Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Universální věšáček na úplně cokoli (kromě motorky a nukleární ponorky ) přidělaný na konstrukci nerezové lampičky pomocí chemického držáku (v případě že zrovna na něj nemáte co pověsit, doporučuji atrapu myši, má to velký psychologický účinek pro nově příchozí)
1. Takhle to bublalo... byl z toho dost dusivý plyn, dopopručuju větrat
2. (+) bacha na část která není ponořená, doporučuju bodově někde zevnitř napájet drát a ponořit celé protože na rozhraní ro rozežíralo tak nějak všelijak Mimochodem když to ponoris cele tak doporucuju abys zevnitr nalepil izolepu nebo tu folii cos mi posilal, ta zabrání kontaktu s vodou (vyzkoušeno) Také jestli tam na tom chces delat treba nejake nepatinované prouzky (coz je celkem pěkné a neni to pracne) tak zase staci z samol.folie vstrihat vzory a nalepit je tam kde to nechces patinovane.
3. (+) takhle to vypadá, už z toho nic neopadává, to už je kompaktní hmota ted uz je to jakoby hotovo jesli na tom nechces delat tříslovinama to tanátování...
4. pseudobrynýrung na (-) elektrodě
Pak jsem to očistil a dal to do roztoku 2 ml konc. kys. sýrové v hrníčku vody(čajový, nevím presný objem) Tam jsem do toho dal jen 3 volty pri stejné polaritě , vetsina bordelu co tam nemela byt se pustila a celkove se mi zda ze se to ustalilo. Pak jsem to jen prejel drsnější stranou houbičky na nádobí a tohle vzniklo...
Původní příspěvek od Xerxes Artifex Special pro Mad Liona, ostatní prominou...
...neprominou... Xerxesi, prosím, pověz cos to prováděl....
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
To Wokap a všichni zvědavci: Jedná se o elektrolýzu v roztoku silné zásady a soli silné kyseliny(vypadá to nelogicky, chemicky to nevysvětlím ale ze zkušenosti to funguje...). Mad Lion chtěl patinovat Zippáka tak jsem mu nahodil návod jak udělat pěkné "okuje" bez výhně. Pak už to stačí jen natanátovat a vypadá to jako by to někdo používal 100 let zaprasenýma rukama a teď to někdo vyčistil.
TOhle byl jen pokus kvůli názornosti, tohle elektrody jsou nerezové ale funguje to skoro se vším...
Je to asi 1000x rychlejší než klasické patinování "žumpou",
asi stejně rychlé jako výhní ale je to rovnoměrnější a dají se na tom tvořit vzory a nejsou potreba zadne extremni podminky (teda krome toho hydroxidu.) Kdyz to bude chtit udelat doma na koleni na tom zipáku tak mu stačí koupit "krtka" na kanalizaci(ten co jsem měl já byl granulovaný čistý hydroxid sodný), toho nasypat do hrníčku "podle oka" aby se to vsechno rozpustilo ale aby to bylodost silné, nasypat do toho kuchyňskou sůl (ja jsem to teda delal opacne, nejdriv jsem to nechal bublat jen v soli ale tvorilo se dost černozeleného bordelu tak jsem ta prisypal hydroxid, bordel to rozpustilo a vznikl bily roztok) Tak to nechat cca. 5minut až čtvrthodinku bublat a voilá... U toho zippáku je potreba vnitrek necim naplnit aby se nepatinoval i ten, to by se steny moc ztenčily. Ted me napadlo ze by se to dalo po napájení k drátku zalít nějakým silikonem nebo prostě čímkoli co nepropustí vodu.
Samozrejme je potreba druha elektroda aby byla stejne velka protoze kdyby tam dal jen nejaky drat tak by to byl naly povrch. Staci privarit k dratu nejaky kus plechu nebo čehokoli.
A zas třeba ten pseudobrynýr je pěkný když so člověk chce nalesklo načernit hlaveň od staré vzduchovky a nechce se mu dávat za to tisíce tak stačí barel, hydroxid, vyčistit tu hlaveň, píst do leskla(odstranit rez a dodělat jemným smirkem), odmastit, šup s tím do sudu, k sudu pripojit trafo: +, k hlavni -, nechat to na zahradě nějakou půlhodinku a pak to jen očistit (jemně). to samé lze udělat s pístem a vypadá to rozhodně líp než rezavej šunt a stojí to pakatel. Samozrejme to pak už dál nerezne.
Xerthon: přesně tak, šlo ale musel byl sehnat síran chromnatý nebo nějakou podobnou chromnatou sůl. Já jsem už takhle postříbřoval síranem stříbrným který jsem splačil ještě kdysi dávno na střední a léta mi ležel v šuplíku. Bohužel už došel
2 Xerxes: A jak dopadlo to postříbřování? Mám za to, že elektrochemicky vyloučenej kov je černej...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Záleží na podmínkách. To postribrovani se mi nijak moc nepovedlo protoze jsem tam měl dost bordelu takže se jedna elektroda rozpadla a druhá byla taková nějaká strakatá ale jinak se to dělá takhle běžně.
takto sem si z dlouhé chvilky vytunil moju novou nokiu 3410
je ztáhnutá z kůže, na displey je nalepená krytka z plexiskla z obalu od cd, tlačítka sou udělané z přilepených korálků a to dole je gumička co drží zadní kryt
zadní kryt je z nějaké umělé hmoty z krabice od pařížáku, přilepený nahoře sekunďákem (plast je mega ohebný takže dostat ven baterku a simku - no problem) a dole chycený gumičkou. mezery a fuky ještě přijdou vylít silikonem, ať se mi do krásky nepráší
a tady foto, proč sem to všechno absolvoval, no neni to hezké ??
Noo tak ja som akurat vymajstroval mini ICE dymku he he
Je tak akurat na jednu alebo jednu apol kocky ladu z klasickej nadobky na lad ktoru ma doma v mrazaku asi kazdy...
Vsetko co potrebujeme je len krabicka od filmu neaky, kotol, trochu lepidla a neake to hrdlo...
Ako kotol som pouzil vrch neotvorenej tuby na silikon (neotvorenej koli tomu aby som tam narobil mini dierky ako sitko...) Telo mojho mini bongu tvori filmak no a hrdlo som pouzil trubicku z auta na privod kvapaliny do odstrekovaca...
FOTOS:
01 - spominany kotol so zilikonovej tuby
02 - detail dierok pre nechapavych
03 - komponenty (filmak, kotol, hrdlo)
04 - do spodnej casti filmaku take asi 3mm od dna spravime dieru na hrdlo a strcime ho do filmu... kotol nalepime na uzaver od filmaku do ktoreho sme spravili dieru...
05 - zapustenie hrdla dovnutra (ak by sa nahodou roztapal lad tak koniec hadicky je asi 3 - 5mm nad dnom takze nevadi nenapijeme sa)
06 - Wualla.... MINI ICE BONG je hotovy za min. naklady a asi tak za 10 minut heh
Dufam, ze sa moj napad paci a ze posluzi aj vam...
EDIT: neskor este nafotim mojho vodnika - maybe dnes vecer
noo... tak som akurat odskusal ten moj novy mini ice bong.... supol som tam jednu kocku ladu + neaky rozdrteny lad a pecie to celkom dobre.... uplne staci ta kocka na uchladenie dymu ... jov jov