Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, po čtrnácti dnech, kdy sem byl na Slovensku se můžu začít plně věnovat mému growu! Zítra začnu s přestavbou skříně. Semínka od Nirvány mi bez problémů přišli(vypadaly dost dobře, narozdíl od minulé objednávky- Shiva Santi 2 Sensi seeds!!) a dal sem je už naklíčit, tak uvidíme!! Jinak posílám jednu fotku (je to již zmíněná Shiva- na fotce je vidět, že je to brutální indika, tuto kytku mám na stole pod oknem a byla již dvakrát hnojena B´cuzzem!) Toť vše a zejtra budou fotky již nové skříně. Zdárec!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Foto č.1 - Takhle sem to vyřešil s zvlhčovačkou: na vývod mlhy sem nasadil nějakou redukci do odpadu a do ní husí krk(můžu si to pěkně tvarovat). Dále tam je moje krabice s flaškama na zalévání+hnojky.
Foto č.2 - Alu roura(průměr 2Ocm), která je nasazená na ventilátor(400m3/h) a vyhozená z okna.
Foto č.3 - Co dodat, akorát sem přikoupil 2 květníky!
Rychlí info: Nirvána měla 100%-tní klíčivost->zasazeno 7 semínek(z toho jeden pro kámoše). Doufám, že to všechno vyleze, za pár dní info s fotkama. Zatim čiao
foto č.2 Shivu sem přemístil ze stolu pod sodík ať z ní taky něco vymáčknu
foto č.3 Tak takhle budu hnojit, snad je to cajk
Jinak všech 7 zasazených semínek už vylezlo(takže 100%-tní úspěch s Nirvanou) uvidíme, jak to půjde dál.
Teplota se drží v rozmezí 24-26°C a vlhkost nad 60%RH, takže taky cajk
Kolom&n: Díky za K. Máš recht ta Shiva je docela shit, ale teď se začíná docela rozjíždět pod sodíkem. Ale nevim jestli to je shiva, protože mi nepřišla v orig. obale, takže si myslim, že se mnou seed banka vyjebala! No ale sem hlavně zvědavej na to ákáčko, páč všichni řikaj, že je nirvana shit, tak uvidim no. Tak zatim
Zdárec hnojení je fajn jenom doporučuju první týden vůbec nehnojit kvůli kořenům (dyž budou trochu vod spoda žloutnout tak se nelekej je to normálka jde o to aby se vytvořil pořádnej kořenovej bal) a jednou za 14 dní nechat trochu více vyschnout pak prolejt čistou vodou(+enzymy pokud máš) a nechat znovu vyschout zabere to tak 2 az 3 dny - opět jde o obnovení a ozdravení kořenů. Maj sa joa dybys chtěl nějaký řezy, až budeš škubat samce, tak dej vědět do PM a já ti pošlu seznámek co mám (only Dutch passion a sensi seeds) za matky. Nic za to nechci jen aby sis pro to dojel... zdar jak sviňa Jamane
2vofce: díky chlape zrovna sem ti chtěl napsat ohledně těch hnojek..chtěl sem se zeptat, jak mam dávkovat to Pk, páč oni píšou na obalu něco jinýho než v tom "hnojícím" rozvrhu..
Jo a dík za ty rady a za ty řízky děkuju, ale počítám, že z 6 kytek budu mít tak 4 samice a to je tak akorát, aby tam měly dost místa holky..
Dík a čus
Už ho mám taky teda to PK a ptal sem se greenhomu a řekl mi 1ml na Litr a prej klidně každou zákivku, tak sem ho poslechl a výsled uvidíš sám prostě the perfekt až udělam ubgraade mího deníčku múžeš se přesvěčit zatim mír veka
AŤ ROSTE
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
2damsiveku: dík, taky sem si to nějak tak myslel, ale asi začnu pomalu od prvního tejdne květu O,5ml/litr a pak zvyšovat a myslim, že to bude sakra já se tak těšim..
Jinak kytky to začínaj rozjíždět, dneska asi připojim nějaký ty fotky.. Zatim zdárec
První fotka: holky se probouzejí do osmého dne!+teplo/vlhko měr
Na pár kytkách jsou na konci listů takový hnědý fleky, nevíte co by to mohlo bejt?? Na fotkách to asi neuvidíte, protože mam foťák na hovno
Druhá fotka: Shiva, skoro vůbec neroste spíš se jí zvětšujou listy, zkoušel sem fim zástřih, ale moc mi to nešlo a zatim nevypadá, že by se jí chtělo růst, nevim no je nějaká divná..
Zdarec chlape
Chci se optat jak to je s tou zvlhčovačkou ty sice pouštíš vlhkost dovnitř tim husákem, ale čidlo na měření je venku tudíš to reaguje na vlkos v místnosti , jestli je to jinak a je to vpoho tak mě oprav, chci si jí koupit, ale nevejde se mi samozřejmě do roomu
no a t těm problémů mistře co takhle
Dávam tady link ať to nehledáš Tady to snad najdeš
asi nedostatek vápníku?????
No a ten shiva je asi divnej, ale jestli si hi zastříhl, nebopřesadil tak chvilku zaratí a pak vyrazí... nebo je světlo hezky nízkoa von nená potřebu makat na vejšce.....nevim jen polemizuju
měj se vekoň
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
2veka: zdárec, no zvlhčovač mam mimo skříň a vlhkost tam ženu přes husí krk(jak si psal) a ten vlhkoměr mam položenej na květináči, takže měří vlhkost ve skříni!
A tu zvlhčovačku si kup, je to dobrá investice
edit: jo dík za ten link, asi to vážně bude vápníkem, možná je to i důvod proč shiva tolik neroste
Chlape neříkej že ta super věcička na těch květináčích je k tomu no jestli jo tak honem kde si jí koupil a za kolik jako přez net do v krámu mazec ua ten krk posílam kamarádku
a dík a neni zač muhehe maj sa mimochodem jak měříš ph, teda jestli ho měříš
Lepší mrtvej, než magor