Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
No, takže jsem se už konečně odhodlal napsat sem a zakončit tím můj indoorek. Moc se to nezdařilo. Kytí byly málo osypaný a celkově my jich bylo líto. Všechno bylo nejspíš zaviněno chybou v růstu - viz. Acidon, a taky částečně mojí maminkou, která popletla dávkování ke konci květu, když jsem ji žádal aby se o moje holky starala, páč jsem nebyl doma... Mno ale škoda breku nad rozlitým mlékem... Měl jsem dvě fena, jak už jsem psal na začátku a velmi rozdílná fena. 3kytí měly tvrdé smradlavé a vzhledově velmi povedené paličky, tedy až na to že mohly být víc osypané. Druhé feno se vyznačovalo větším objemem palic, ale za to byly pálky řídké a měly hafo listí.
Chuťově jsem byl sklamám. Chuť je taková gandžovitá s nádechem tropického ovoce. Co se týče tvrdšího fena je chuť výraznejší a taková agresivější. Moc neškrábe. Mě osobně to moc nechutná, ale většinovej názor lidí se kterýma jsem to hulil byl kladný.
Bylo toho přesně 149g , což jsem ani nečekal. Čekal jsem něco přez 100g. No samy jste viděly jak to vypadalo, kytí jsem chtěl v jednu chvíly vyhodit.
Každopádně příště jedu bublák, protože s hlínou jsem si žažil své a už nechci aby se mi něco podobného opakovalo.
Chci všem poděkovat za podporu, za sledování mého tredu a samozdřejmě za káčka...
Uvidíme se v dalším indoorku a už teď mám plán jak to chci udělat a můžu prozradit, že to jak budu pěstovat, ste doposuď neviděly.
Mějte se hezky
a
Pěstu zdar.
FOTO> Horní pálka je listnatější feno a dolní je aromatičtější feno.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 28-07-2007 v 04:45 AM