Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jakému hulení dáváte přednost?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Co máte nejraději?
Nejradějí mám domácí hulení
Venkovní je lepší
Je mi jedno co vlastně hulim
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

teraz rozhodne palim len out.. vyhovuje mi, ze s neho nie som az taky ospaly, lepsie mi chuti a mozem ho hulit kolko len chcem bez toho aby som bol total vypatlany..In by som takto casto asi nemohol davat...Samo aj lampa je dobra, ale mne je prosto teraz lepsi out..

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 17-01-2007 v 19:19 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Mne je vacsinou jedno co hulim, hlavne že je niečo. Najradsej ale striedam, podla mna nie je dobré stále huliť indoor ,lebo u mna to po dlhsej dobe vyvoláva divné stavy a potom mám už vacsiu odolnosť. Ale dobrý vonkajšok nikdy nie je zlý Taký mám tiež rada, z toho mám take veselšie stavy, z indooru skorej take viac filozoficke.

Old Post 17-01-2007 v 19:55 PM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukasheck
Stálý Člen

Karma uživatele Lukasheck - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Mno nejraději ubalím něco tvrdšího a nějakej venek dohromady... :-)

4fun
Průvodce hulením přes sklo

Old Post 18-01-2007 v 23:49 PM
Lukasheck je offline   Profil uživatele Lukasheck   Find more posts by Lukasheck   Foto galerie člena Lukasheck   Click here to Send Lukasheck a Private Message   Add Lukasheck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

no mne sa indoor pestovat neda out som pestil estelen raz(vsetci si to chvalili) a kedze mi nic ine zezostavalo ako kupovat indoor, zvykol som si aj na mensie mnozstva.....ale zas sem tam mam od niejakeho toho kamosa aj nejaku special vzorku

Old Post 19-01-2007 v 00:11 AM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

postavim pred vas dva pytliky...v jednom bude naslaplej bio skunk ve druhym prumernej dobrej venek..po kterym sahnete?...jinak i venek dokaze bejt kurevsky dobrej a na otazku jaky koureni mam nejradsi odpovidam energetickou high naslaplou sativu ktera me poradne vystreli z postele OUT or IN beru vsechno

Old Post 19-01-2007 v 01:30 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

ak by si to vytasil tak by som povedal IN ale OUT dam namiesto tabaku

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 19-01-2007 v 06:06 AM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

volove preci jedine hydrocutky.

Old Post 19-01-2007 v 09:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 56

Mno krom vzorků in které mě více méně ničím nepřekvapili jen tím že to má jinou náročnost pěstu oproti venku který jede v přirozeném prostředí jo vlastně in má tvrdší palice ale tím asi rozdíl končí neboli out může mít v sobě jako in dobrou genetiku a být hnojen kvalitou a stejnou péčí sušen a výsledek může kvalitně skuřovat.
Jakožto vyznavač přírodního pěstu ale dávám přednost sluníčku a jeho síle a je mi putna že palice jsou nekdy "řídké".
S kolegou který furt vychvaluje in vedeme tohle věčné téma co je lepší ale ono to je i díky tomu že pěst in je náročnější i na prachy a cena se tak liší (to co si kámoši mezi sebou "prodají") někdo tu elektřinu cálovat musí ne? Ne teď vážně - hodně lidí spíš vyzdvihuje indoor pro jeho větší náročnost v pěstu oproti outu.(ve většině případů).a nakonec naběhne vietnamec co vám prodázaručenou kvalitu a jsme zase na začátku :-)

Old Post 01-07-2011 v 20:58 PM
Milan66
Stálý Člen

Karma uživatele Milan66 - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

No tak asi takhle pokuď mam dobrej venek a dobrej in tak si vemu radši venek,když špatnej out a pruměrnej in tak asi in, umě zaleží spíš na chuti a jelikož unas ani polovina in modelu nema takovou chut jako out skunky(F1)tak rozhodne venky

Old Post 06-07-2011 v 08:06 AM
Milan66 je offline   Profil uživatele Milan66   Find more posts by Milan66   Foto galerie člena Milan66   Click here to Send Milan66 a Private Message   Add Milan66 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Milan66: Tak to je asi tím, že porovnáváš vlástní out s kupovaným indoorem.

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 06-07-2011 v 11:04 AM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milan66
Stálý Člen

Karma uživatele Milan66 - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

ano, protože tady moc lidí nepěstuje jak outdoor,tak ani indoor nepěstuje

mimochodem kupovanej in by měl bejt taky dobrej ne?(ikdyz sem jich moc nepotkal)pokuď to nepěstuje rákosník v nějaký hale

Old Post 18-07-2011 v 10:10 AM
Milan66 je offline   Profil uživatele Milan66   Find more posts by Milan66   Foto galerie člena Milan66   Click here to Send Milan66 a Private Message   Add Milan66 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Rád si umotám špíčka nějaké výborné indiky s takovým tím nádechem hašiše

pobafávám si a hlavně to nehrotím s nějakejma hlubokejma vdechama to je pak moc mor do hlavy

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 20-07-2011 v 22:34 PM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ondro SK
Stálý Člen

Karma uživatele ondro SK - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

tak kazdemu chuti niečo ine ja mam rad sativy hlavne davam prednost outu a je jasne ze out je lepsi nes indoor ale musi vyst počasie lebo ked prsi a je zima tak to stoji za hovno ked je dobra genetika slnko teplo tak je to na nerozoznanie od indoru ale nesmie to byt opelene tak asi vse.

highly high

Old Post 21-07-2011 v 11:43 AM
ondro SK je offline   Profil uživatele ondro SK   Find more posts by ondro SK   Foto galerie člena ondro SK   Click here to Send ondro SK a Private Message   Add ondro SK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Tomu co bylo vypěstováno s láskou, tzn. moje, či mojich přátel hobby pěstitelů...

V poslední době jsem měl tu "čest" ochutnat kupovaný a zjistil jsem, že kdyby mě nebavilo pěstování, tak nehulim!
Hnus mokrej, bud bez chuti, nebo nepropláchlej a kvalita ani z poloviny nedosahovala průměrnu na kterej jsem zvyklej z outu...

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 22-07-2011 v 09:12 AM

Old Post 21-07-2011 v 18:37 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Tomu co bylo vypěstováno s láskou, tzn. moje, či mojich přátel hobby pěstitelů...

V poslední domě jsem měl tu "čest" ochutnat kupovaný a zjistil jsem, že kdyby mě nebavilo pěstování, tak nehulim!
Hnus mokrej, bud bez chuti, nebo nepropláchlej a kvalita ani z poloviny nedosahovala průměrnu na kterej jsem zvyklej z outu...

hehe presne tak, a potom mi jeste borec tvrdil, ze jedine lampy se daji hulit , tak jsem mu dal kosta a borecek stahnul ocas a chtel hned neco koupit -> magor, jeste ze se ze mne stal samozasobitel, jinak bych uz asi taky nehulil ...

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 21-07-2011 v 19:44 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

Fakt dobrej venek jsem ještě nehulil, lampy od kámoše a když nebylo musel jsem kupovat a občas by s měli stydět co vypustěj do světa a ještě za to chtěj 250/0,8 a tak se tak stalo že jsem loni napodzim koupil lampu a od tý doby se těm "huličům" co nezasaděj ani bramboru můžu jenom smát,, člověk to jinak ani nedocení co všechno takovej gramík obnáší

Old Post 21-07-2011 v 20:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás