Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pacmak-cuzz drzime se ec ale spis se nam zveda nez klesa
takze dle ec hodnoty pridavame bud roztok vzdy si schovame aby bylo cim dolivat nebo cistou ph upravenou vodu...normalne furt udrzuj predepsany ec a v poho rekl bych ja
cau, roste to fajnove, nejak jsem asi nezaregistroval jestli se chyste pouzivat enzymi, jestli jsou v aeru vhodne netusim .. vzpomel jsem na to kdyz jsem koukal na korinky, lehounce do hneda z poslednich fotek ..
2mettatron-caues enzymy samozrejme pouzivame...
do roztoku jde momentalne BN-nft agua supermix+BN-missing link+BN-zym+BN-x-gel+BN-p-k- 13+14 +kyselina fosforecna casem jeste prijde green sensation od plagronu a final solution nakonec
jinak hnojime podle bionovackeho hnojiciho hydro schematu http://www.bionova.nl/SiteTS/TS/pag...tB1TS.asp?ID=40
a tady mame nejaky fotoupdate z 15.dne kvetu
uz to zacina byt velice zajimave jsem zvedav jestli nebude potreba pouziti uhlikoveho filtru zatim to vypada ze asi jo
mam strach z omamne vune po cele ulici
jo ajeste nakej updatek z matkarnicky bo sme vcera delali s dethem bublacky (v bublacich na fotkah jsou jeste pohlavi neurcene nebuly urcene na matky)
jinac korinky maj lehce nahnedlou barvu z roztoku ale na zacatku sme pridali roots 2 od BN a po nem docela zhnedly uz si to do roztoku nedame
ahoj můžu se zeptat, jak je asi dlouhá ta trubka, co vede od čerpadla k trysce?
dík Q
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
32 den květ
sem zvědavej jak to dopadne na 32 den je to male ale řikam 14 dni to po přepnuti valilo vzhuru jak blázen no necháme se překvapit
jinač koupime asi 600wat na lepši prosvětleni ,,,
Zdarec chlape. Celé jsem Vám to již několikrát prohlížel a až do 15.dne květu to vypadalo úplně bez problémů. A v 19.den květu již je vidět, že se to začalo hrozně táhnout do výšky. Nevím jistě čím to bude, ale zdá se mi, že po otrhávání tam zůstává málo listů a tak valí kytka všechno do růstu. Je to však jen můj osobní pocit, tak nevím jestli to bude hlavní příčina.
Já právě moc nehnojím. Jedu pouze trojkombinaci a to na 50% dávkování. Hnojivo přidávám tak jednou za týden. Doufám, že Vám výška skříně vyjde a palice budou k té výšce odpovídající a pořádně dlouhé.
caues mame tu 35.den kwetu a s nim maly upgrade na 600W philips son t pia plus uz to byla silena jungle a 400W uz neprosvicovalo....takze jsme koupily 600W a uvidime co to udela...
holt v amazonu se seminky a vysokym vegetacnim obdobim to nebylo to prave orechove..nicmene doufame ze 600W nam to bez problemu prosviti..