Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BigStickyBud FIM se asi nepovedl protoze valijou jen dva novy vyhonky... mozna u jedne kytky se povedl... jeste to moc neni videt
jinak ted jsem dosypal hlinu a namýchal krystalon a vzniklý roztok je světle modry asi jsem to přehnal co? jakou barvu to má mít?
U mne to ma nadech do modra...Aby sem ti rekl tak ani nevim jak to popsat.....Hodne slbe modry ...Kdyz das vedle sebe vodu v tom kristalonem a normalni vodu tak je to skoro totozny.....
PS:Jak to mas ty modry?Jestli si to delal podle navodu 10g do 10L tak se nemas ceho bát ale jestli to davas podle tech kavovych lžiček tak to je o strach...
tak ja jsem to nehrotil a proste jsem tim roztokem vcera zalil snad se nic nestane....
jinak uz mam pripraveny čtyři 6l kýble od primalexu a do kazdyho dam dve kytky. mozna budete namitat ze je to malo, ale ja chci mit na balkone jen maly bonsajky a ne dvoumetrovy obludy
Super držim palce......Jinak k tem kyblum...Vim jak vypada balkon a sam budu mit problem s mistem protoze sem to trochu prehnal s naklicovanim...Takze mit doma na balkone 15 kyblu od primalexu asi neni ono!Mozna budes mit praci akorat s tim ze jak si to zastrihnul tak ti to pujde pekne do sirky a 2 kytky na prumer 30 centaku u primalexu nebo kolik to muze mit si myslim ze je malo..Aby si holky nestinily!
táák dneska jsem propláchl keramzit a pokud jej používate tak vam doporučuji aby jste ho taky propláchli protoze z toho teklo blato dál jsem dal namočit lignocel (kokos kostka -> substrát) a vypadá to celkem dobre :P zitra uz asi nektery kytiz hodim ven
jinak nejakym zpusobem se dostal jakejsi brouk k mym kytickam a ty nejzdatnejsi dve pokousal. jejich stav neni vazny. brouk byl odsouzen trestem smrti mladsim bratrem
z důvodů bezpečnosti a také kvůli rozměrům balkonu jsem mohl na balkon dat jen dva kyble... takze jsem vybral 4 nejsilnejsi rostlinky a umistil je do dvou kyblu ve kterych byl na dne vrstva keramzitu, nahore vrstva keramzitu a jako substrat byl pouzit kokos. odpoledne jsem je hodil na balkon a dukladne zahnojil krystalonem, protoze kokos. substrat neobsahuje zadne ziviny.
ostatní kytičky jsem umístil do velkého květináče na pracovní stůl, kde je budu pestovat jen pro okrasu a radost pohledu na konopí
jinak v tom jednom kyblu maj ty kytky docela prerostly listy (vyska kytky do 15 cm - list 10 cm prumer) nevite co s tim? zastrihnout konecky listu?
jinak jak je na fotce ten stonek tak ten uz ma skoro 0,5 cm prumer
Asi by si mohl nejspiš zastřihnout a nebo si bud listy privazat mirne ke stonku a nebo asi nejlepsi napad by byl koupit ohybaci kolinka a kytku si casem ohybat jak budes potrebovat.....
PS:Uz se mi trochu na balkone spalily od slunicka listy tak bacha na to...