Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V lete je uplne best vypadnout s hulenim k vode. Ja se sice moc nekoupu ale tak lezet ve stinu u vody a hulit to je moje. no do vody si skocim tak na max 5 min.
Nejlepsi pohulenicko je doma..to uz je zazitej zvyk...v pohlodli domova a teplicka
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
no tak tedkom v zime se to snad ani nejde. prece nebudu chodit a strojit se pokazdy kdyz mam chut na brcko, pac mam chut celkem casto samo ze nasi nemaj radi kdyz hulim ci kourim v pokoji jenze ja mam pokoj v 1.patre. a vedle me sestra a nasi tam skoro vubec nelezoueste aby. ale normalne nedavno zrovna mati nejak vlezla do pokeje kdyz sem tamnebyl a normalne mi vysypala polenik co sem siprivezl z amstru, ve kterym sem si od leta schromazdoval filtry ze speku. kua, byla to mrte zbyrka a mati se omezila pouze na vetu: uz tady nechci videt tolik smradlavejch vajglu
No jinak to ani vyřešit nejde, vylezu z vany a jít na brko ven?tssss... ještě budu marod. Po šestý hodině večer si každej z rodiny zaleze do svý cimry a já mám celý přízemí pro sebe a to mě dřív štvalo, že nemám pokoj nahoře
já jelikož bydlim eště s rodinou tak si to dovolit nemužu hulit přímo doma třeba v obyváku..ale tož dyž někam zmizej na tejden tak to je jiná.
jinak si prostě musim jít zapálit do garáže.
ja húlim len doma (bývam ešte s rodičmi, ktorý sú voči tomuto druhu "trestnej činnosti" tolerantný).
Normálka ráno nabijem šluknu a v tom som v tom. Potom bud´ surfujem po nete, alebo som ponorený do vlastných myšlienok. Záleží od situácie.
Doma hulím porad, hlavne vecer v kouplne pak na pc a lednicka a krasnej zhulenej spanek... Nedavno jsem hulil aji pod posteli kdyz byly nasi doma a to mam pokoj mezi obyvakem a loznici takze tu porad chodi, celkem hardcore ale neprisli na me :-P
rád hulím doma, je to taková pohodka odpálit se u PC a pak jen zmaštěnej sledovat pc a poslouchat hudbu .... zvlášť, když je počasí jak poslední dobou, člověku se nechce ven, tak si i ty šluky dá doma.
Doma ale hulím opatrně - bydlím pořád s našima, kteří nekouří ani nehulí a zápach kouře je jim nepříjemný, proto nectějí, aby to doma ančuchlo. Proto když jsou doma, tak raději pootevřu okno a foukám to ven ...
Tak tohle téma sem tady potřeboval
To my s jednim kámošem občas zapadnem k nám a pak hulíme, žerem, kecáme, hulíme, hrajem na komplu, kouříme vodní dýmku, surfujem na netu, žerem, hulíme, žerem etc. jooo tyhle domácí hulbičky jak si ležím se špekem v posteli a nechápu ani slovo bych za nic neměnil :-)
Hehe, se taky přidám.
Já hulim doma jen když sem sám. Bohužel sem ještě s mámou, který to vadí a nemám jí to za zlý, takže mi to ani nevadí. Ale prověrky typu, ty máš lesklý oči, že si zase hulil, atd se párkrát objeví, ale i občas, kdy sem třeba 2 tejdny nic neměl. Asi ta alergie... Stejně nehulim každej den, takže otázku kde si zrovna dopřeju chvilky štěstí, nemusim tak akutně řešit. Prostě když je čas, tak je čas...
Doma a sám - nejlepší. Nikdo tě nehaldí, nikdo vedle tebe nemá vígeb, nikdo se nesměje tvým zásekům. Stav si užíváš mnohem víc a seš vlatně pozorovatelem toho stavu. Nebloudíš nočním městem popřípadě nehledáš ve dne opuštěná místa, kde tě nikdo nepozoruje jak ujíždíš nebo ti vítr nesfoukává zapík. Nehledáš nejbližší rychlý občerstvení abys uhasil žízen či zahnal hlad. Podobný je tomu hulčo v přírodě až na tu ledničku.
Hulco doma a o samote,to me vzdycky nadchlo-klidek a pohodicka a zaroven stavecek.Nejhepsi je,kdyz si na vecer zahulite svuj pokojicek,dychate to ve spanku a potom se pekne spi anebo se mne zamlouvalo chodit z mistnosti do mistnosti a dat si prdicka po celym baraku,pochopitelne,kdyz neni nikdo v baraku.Ve vane v teple vode je to velkej narez