Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
biool neni chemie, je to 55% emulze repkoveho oleje s lecitinem,,, da se pouzit i repkovy olej na vareni (z vlastni zkusenosti - svilusky to zlikvidovalo ), jedina nevyhoda je mastnota, ale da se to prezit
k ty chemii, ja sem ted zacal hnojit nejakym obyc hnojivem na rust a rozdil je celkem viditelnej, nez budu odebirat listy na suseni, tak to necham cca 14 dni bez hnojeni (=takovej salvejovej flushing) myslite ze bude 14 dni stacit?
a tady se muzete kouknout na moji salvej: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17361
jestli ti je jedno cim hnojis, tak bych si vybiral hnojiva spis pro zeleninu, nevim jak je to u hnojiv ale u ostatni chemie byva napsana ochrana lhuta.....a urcite bych se orientoval dle potravin (resp.zeleniny a ovoce)
ale u veci co se kouri to bude asi jine, nevim jak se pestuje tabak...:-)
tak a uz jsem na to prisel, proste neni dobry pestovat salvej spolecne s kytkama v hydru (ziviny AH), tady je foto: zleva: kytka,peyotl,salvej,kytka
je tu pekne videt, jak kytky, jez jsou mesic v kvetu (predtim tyden rostli), tak peyotl povyrostl tak o 0,6 cm, tak salveji pribyly jen 3 listky..asi ji jeste zkusim dat na zahradu....
zdravim
Mam malej prodblém (viz. foto), nevíte někdo, co to je? Nebo je to běžnej fyziologickej jev? Na škůdce to nevypadá. Pro doplnění foto mé šalvějě.....
zdravim
Žádnou preventivní ochranu nepoužívám, když nevím ani na co. Takhle roste normálně v pokoji. Jenom každej večer rosim, obvzlášť teď, když se topí
covece bych rekl, ze pri tak krasny kytce jde o tvorbu "vzdusnych" korenu....nebo spis korenovy pupeny, ktere diky tomu. ze jsou na vzduchu, tak zasychaji....
v domovine ma delsi fotoperiodu a staci dokvest,
tady se pestuje doma kde malokdy kvete, ale jak je videt prosperuje a chce se mnozit...sice alternativni metodou....:-))
...bych rekl....
yavar> ja s muskama nic, ale musky se salveji.... Ale treba ta salvej nechcipla na musky, treba umrela na neco jineho, protoze to byl takovej chcipacek. Prisel mi tak uz postou, od nekoho tady z groweru.
zdravim
No zajímavý názory. Kytka je od jara z řízku. Asi bych měl říck, že kytka je v blízkosti banánovníku postarší generace, kterej si umí vytvořit to "pravé klima". Jo a ještě: vzdušný kořeny jsem na ní viděl mnohem dřív, ale takhle nevypadaly. Pupínky se vyskutujou asi v půlce rostliny. Žádný stopy po patogenech atd.... Podle mě jí to nevadí, takže není vlastně co řešit. Už se těším na extract.........
jaky mate zkusenosti se zakorenovanim klonu?
me ten prvni co jsem delal (byl znatelne vetsi 15cm rizek) tak zakorenil a zacal rust tak za 14 dnu
a ti dalsi, ty byli mensi (2-3listy mene nez 10cm) tak to trvalo snad mesic...