Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osobne pouzivam tuhle moucku do kompostu a sou v ni samy dobroty tak to tam klidne prdni a hotove ...Tak nak s mirou ...
Jinak mash teda poradne kere to se musi nechat .... Meej see
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Ahoj FuTeWáku, kostní mpoučka se mi ve vodě právě moc nerozpouštěla, takže jsem jí začal přisypávat do hoven. Rozuměj, když nechám kvasit holubince, přisypu do nich ještě tohle... Jestli to má účinek, nevím. Měj se
No byt tebou taxe s tim ani moc neseru. Myslim ze to chce nakej cas uzrat a tak a nevish jakej je v to pomer zivin a tak tak byt tebou -ted dnevim cim hnojish- tak tam supnu nakej plagron nebo ah bloom a mozna treba phatamin nbeo neco podobnyho a seru na to. Mash nadhernyh kytky tak na co tam sypat nakej experiment. Neymslim ze by jima to neco udelalo je to ciste prirodni ale byt tebou hodil bych na to bobek.
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Hnědojed: jojo rád bych, rád, ale prozatím nejsou peníze KOstní moučka není zase takovej experiment, docela dost lidí ju tady používalo (používá), akorát teď se mně nějak nedaří najít jejich příspěvky, krom toho dan.bassova teda.
no grower sem o tomhle neprojizdel al abys vedeljak natebe myslim tak neska smi na zachode cetl velcie napinavou zalezitost od
Jaroslava neuburga -Hnojeni a vyziva rostlin na zahrade a pisou tam toto : Ruzne moucky vyrabene z zivocisnych surovin maji vysokou hnojivou hodnotu. Prdesvim vysoky obsh N a P ve vyhodne vazbe. Ziviny se uvolnuji mikrobiologickou cinosti pozvolna a v souladu s pozadavky rostliny na mnozstvi dusiku. Rohove moucky : asi 12% N a 2% P. Kostni moucky asi 4%N a 9% P a krevni moucka asi 12% N a male mnozsvti P a K.
To zni docela dobre jen nevim esi je to vhodne spish na kvet ci na rust ...
Jinak fcera sem byl v growshopu a meli ji tam ale kupoval bych to spish v zahradnictvi nebo v rybarskejch potrebach -kuli cene ale to snad kazdyho napadne. A co se tyce tech lovu ani se ti nedivim jen za phytak a plagrom bloom a par picovin sem tam nechal litr... Ale zas ten tlumok dobrot por kyti me strasne uspokojuje
Hnědojed: Mno docela mě potěšíls, žes na mě myslel Hele, ty začínáš pěstovat indoor, nebo prostě chceš dosáhnout co nejlepších výsledků i venku?
Jo, ta kostní moučka je dobrá na květ. Fosfor kytka potřebuje hlavně v květu, dusík naopak v období růstu.
No nevim proc ti to patlat do thredu ale dyz sme k tomu otevrene vyzval :
SAmo ze mam venku naky kyti i par znackovejch ale ty sou malicky pac sem je tam dal z rizku az v cervnu. Jinak jedu po 250w s kamosem (ww,ob,booglegum) mel sem to doma ale mel sem strasnou paranoiu :/ taxe radsi rozdelim a je to u nej.
Jinak asi pojedu este s jednim(taky u nej) este jednu snad 400w kdyz to vyjde a esi budu mit casem naky prachy tak si chcu hodit k akvariim jen neco malinkyho treba 70w nebo stovku . Tam bych si treba jel takovy ty hodne dlouho kvetouci zalezitosti jako northen lights x haze nebo kali mist nebo skywalker atak. o kterych pisou ze sou fakt pro fajnsmekry To by byl absolutne nej stav.
Jinak dyz se tak vikecavam tak ja zastak moc nehulim. Ted sem nehulil dyl jak 3 mesice a vubec me to nepece(ale zase nakej festak bez hulua to je leve). pesteni me fakt bavi. LEspi sou snad jen rybicky a chamici ale ti se nedaj hulit a nevonej tak krasne. Trosku se u toho poperu i smou vrozenou lenosti a levosti na manualni praci ....
Co ty - why could be out when you could be in? (heh)
.
Cos I can´t grow indoor Bohužel moji rodičové sice ví, že hulím, ví, že pěstuju, ale když jsem letos chtěl na okně nechat předpěstovat nějaký rostlinky, tak to dopadlo velmi zle a já musel kytky přemístit přímo na pole a nechat je tam. Letos jedu prakticky bez předpěstování přímo ze semínek - taky to jde, celkem v poho. Hele bubblegum (jestli myslíš ho) mám letos venku. Sice jsou taky docela zakrslí, protože jsem je zasázel až velmi pozdě, ale po té, co jsem vytrhl samca, kterej jim dost bránil v přísunu slunečního svitu, snad ještě nějakej centimetr a větvení zvládnou.
Ale jednou, jednou, až budu velkej a budu mít vlastní baráček, tak začnu pěstit vevnitř
Ale s tou levostí na manuální práci jsu na tom stejně jako ty a s láskou ke kytkám a k jejich pěstění taktéž
p.s. zkus postnou sem na g nějaký fotky
Mno netouzim se nak prezentovat i kdyz uz sem o tom premyslel hlavni problem je ze nemam digi fotak. Ma sice znamy fotograf naky ale ty dgitali dost odsuzuji anebo zas maji treba kanony za 25litru a to bys si nepujcil -znam se zakopnu a uz je to v prdeli - ne fakt to bysemi stalo vim to. Uvidime pokusim se to nak poresit. Vedle me hnedka bydli kamosh co ma dobrej digitalek ale ma taky vysokou chemickou a pracuje na policii prave na oddelenikde zjistujou obsah ucinnych latek v zabavenych dprgach tak nevim esi je to ten pravy ...
Tedko me strasne fascinou takovy ty snimky jak ti kamera snimne 1 snimek za 4 minuty po dobu trbe 3 tydnu a typozorujesh zrychlene trbea hniti brambor nebo rust kvetiny. Sloby to aj trbea pres webcam neo digitak ael to chce prachy a ...
P.S Ale vsih co mash pravdu trosku me serou takovy ty thready styl moje prvni skrinka a proto semto ani nechtel sem nak davat ale kdyz si to tak vezmu tak vim co mi tam chybelo a to bych tam moh napsat. Nektery infa sou otresny. Nejvic me zajimalo treba jak mam zastipovat kdy co prepnout a tak a to sem se dozvedel malokde. uvidime.. neco se pokusim.
Jezioshja se ukecanej. .. stacilo rict ze nemam fotak ....
futeW: Našel jsem tvýho threada:-) Ty keře jsou fakt luxusní!!!! Co se týče tý moučky tak jsem čet fakt zajímavou věc, že výborná pro obě období vývoje je rybí moučka. Taky nějakej týpek psal, že když sází, tak cca 0,5m pod kytku dá mrtvou rybu (zřejmě rybář ) a že ona si tam v klídku tleje a kytka si z ní bere co potřebuje. Nevim co na tom je, ale letos sem to chtěl prubnout, jenže se mi nějak nezadařilo s tou rybou , tak snad za rok.
Měj se
Inu, dneska jsem si konečně udělal na kytky čas, vzal s sebou kostní moučku, kterou jsem sehnal, a v deštu se vydal na pole Ve středu jedu pryč, tak jsem trochu protrhal okolí, aby se kytky nenechaly předrůst.
jo to počasí je docela zlý, jak na focení, tak pro kytky, chtělo by to trochu slnka!
p.s. dneska jsem vytrhl dva zakrslíky, byli to samci.
Ja som o kostnej mucke cital ze dobre vplyva na kvet pre svoj vysoky obsah fosforu a ma sa zapravovat do pôdy nejakou tenkou palickou, nie moc hlboko myslim.......skusil som to aj ja tento rok a som zvedavy ci to nejak pomôze. s tou rybou je to tiez v pohode napad ale nehal by som ju asi vo vode zhnit...ani ja nemam peniaz na good hnojky a preto sa to snazim nahradit ako sa da...inak moc pekne kvietky k+
Takže vrátil jsem se z dovolené a téměř hned jsem se hrnul na pole v obavě, zda se mým holkám nic nestalo. Nestalo. Rostou pěkně, nabývají na síle, vitalitě. Vyfotil jsem nějaký fotky, zítra možná přidám ještě další.
Kytky jsem pohnojil kostní moučkou, teda pohnojil - dle toho co jsem četl v příbalovým letáku se to má tou moučkou hnojit už na jaře a kytka si bere během vegetace potřebný živiiny. Je to takový dlouhodobý hnojivo. Ale na druhou stranu prej nehrozí přehnojení.
Co mě ale zarazilo bylo množství much, který je v okolí kytek - to sem neviděl. Jsou jich tam málem hejna.