Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem přijel z dovolené a co jsem viděl na zahradě mě moc potěšilo podívejte se samy.kytičky se už pomalu pustili do květu a moc už nerostou ale podle mě už není potřeba vsechny kytky mají přez 2m a nejvyšší má 294cm .GrandmammGANJA:Moc děkuju za pochvalu a k+a to je moje zahrádka původně se měli kytky skrýt za tím rybízen ale trochu ho přerostli (asi o 2m:-) )
ty joooooooo,ta predposledna fotka je ako od sudka z carovnej zahradky.Pekne svetlo.
Rastliny sa mi pacia dost dost.Sprav niejake nove detailnejsie fota..
Hej kamo mas brutalneho avatara.
davam ti plusko..Fakt pekne
tady jsou detaily paliček rostou docela pomalu ale jistě .na kytkách už mi nezbyly skoro žádný listy(otrhal jsem je at jde vše do palic)ale začínaj některý červenat a hezky se cukrujou:-) podívejte sami
moje nejhezčí kytka je téměř zničená po bouřce neunesla ty těžký mokrý palice a takhle to dopadlo .zkusil jsem neco dát do vody domů jestli to doroste ale nevím:-(
tady jsou foto nejakejch paliček z těch kytek co mi zbyli .ta the best kytka je zničená . ta voda nepomohla bylo už pozdě:-(tak jseem je dal sušit ještě nedozrálý
co se dá dělat
prosypávat, másla navařit
a čekat na ty krásný červenky
tak jo je to kabaret
přežiješ lidskou zvěř a šup stačí nepodepřít a je konec
jseš o další moudrost bohatší