Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lalalalala nikdy nemuzes bejt skourenej tak abys nemohl bejt jeste vic
Naprostej souhlas. Když už jsem pak za veřejného opovržení mezi známýma balil a odpálil dalšího, tak to bylo proto, že mě zajímalo, jestli to jde bejt ještě víc. Pokaždý to vyšlo!
No nejvic? tezko rict. Kdo si to ma pamatovat popripade pocitat. Ale papirky mam normalne tak na 4-5 dny. Toz si to spocitejte:-)) Nedej boze kdyz je nejaka akce treba na chaty a cundry si beru tak troje papirky a vetsinou se to vsechno zhuli. Zjistuju ze hulim moc a doufam ze todle priznani mi pomuze s tim neco delat:-)) peace
asi...no...nevim přesně, ale asi 17 jointů a 12 bongů (doba od osmi do dvou ráno), ale to bylo opravdu moc - akce po sklizni na šumavě, na víkend výlet do jinýho světa (v deseti lidech zkunzumováno za víkend asi třicet gramů)
moje bejvalka da denne [dobryho indooru] 10 brk a to kazdej den bez vyjimky nekdy i vic,zkuste si to provozovat tak tejden jako ja s ni pul roku, byl ze me vecne ospalej zombik kterej se vali u bedny a nic se mu nechce proto .. hulte s mirou