Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo tak ten fyťák - pokaždý, když jsem dělal postřik a zapomněl ho vylejt, tak se v něm udělala fakt hnusná sraženina, která rozhodně nevypadala na to, že by jí kořeny strávily..
noale osobně jsem nikdy roztok s P-A nemíchal, tagže možná to je jinak..
není nad to umět poradit, že
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tady tři detaily paliček ..
jinak sou dost malý ale co bych taky chtěla když žily jen z vody tohle sou ještě ke všemu ty nejvěčí . . uvidim za pár dní až se pořádně nadopujou
pyták do vody .. hm dik za rady ještě to promyslim
no zlehka sem to zbavila listů co se mi nelíbily a taky aby se světlo dostalo níž .. ale aby se zas neprobilo až do vody kua .. příště budu určitě muset tu folii vymyslet trochu líp než teď
tak zas pár foteček v rychlosti
no dost pravděpodobně čeká předčasná sklizeň .. hermouši .. snad vydržej ještě deset dnů nedělat problémy co tu nebudu sestra dostane instrukce .. pak už je jedno jeslti sklidim dřív pořád si myslim že je to úspěch kdyby vydrželi 14 dní sem jetě rači
Původní příspěvek od VoidMAN sancha: hele docela by me zajimala ta kosa ve skrini ... to je jako u segry v pokoji 7°C ?? protoze pokud ne tak na to bych kaslal ... resit ze maj ve skrini v noci 14° misto toho aby meli 18° je nesmyls na to nebrat ohledy ... minimalne pokud na nich neni nejak videt ze strasne stradaj teplotou tak bych to neresil.
Co se michani vody tyce nechaval sem ji vzdycky odstat (3 - 10 dnu) a az tesne pred nalitim do vany sem tam namichal hnojky .. ale to uz je asi ciste individualni otazka kdo a jak to dela ...
nematematik : po 2 - 3 skliznich si uz budes davkovani pro 20 a 30 L pamatovat z hlavy
Ohledne sklizeni - nekdy sem to tak delal, trochu jina metoda nez popisuje scirius - myslim ze mi to poradil UdL a mirkoff - po sklizni se z toho zadny velky listi neostriha a zavesi se to vzhuru nohama. Palice se nasledne jak to zacne usychat uplne zabalej do listu a listku a takhle to uschne - ma to pak takovou provonenejsi a jemnejsi chut a to listi pak akorat vezmes a ono se ulomi i se stopkou primo u stredu palice
Rozhodně bych pak při sklizni nečekal na mléčnou barvu, ale vychytal pořádně čirou, bude to pak pěkně Mléčný krystaly jsou nuda, CBD je nuda!
Co se týče sušení, tak jak psal Void - picnout celou kytku, pověsit vzhůru nohama a čekat. Až půjdou největší listy v pohodě samy od stonku, je čas na plnění sklenic! Doporučuju dát tam celý paličky zabalený v pocukrovaných okvětních lístečcích, do sklenice napěchovat co to půjde, navrch dát papírovej ubrousek kvůli absorbci zbytkové vlhkosti - předejde se plísni. Jo a na dno sklenice doporučuju taky pár okvětních lístků - až budou docházet zásoby, krystalky na nich budou nalepený a člověk v zoufalství nebude muset různě vyškrabovat sklenice, ale jen vezme ze dna největší mazec!
udl .. jo sou i další kerejm zhermily .... vcelku je mi to jedno vozkoušela sem si že to de hulit se to dát taky bude předpokládam noa next time bude něco jinýho no
díkes za rady ubrousek je good
vodštípla sem na zkoušku nějaký horní palice uvidim co tos nima udělá .. a se mnou
prosim podivejte se na to a napiště mi co si o tom myslíte.
v noci jedu na tejden pryč tudíž mi de o to jesli až se vrátim to nebude samý semeno, mě to ted tak připadá. ale fakt nevim.
dík
ještě bych doplnila že kvetou zhruba 40tym dnem což by měla bejt cca polovina květu LP
edit dvě: no tak po poradě s udlákem pudou ohrožený místa pryč, jelikož nemam čas na nějaký vystřihovánky vemu asi celý palice .. uvidim jak to pude až si k tomu sednu ..
tož udl dík . du koupit nějaký levný nůžtičky .. asi jich vemu do zásoby
pitvu sem, provedla hned jak sem na jeden váček narazila, něco malýho zelenýho v něm je .. .. nevim kua něco s tim provedu a dam vědět jak to dopadlo .. každopádně díky du si namazat ruce
panice sem teda propadla protože se nechci vrátit, otevřít skřín a spatřit jedno obrovský semeno
Voidman: Mě zhermovatěla Heriuana a WW - oba modely total oprcaný a grow total na hovno, tzn. že u LP (z toho samýho zdroje podotýkám) si nebudu dělat iluze a bude to 100% ten samej případ. Jinak nejmenovanej grower je prostě nejmenovanej grower, zasvěcení vědí..... Jako řízky sem měl zadara, ale to co z nich vzešlo, jsem rozdal, páč to bylo nehulitelný a bylo toho ještě málo....
pokud bude obsah váčku zelenej a scvrklej, tak je to v poho... na chuti se to moc neprojeví... zřejmě ty semena už moc nestihnou dorůst a dozrát, tak žádnou paniku...
btw.. ještě se jednou vrátim k době sklizně, sice to máš bublák, tzn. root hardcore :motanice: ... ale jestli to půjde, tak si tam nech něco pořádně dozrát... gaučolep je sice podle udla nuda, ale podle mě se pořádnej CBD masakr hodí... navíc pořádně zralé palice jsou učinější co se týče tlumení bolestí, obzvláště pak u ženskejch periodickejch
Původní příspěvek od Rappa Řízky od jednoho nejmenovaného člena - WW, Heriuana a LP - všechny hermovatěj - nebrat..... Sehnat příště lepší genetiku....
nejmenovany clen sem ja
rizky sem mel od kamose ( tady se hodi nejmenovany clen )
kterej je mel pod ctyrstovkou... bohuzel se museli propalit megawaty nez sem zjistil, ze tohle neni dobra genetika...
od dk taky hermatej???