Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja budu asi porad stejna, na celo si nic psat nebudu a budu se radovat. ale povim vam tajemstvi. tesim se jak mala!!! uz tak dlouho sem nebyla na naky akci ze sem skoro zapomela jak to tam chodi. MMM zduř !
r-man - az bude tvuj dedek slavit 80.iny a prijede k vam asi 30i clenne pribuzenstvo, navic, kdyz mas konzervativne-rodinne zatizenou familii, ktera by tvou neucast kvuli jakesi ilegalni propagaci drog v Praze brala hodne osobne..
Proste nemuzu, taxe aspon na protest zpecu doma.. Loni jsem taky nemoh, ale aspon jsem cely den nosil zelenou ztuzku
Taxi to uzijte, ma byt hezky a dejte si 300 prdu i za mne
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me