Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
foto cislo 4:
prozatim posledni fotka,druhy DP.Jde videt ten markantni rozdil kdyz to neni na slunicku celej den.Ale jeste se rozjede a pak se uvidi kdo je tady sampinon numero uno,vid?
-tak to je zatim vse damy a panove,uzivejte leta,za tyden jsem zpet.
To Morgan: Nazdarek, mas to pekne, len skoda ze si tam nedal najprv tie 12 litraky, alebo este lepsie 20 litraky, ja som tiez zvolil metodu zastrihavania v 12 litrakoch na early skunku a tie rastliny vypadaju zabijacky - tot fotky, ked mali asi 6 tyzdnov teraz su o 1/3 vacsie.
to ragnar and papaja:
Zadna zver ani lidska selma v tom prsty nema.Mohla za to jedine ma hloupost a kratkozrakost.Chystal jsem se na petidenni dovolenou s tim,ze krasne se kosatici samicku DPxSk1 necham doma bez dozoru.Pred odjezdem jsem ji stredne zalil,polibil a odjel.Tech pet dnu uteklo svetelnou rychlosti/jako kazda dovolena/.Uz cestou zpatky jsem mel malinkate podezreni jestli to s ni bude vse ok,protoze vsech pet dni skoro po cele republice vytrvale prselo.Po prijezdu a omrknuti kytky nasledoval maly epilepticky zachvat.Panak slivovicky me postavil na nohy.Nezbyvalo nez zavolat koronera.Ten jiz jen suse prohlasil "smrt zpusobena uhnitim korene".
-jo kdybych se pred odjezdem podival jake ma byt pocasi,vse by bylo ok.takze bacha,chystate-li se nekam cestovat mrknete na pocasi a podle toho to zalijte-nezalijte.
to je síla....no jo nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme...ale je to vůbec možný? lidké hyeny, zvěř, parazeiti, ale třeba i pes....a to nemluvím o hnilobách , plísních atd.......
a jak jse tak koukam prsi a bude prset, ale to snad jsme vsichni uz poznali
------------------------> good luck to those in need of sunny days, and
better mold killing ways...
tak při pohledu na ty zrající šišky mám chuť si hned něco ubalit, jsem ale v práci a si to nevyjde :-( každopádně vypadají moooc krásně, už aby něco takového začalo i na naí zahrádce, našim DP se zatím moc nechce, zbývá dodat sńad už jen K+
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
jeste bych rad upozornil na velice zakerne pocasi,ktere nam vubec nepreje.na posledni fotce jde videt co myslim.ano,je to plisen,bacha na ni na svini!/proto jsem cast kytky sklidil predcasne/