Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teraz rozhodne palim len out.. vyhovuje mi, ze s neho nie som az taky ospaly, lepsie mi chuti a mozem ho hulit kolko len chcem bez toho aby som bol total vypatlany..In by som takto casto asi nemohol davat...Samo aj lampa je dobra, ale mne je prosto teraz lepsi out..
Mne je vacsinou jedno co hulim, hlavne že je niečo. Najradsej ale striedam, podla mna nie je dobré stále huliť indoor ,lebo u mna to po dlhsej dobe vyvoláva divné stavy a potom mám už vacsiu odolnosť. Ale dobrý vonkajšok nikdy nie je zlý Taký mám tiež rada, z toho mám take veselšie stavy, z indooru skorej take viac filozoficke.
no mne sa indoor pestovat neda out som pestil estelen raz(vsetci si to chvalili) a kedze mi nic ine zezostavalo ako kupovat indoor, zvykol som si aj na mensie mnozstva.....ale zas sem tam mam od niejakeho toho kamosa aj nejaku special vzorku
postavim pred vas dva pytliky...v jednom bude naslaplej bio skunk ve druhym prumernej dobrej venek..po kterym sahnete?...jinak i venek dokaze bejt kurevsky dobrej a na otazku jaky koureni mam nejradsi odpovidam energetickou high naslaplou sativu ktera me poradne vystreli z postele OUT or IN beru vsechno
Mno krom vzorků in které mě více méně ničím nepřekvapili jen tím že to má jinou náročnost pěstu oproti venku který jede v přirozeném prostředí jo vlastně in má tvrdší palice ale tím asi rozdíl končí neboli out může mít v sobě jako in dobrou genetiku a být hnojen kvalitou a stejnou péčí sušen a výsledek může kvalitně skuřovat.
Jakožto vyznavač přírodního pěstu ale dávám přednost sluníčku a jeho síle a je mi putna že palice jsou nekdy "řídké".
S kolegou který furt vychvaluje in vedeme tohle věčné téma co je lepší ale ono to je i díky tomu že pěst in je náročnější i na prachy a cena se tak liší (to co si kámoši mezi sebou "prodají") někdo tu elektřinu cálovat musí ne? Ne teď vážně - hodně lidí spíš vyzdvihuje indoor pro jeho větší náročnost v pěstu oproti outu.(ve většině případů).a nakonec naběhne vietnamec co vám prodázaručenou kvalitu a jsme zase na začátku :-)
No tak asi takhle pokuď mam dobrej venek a dobrej in tak si vemu radši venek,když špatnej out a pruměrnej in tak asi in, umě zaleží spíš na chuti a jelikož unas ani polovina in modelu nema takovou chut jako out skunky(F1)tak rozhodne venky
tak kazdemu chuti niečo ine ja mam rad sativy hlavne davam prednost outu a je jasne ze out je lepsi nes indoor ale musi vyst počasie lebo ked prsi a je zima tak to stoji za hovno ked je dobra genetika slnko teplo tak je to na nerozoznanie od indoru ale nesmie to byt opelene tak asi vse.
Tomu co bylo vypěstováno s láskou, tzn. moje, či mojich přátel hobby pěstitelů...
V poslední době jsem měl tu "čest" ochutnat kupovaný a zjistil jsem, že kdyby mě nebavilo pěstování, tak nehulim!
Hnus mokrej, bud bez chuti, nebo nepropláchlej a kvalita ani z poloviny nedosahovala průměrnu na kterej jsem zvyklej z outu...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Tomu co bylo vypěstováno s láskou, tzn. moje, či mojich přátel hobby pěstitelů...
V poslední domě jsem měl tu "čest" ochutnat kupovaný a zjistil jsem, že kdyby mě nebavilo pěstování, tak nehulim!
Hnus mokrej, bud bez chuti, nebo nepropláchlej a kvalita ani z poloviny nedosahovala průměrnu na kterej jsem zvyklej z outu...
hehe presne tak, a potom mi jeste borec tvrdil, ze jedine lampy se daji hulit , tak jsem mu dal kosta a borecek stahnul ocas a chtel hned neco koupit -> magor, jeste ze se ze mne stal samozasobitel, jinak bych uz asi taky nehulil ...
Fakt dobrej venek jsem ještě nehulil, lampy od kámoše a když nebylo musel jsem kupovat a občas by s měli stydět co vypustěj do světa a ještě za to chtěj 250/0,8 a tak se tak stalo že jsem loni napodzim koupil lampu a od tý doby se těm "huličům" co nezasaděj ani bramboru můžu jenom smát,, člověk to jinak ani nedocení co všechno takovej gramík obnáší