Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ta fotka je fajn mne pod 24W zdochlo a tebe to brutal rastie žeby som to skusil zasa takéto fora sú fajn aspoň je to vydno že ak niečo chceme aj to dokažeme...
(Dr*Skunk) No dá sa vypestovať skoro pod všetkým, ale mne zdochlo 5 rastlín, tak že žiadna sláva, ale to zdochli len mojou nedbanlivosťou. Ak budeš chcieť znova pestovať, tak napíš čo máš za fórum, rád budem čítať a poradím s každým problémom, ak budem vedieť zdar growerom
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
V TAKEJ VEľKOSťI Už VIEš žE JE TO SAMICA_? INAč MUSí TO BYť ZAUJIMAVá GENETIKA LISTY TO MA BRUTALNE TAKé MASIVNE. ZAčAL SOM STAVAť BEDNU SPRAVIM SI TO ISTé LEN INé ROZMERI_! MOžNO TO BUDE DOBRé NA MATKY_.....(šRUBKY A PODOBNE ) P.S. TAKé REPRAKY MAM ARN 15W ALE JA BUDEM STAVAť IBA S 5W
No viem, ak sa na nu dobre pozrem, tak v strede nemá židnu takú štvorcovú haluz, to mávajú samci a po bokoch lisov nevyrastajú vajcia, neviem na 100% že je to samica, ale som si dosť istý. No k tej tvojej bedni, fakt si ju sprav večiu, lebo ja čo mám hentú, to som neskladal na to, to som len tak pozrel že troška malé no nevadí, dá sa pstovať všade, nech sa ti darí
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Už som pridal do boxu to čo som chcel, 11W žiarivka, takže tam mám teraz 7 a 11W žiarivky Hned to bude rásť lepšie, aspon dúfam, žiarivka ešte nesvieti, nestihol som to zapojiť, foto pridám neskôr, zatial sa majte
legalized marihuana!!!!
Tak, už tu mám jednu fotku, na každom tienidle je jedna žiarivka, na lavo 7W, na pravo 11W, dole rastlina, ktorá nieje celá vidieť a vetilátor v pravo dole, ktorý tiež nieje úplne vidieť
legalized marihuana!!!!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Halóóó, môžte mi niekto poradiť, po kolkých dnoch života rastliny mám prepnúť na kvet? Ved každý den si to tu pozerá dosť ludí tak mi niekto prosím odpíšte
legalized marihuana!!!!
hoj LIX to záleží na tom jak je ta rostlina velká! dej sem foto a plno lidí by ti určitě poradilo! jo a jak přepneš tak je ta na 12/12 to znamená 12 hodin světlo a 12 hodin tma...peace
tak podla toho ked budeš chcieť. Ono prepnuť môžeš hocikedy, ale u teba ide o to že maš malý box tak musiš skôr, ale zas neviem či nebudeš na prepnutie potrebovať viac W lebo budeš menej svieťit a či ti to rastlinka prežije ked prepneš v 20 dnoch na kvet_? ja si to robím iba na matky tak prepinať nebudem_!!! Inač helfni Fotto som zvedavý ako postupuješ_!! Vela štastia...
Všetko pofotím, ked fotrovci vypadnú aspon na hodinu z domu. Inač rastlina začala neako zrýchlovať v raste pravdaže ma to len teší.
Rozmýšlam že dám do môjho boxu neaké neónové trubice, teraz tam mám momentálne 11W žiarivku, tú 7W som omilom zničil
A ešte otázka, pomohlo by rastu rastliny, keby som tam dal dve UV trubice z pc?
Dakujem za odpovede, nad zlato
legalized marihuana!!!!