Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ze vas to tak trapi,v profile mas o mojom pestovani jasne informacie,4roky,4roky uspesne,salvia ma zaujima ciste z sadickeho hladiska tak ako hribz....ze su to odrezky som nemal odkial vediet....
ta čajda je sama o sobe neškodná uklidňuje zhruba jako meduňka. No a mučenka má opravdu pikantní qěty. Zkusím požádat někoho o pár fotek a zašlu. Jinak má i ovoce - zove se to maracuja
no richtig. kdyý si koupiš dáký čaj TROPICKá směs, tak tam určitě bude i todlencto. Akorát to ovoce málokdy vyroste a myslím že pro průmyslové využití se používá jiný druh. Jo zkus si ty mučenky najít na netu
no vidim ze sa tu rozobera zaujimava tema, lenze so zlym pristupom
i think...
tato rastlina sa ma pestovat pre potesenie z toho, ze je pekna (o kvetoch nehovoriac) a ma zaujimavy ziv. cyklus...
kazdy sa pyta, ze co z toho bude, ako to odjebava (sry za vyraz) a tak... je toho plny iinternet a verte mi ze pre vacsinu ludi ten stavik vobec nie je atraktivny ba co viac, omrzi ich to... toto neni ako ostatne drogy...pozerate sa na to zozleho uhlu ale vsak vacsina z vas na to pride...
musim este spomenut, ze salvia divinorum neucinkuje vzdy a neucinkuje kazdemu!!!
prorocka salvej sa ukaze v plnej krase tomu, kto hlada nejaku cestu alebo nejake riesenie, salvej neni pre toho kto sa chce len pozerat...
btw... len vas chcem upozornit, tato rastlina je legalna (zatial) a ani si neuvedomujete co sa moze stat...tato rastlina je uz na
"watching listu" organizacie DEA...takze bacha na to co pisete....