Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawim jsem tu s menším updatem....G13 už se cukruje mniam...už se na ni těšim....a A11 je skrocena a skoro stejně velká jako g13....mohutněj ji paličky ale ještě necukruje...
no vypadá to nádherně...fota ve středu....
to yavar: ty lepové pásky jsem nestříhal ale ty už byly takto v balení...a já je tam jen šoupnul...no a výsledek je že sem dnes zahlídl jen jednu mušku...jinak žádná
to indicky-konopi: jo vypadá to že se mi to povedlo....
mějte se, pište a pěstujte....
pěsteu zdar
zdarec...mám menší problém...žloutnou mi listy od největších k nejmenším...postupně od krajů listu. Nevíte co by to mohlo být?? Poraďte prosim ať to můžu vyřešit...
Pěstu zdar
Zdrawim.....
bylo by možný že by v OBM chyběl nebo ho je málo...nějakýho stop.prvku?? Protože to žloutnutí začalo až po tom co jsem začal zalévat OBM. Listy žloutnou a jsou skoro bez dužniny. Myslíte že by mohlo pomoct kdybych teď týden zaléval jen vodou??
Pište prosím ať to můžu vyřešit.
Díky a mějte se
je to mozne, ze kytka potrebuje jeste neco co neni v obm... Ja bych to v takovem pripade zalel nejakou jinou hnojkou, treba krystalonem nebo necim lepsim co obsahuje moc prvku.
Zdrawim všechny. Delší dobu jsem se neozval ale dneska přicházim s dalším upgradem. Moje modelky sou už 42 dní na 12/12 a příští týden bych chtěl sklidit 1/3 svého osazenstva. Už se na to těšim. Už nehnojim jedou jen na vodě a takhle to vypadá ve skříni. Zatím se mějte a growu zdar
zdrawim všechny. Díky všem za karmice a co myslíte jak bych to měl usušit?? Sice sou tady temata ale tak rada od vas by byla lepsi. Pište dál, kritizujte a raďte. Tento týden 1/3 a za 14 dní 2/3.
Pěstu zdar
suseni - nejednodusi je to strcit do neprusvitnyho pytle s par dirama a nechat to tam postupne dozravat - doporucuju - nicmene musis davat pozor a pytle kontrolovat a vetrat aby to nechytlo plisen
jasně díky
nejvíc mi žloutne a11xmtf a jedna nejsilnější g13......
díky všem za karmice a rady. Příští úterý budou fota s měřítkem, protože teď nemám foťák.
Mějte se a pěstu zdar.
Zdrawim všechny. Po týdnu či dvou se opět hlásím s fotkama. Moje holky vypadaj nádherně a brzičko jdou pod kosu. Mniam už se těšim. G13 mně docela potěšila protože má sice listnaté ale o dost vetší palice než A11xMTF. Takže myslim že taková tvrzení že jejich výnosy jsou malé se mi nepotvrdila, což jsem velice rád. Chtěl bych vám všem poděkovat za karmy a rady a kritiku. Až to uschne tak se ozvu a napíšu výsledek.
Mějte se dobře a pěstu zdar