Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ta sol sa mi nejavy ako dobre riesenie ..nechcem davat nejake sracky na nich...este ma napadlo ci by tie "maskace zlte" nemohli vyvolat zmeny teplot ? predsa 2 tyzdne co som nebol polievat boli dazde, a dost sa ochladilo. Este pockam chvilku teraz zacalo prazit co to s nimi spravy mozno sa pozbieraju same a ak nie tak...
Chlape vypadá to, že deště kytičkám nijak neuškodily, alespoň dle té fotky vypadají vitálně a jsou krásně košatý. Jen tak dál.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
No konecne po dlhom dazdivom pocasi vykuklo slniecko. Rastliny sa pomaly spamatavaju z tej zimi. Listy maju dost take divne z dazdov popraskane, ale to nevadi. Dnes som vyvrtal dieri do kochlika W.Russiana ..lebo potrebovala trosku roztiahnut vetvy, strasne kosata je. kolienka mi uz dosli tak som natahoval provazky. Moj ciel je aby rastliny mali co najmansiu vysku a skor isli do sirky, a vela vrcholcov. Dufam ze sa podari.
kavalero mas to dost dobre nech si hovori kto chce co chce... fakt parada imo sa nemas coho bat..kytky su vitalne, krasne kosate a este k tomu ked su to klony tak aj vies na sto pro ze su to samice...
kde je problem? uz len pripravit miesto na susenie samo ze treba este pockat.. kto si pocka, ten sa docka
Původní příspěvek od kavalera problem bude kto to sfajci
Kavalera rád se obětuju
Vypadaj opravdu hodně dobře, jinak koukal jsem na té fotce, že používáš tvarovací kolínka. Já je letos taky zkouším (poprvé) a nemůžu si je vynachválit. Pro tvorbu kýblovejch bonsaí mi připadnou optimální.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Po dlhsom nenavstevovani pola mi to nedalo a vybral som sa pohnojit a pozret ako to rastie, maskace uz zmizli premenili sa na zlte listy ktore odpadavaju co je ok..lebo uz nove vyhonky su krasne zelene..
Na okoli podrastla trava co neni moc good, budem musiet zkosit to ale zatial ako maskovaci manéver je to dobre. Nevyhoda je ze ma napadlo strasne vela komarov (nemal som repelent) a tak mam asi 300 stipancov po celom tele a vsetko svrbi
------------------------------------------------------------------------------------------
No este tu mam fotku zo zahradkoveho pola...
vacsi foto update bude neskor, nemam teraz moc casu chodit na polia. Inac kytkam sa dari aj bez pravidelnej zavlahy..opat sa osvedcilo ze HLINA JE ZAKLAD...