Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
j.train: Není ta ganja náhodou jen vršek ledovce? Protože stihovat kvůli samce Buď jsi nějaký toy nebo toho na Tebe je prostě víc a jsi z toho vašeho vysmaženého městečka provařený.
Jinak jsem se tu nasmál jak cip! Ineken je extratřída Albertus Einsteinus
Ad dvojité vé: Noleko, to je pěkná pičovina, že s tím píšeš rychleji.. Je to spíš o stylu ne? Tak si ho obhajuj normálně a ne hovnem, co Tě napadne jako prvni Wanastowy wjeci rulezz!
noleko nic nebleju gangstri viz prispevek 56 na nikom si zlost nevylivam leceni me nepomuze protoze dyslexie je v podstate nelecitelna to ze ty nedokazes na netu psat normalne cesky je jednak vrchol ohleduplonosti k ostatnim a taky tvoje vizitka na celou cestinu kasles ale hacky carky pises (to te asi nezdrzuje a inerpunkci pro maximalni rychlost pises 3x) takze to vypada ze se snazis ale presto to konci tragicky...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Kurva kdyz OT tak OT. Noleko me se ty tvoje dvojity v ctou spatne. Mate me to v tom textu. Takze jestli chces aby po tobe lidi neco cetli tak ti radim pis gramaticky spravne a rozumne veci ne nejaky vyzblechty. Tak a nerozumnel jsi necemu? Napsal jsem malo dvojitych v? a mimochodem uz ti to secWaklo We skebli?
Edit: Asi by se to mohlo zavrit.
Edit 2: Nebo aspon do kanalu by se to mohlo hodit. Bo ty kecy tady maji velice kanalni vizaz.
Pokud se jedná o mně, šlo mi spíše o to, pochopit vůbec smysl inekenova příspěvku.. A pak mě taky zajímalo, jak používání dvojitého w urychluje psaní.. Jinak na pravopisnej a stylistickej pravěk jsem si už dávno zvyknul..
Byla to parta nerozdělitelná.Inu jednoho krásného letního dne se rozhodli postavit si bedničku.Věděli, že zima je dlouhá a zahradní sklizeň jen s těží postači do Vánoc.Rozhodli se tedy postavit v bytě jednoho z kamarádů.Po týdnech úmornéhu kutilství byla na světe,nádherná 400W skříňka.I osadili bedýnku 9ti kusy skunkových řízků.Každý den se chodili společně dívat na tu krásu přírody.Jednoho podzimního rána na dveře skříňového svěřence(říkejme mu třeba Pepa) zaklepala návštěva.3 lidé, dva kriminalisté a svědek.V podpaždí krabici od bot,se slovy:"jdeme si pro konopí,někdo z kolemjdoucích si všiml podivných květin za oknem,měsíc okno monitorujeme,zde jsou fotografie".(inu vydařená foto dokumentace)Pepa zděšen poslechl vše oč ho policisté žádali a pustil je do bytu.Policisté přisli pro konoplné květiny ,které měla milovaná maminka za oknem v ložnici.Pocházeli ze semínek jako zob pro ptáky.Tři krášné 2metry vysoké květiny se šesti patry disponovali nádhernými samčími orgány,měli posloužit pro výrobu masti.Když milí policisté dokončili důkladnou sklizeň,zjistívše dva oranžové kužele za dveřmi pokoje, nakoukli a hle skříňka byla odhalena.Posléze byl zavolán expert,fotograf a nezapomeňme na stěhovací dodávku.Vše vyfolili, sepsali, zabavili, skunky několik týdnů přeplé na květ vytrhaly a nebohého Pepu odvezli na stanici.Po krátkem výslechu ke štěstí propuštěn.Za několik měsíců přišla obálka s expertizou:samci 120g 0,9% skunky 130g 3%(váženo se stonky,listy,bez kořenů).Obvinění až 2-5let.Za několik měsíců se rozklepaný Pepík dostavil na policejní stanici , kde byl pouze slovně pokárán.
Konec pohádky.
Snad jsem vám trochu rozšířil obzor.Především tobě j.traine