Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau groweri dneska ráno když sem otevřel dvéře od mí skalky tak ma mě vybafla taková obrovská moucha je asi centimetr dlouhá má takoví lesklý zelený tělo a černou prdel..... nestihl sem si ji prohlídnout víc páš sem přidal na ventilaci a zmizela ve chřtánu sťínítka.... jestli někdo máte fotku a víte vo co DE tak sem hned písněte
to je nejhorsi, kdyz do niceho vkladas svoje usili a pak prijde nejakej blbecek a takhle to posere.. Me matka jednou prisla na 70W (taky bych ji zabil)...
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Tak tady je dnešní pohled do boxíku....
1) samolepka na dvéřích...
2) pohled na stranu kde vegetěj G13
3) pohled na stranu kde bydlí Orange bud
4) Ovládací panel....
5) pohled na analogovej teploměr...
6) květináče a přívod vzduchu
7) detajl květináče s G13
8) větvení Orange Budu
9) Toje moje skalka
cuzz parybo no opravdu hezky a do detailu udelanej grow a palisky taky vypadaji k svetu...
doporuceni k ty final solution nech ji pak vyflushovat alespon 10 dni jen vodou chut bude mnohem lepci odskouseno>>zadnej myt!
preju poradny salamy a tesim se na dalsi fotozz ted uz to bude jen a jen zajimavejsi
ORANGE bud měla vůni papáji, banánu a dalšího tropického ovoce. Kouř byl jemný zvláštní sladko peprná chuť... V malém množství energetická nálada ovšem s větším množstvím to bylo sedativum
G13 x Budhas sisters byly krásný tvrdý palice s zvláštví chutí taková hašišově mandlová s nicícím účinkem.... Stačilo vždy jen naličko k velké radosti.... Z bongu prdík po ránu bylo prodloužit si noc o 6 hodin strašně krásně se s ní usíná. Je to v malim množství mazec ve většim je to pro leckoho křest ohněm.....
Holt kdo kouřil tak ví o čem mluvim...
NEVÁŽIL SEM NEVIM KOLIK TOHO BYLO, ANI MĚ TO MOC NEZAJÍMALO
Přinesli mi holky moře srandy a příjemně strávený volný čásek
předělání vzduchového systému který fungoval na jedničku ale byl hlučnej...
úprava stínítka Nová stříbrná fólie
renovace veklého ventilatoru klimatizce... ale uvažuju o novim tenhle už docela je slyšet...
znova vybílit...
Posátka zatim nejistá ale s největší pravděpoděpodobností si ještě zrenovuju matkárnu na LED box a skusim si udělat vlastní matku a pak sví řezany dát do BOXÍKU
Vim že to vypadá že zatim hážu jen keci do groweru ale opak je pravdou věřte mi...
Další kolo mam v plánu otestovat pěstební systém koloseum.... ovšem nejsem šulín abych kupovak vybavení za několik desítek tisíc... plánuju dát 2X250W na vejšku do cooltub a kolem mraky zelinkavejch miláčků.... Vše žustane v týhle bedně páč k ní mam už jistej osobní vstah...
zatim je tento nápad použe v mí hlavě ale jak jste již viděli ,že nemám od nápadů daleko k pokusům
hele parybo .. nehnila ti v tech pasive hydro zalivka?? myslim jestli to nebylo po nejaky dobe citi. me se to stalo, pouzival jsem bio bizz, ten to pry dela ale stejne. nemas nejakej figl jak tu vodu cistit? na konci kdyz sem se dival, bylo tam dost nanosu a smradek.
mettatron: Smraad určitě nebyl... Já v nich měl vzduchování a ta voda pořát cirkulovala... a i když sem to pak rozdělával tak pododa nemůžu si stěžovat...
fURT MAM plnou hlavu jak to UPGREDNU
nejspíš předělám všechno do horní strojovny a přidám tam ještě jednu 250 a pak si to tam dám s měsíčním odstupem....