Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jasne myslim si ze jak je to stim ze huleni podporuje intelekt
tak je to podobny i ve sportu protoze to rozviji kreativitu
takze pak skousis takovy vjeci ze se o tom ostatnim muze jenom zdat) samozrejmne vedlejsi je uz jestly to vyjde!!
nejjistejsi je to asi u fossballku-začadit a zahrat si to je klasika kdyz to tam skazis nic se nedeje hodis dalsich 10K a hrajes dal dokut to nevide
co me osobne de dohromady viz sport a drogy tak snad lyžovaní neni nad to si zahulit grog na zahřatí a pak si jenom vychutnat ten šus dolu
sice sem urval par přesek a vázání ale adrenalinové přebouchnutí za to
stálo
Ja hraju ceskou ligu dorostu.To je druha nejvyssi soutez u nas.Z ruznych vyberu mam spoustu kamosu ze Sparty,Slavie a par i cizincu.HULI SE VSUDE!!! Treba z repre do 18 let huli tak 6-8lidi---to je tretina tymu.A treba reprezentacni brankar Francie Barthez nebo Lama(ten je byvalej) taky huli.Myslim,ze je to v poho.Nebo znam kluky co hrajou basket na hodne slusny urovni(jsou v repre) a taky huli.A jeden jejich kamos ted hraje v Italii nejvyssi soutez a taky huli...
futsal a squash, nohejbal a badminton jsou v pohodě, na kole je to v klidu do kopce, vždycky myslím na nějakou úplnou hovadinu a najednou jsem nahoře. Problém je, že ve sjezdech jedu hrozně opatrně¨
Cus.
Takze takhle:
Delam vyrcholovej - jakej vam psat radej nebudu :-( V treninkove skupince ktera cita 6 lidi tak 3 hulej (fcetne me).Jeden z nas (nejvetsi hulic....huli prakticky every day), tak je co se tyce sportu nejlepsi.....nejlepsi v CR a do 10 mista na svete ve svym "oboru" ....pred rokem byl na mistrovstvi sveta ktery bylo na jednom uzasnym karibskym ostrufku a hodne dobre se tam umistil.Pruser by byl kdyby po nem chteli chcanky na dop. testy......Kdyby to zjistil trener s kym pracuje tak by nejspis nepochopil.
PS.ovez me z tama jejich koureni........popsat se to ani neda :-))).Aspon uz vim kam odjedu do duchodu.
Pak ze ganja a sport nejde dohromady!!!
Jesti kecam tak at me do rana kule upadnou.......Bye
hulo a sport de k sobe v pohode.(na poslednich 5 telocviku sem byl zkourenej a kamos to tak provvozuje uz pul roku). hosp. fotbalek je asi nejgenialnejsi (ty reflexy sou fakt bomba). ale nejlepsi zazitek mam z lyzovani. ramzova. nadherny pocasi. naprosto vykoureni a jezdilo se nam uplne skvele......... jinak pri normalnim fotbale nebo basketu vetsinou po hristi beham jak silenej ale s tou presnosti to uz neni ono.
Celkem by mě zajímal lékařskej názor, bže mám cukrovku a s tim souvisí větší namáhání cév a srdce. A když to vážně přehulim tak mě celkem stoupne tep. A mám i vysokej tlak 140/80
Proto bych řek že v některejch případech by mohlo bejt sportování po trávě dost vo hubu, aspoň u mě, budu si to hlídat. I když..... zektra se zkusim vydat na kolo a uvidim... zkusim