOTO+
V peroxidu ma dezinfekci vlastnosti ten kyslik kterej se vylucuje kdyz to reaguje . No a potom se tan krasne dezinfekcni peroxid rozlizi na H2O+O2 a hadej co zustane vtech siskach. Ano spravne voda. A ta za to asi muze. No ale jestli jsi jinyho nazoru tak si klidne na sisky strikej treba SAVO to taky dezinfikuje. Howqk
no tak savo by nemuselo bejt vůbec špatný
představ si ten svěží dech po takovym rannim brku,he he
budeš mít ale asi pravdu,zní to docela logicky
Kašpi,to foto :-)
no bude bude... plíseň tam se tam prostě objevila a abych se ji zbavil tak jsem tam ten peroxindl stříkl... když nic tak vím ze to tam stříkat nemám. jsem bez netu... ale jakš takš fotím takže to sem jen uploadnu, dnes 49 den květu a začal flusovat, zklydím zase trosku dřív ať to není uspávačka... ale na spodkách je ta plíseň... teda jen na listech... ( se osříhají a už jsou i ostříhany)
Jsem taky zvědavej na výnos...když tam v polovině květu přišla nahradit 250ku 4stovka