Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
odpovím za Detha. : samozřejmě, že funguje jako odvlhčovačka (tak jako všechny ostatní) a příjemné na tom je, že drží konstantní vlhkost 35-45% což může být problém pro malé kytí, ale to se dá pořešit .
2kwjeton>no jak rekl non lama ta odvlhcovacka tam je a jeste mohu prepnout na specialni odvlhcovaci funkci a s tou vlhkosti je to presne jak rekl non lama od tech 35-48% porad udrzuje a teplotu jsem nastavil ze nejde pod 25.8 u vrsku a nejde nad 27.1 takze rekl bych idealni musel jsem dneska taky odtsranit jeden odtah bo mi topil..
rekl bych ze to byl dobry tah s tou klimou
2fistekk>zdarec hugo
hele ta klimoska jede 24 hodin bo jsem si rikal ze by kyticky moc nerehtali maje ve dne 27 a v noci 28.9
takze je to pusteny 24hod ale zase ten termostat to vypina kdyz je na diplay 24 stupnu a dnes jsem to cekoval a jede to tak 60-70% casu takze nebude to snad tak hrozny
no a ten mer na odber hochu radsi ne bude to asi dosti kruta zalezitost lepsi nevedet...
zdravim takze pridavam par fotecek jak jsem to nakonec doresil po dnech vychytavani a hlidani pohybu teploty
ve vysledku jsem odpojil na trvalo jeden odtah (topil )
2 odtahy u lampy bezi (po testech s teplotu pri jejich pustenem chodu je teplota stejna jako kdyz jsou vypnute ale fakt jen pri vypnutych odtahach klimoska vylucuje vic vody) takze jsem je nechal alespon probiha cirkulace...zajimave je ze v naprosto zaizolovane mistnosti dava klimatizace 30.1 (na plnej vykon) a priotevrena mistnost je u kytek 26.0-26.7 maximalne( tak na polovicni vykon) to se spusti znova klima a zacne chladit a to je venku na slunci tak 37
dalsi zmenou je ze jsem pustil klimosku primo na holky ten system vetraku salajiciho chladny vzduch z klimy nebyl idealni....tot shrnuti a napjate cekani na vysledky z dethovy laborky
zatim
zdravim vsechny koupil jsem dneska nove hnojivo (bio bloom od biobizz)tak jsem na to zvedavej
jinak napadlo mne klimoska vylucuje dost vody rikal jsem si ta voda musi byt naprosto destilovana a bez chloru..co s tim zalivat?mate nekdo nejakou zkusenost?dikezz moc...
Voda z klimatizace je ''kondenzát'' vodní páry resp. vzduš. vlhkosti, neobsahuje žádné soli (tak jako dest.voda), někdo by mohl namítnout: ale vždyť kondenzuje na měděných hadech... mno ano jenže tyto jsou pocínovány. Takže výsledné je EC 0,0 .
Dle mého názoru to má akorát jeden háček (důvod proč já vodu nezachycuji a nepoužívám), obsahuje prachové částečky a roztoče a ty já osobně nemusím brr .
Jinak důvod k nepoužití nevidím žádný.
zdravim tak pridavam update z 30.dne kwetu kyticky dostali postrik hemplexem a porad jsou hnojeny biobloomem od biobizz mno a vysledek posudte...zajimalo by mne jestli je v 30 dni kwetu normalni takovyhle cervenani bliznicek tak bliznologove vyjadrete se
tak už ji mam taky.. klimošku moji malou, přenosnou..
sory za OT ale musel jsem..
k věci..
deťáku, nechceš tam hodit z tý chybějící strany tu fólii? IMO bez ní přicházíš o dost světla a s tou klimaktérií to uchladíš v poho i uzavřený, ne?
hmm?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
2puac>muhehe pekne cukruje jen co je pravda tak jsem rad ze je to normalni
2kwjeton>je tam primo na ty strane ta klimoska ktera zene primo na ne studenej vzduch zatim delaj sisky normalni velikost jako ve skrini a hlavne folii uz zadnoyu nemam bych musel jet do growshopu...metr folie se mu stejne nechce prodavat..jsem dost linej...blablabla ..znas to
jinak gratulace ke klimosce uvidis ze budes jen mlaskat nad penezma co jsi za ni utratil a rikat si ze lip jsi ty prachy ani utratit nemohl
za 4 litry je to luxusní kousek, sice nemá digi displej, ale to se vychytá..
doufám ,že bude pořádný vedro, abych ji využil..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
jojo, je sice docela hlučná, ale to neva, budu nosit klapky na uši..
sodík bude topit dost, celkem 1kW - není to moc, ale přes léto to stačí..