ytsim
Stálý Člen

|
Snad mi lubo promine, ze sem si vubec dovolil neco rict...
Kuchta
Pekne po poradku:
To ze mi kytky pochcipaly je jen a jen moje blbost a nikdy jsem netvrdil nic jineho. Metoda pokusu a omylu je standardni vedecky uznavanou metodou a to ze ti neni vlastni nic neznamena. Netvrdim, ze se musi za kazdou cenu neco zkurvit. Ale pokud se to stane tak z toho vyplyva do budoucna jednoznacny zaver, ze neco bylo spatne. Pro priste by se to nemelo opakovat.
Pred tvym pestitelskym umenim se sklanim, ale zarazi me tvoje sebevedomi se kterym hodnotis inteligenci ostatnich. Ver mi, ze ja vcelku nepochybuju o tom, ze mam lepsi akademicke vzdelani (jinde nez v growingu) nez ty, ale ani ve snu me nenapadlo, ze bych se vytahoval svoji inteligenci. Povysovani nepatri mezi me vlastnosti, natoz abych nekoho urazel... Ale to si preber sam. Pokud se povazujes za dokonaleho, preuzasneho tak prosim.
A tim ze si se tady verejne zaradil mezi growery profesionaly sis usil sam na sebe bic a ja pevne verim, ze to nebude podle tvych slov, jako rvat pred fizlarnou. Nepreju ti nic zleho.
Hlava
Ten puvodni prispevek jsem uz opravil. Vlastne jsem to psal dvakrat, ten prvni jsem opravil uz vcera, ale na tenhle nejak zapomel. Jsem blbej a sypu si popel na hlavu. Pokud je to mozne tak to uprav i v te citaci at se to tady opravdu nevyskytuje.
Hnojivo co jsem koupil, urcite nebylo vynikajici kvality, nicmene klidne mohlo splnovat vsechny zakony, protoze se momentalne nevyskytuju na uzemi CR. Zakony zeme kde jsem v tomto smeru neznam. Kytky pochcipaly opravdu z duvodu prehnojeni, vsechny znaky k tomu ukazovaly.
Osobne nevidim nic spatnyho na tom kdyz zkusenejsi radi zacatecnikovi. Ale po svych zkusenostech i po tom co jsem si precetl v tomto vlakne stejne vidim, ze spolehat se muze kazdy jen sam na sebe. Taky sem cel x krat faq, taky sem precet x vlaken o pestovani a stejne to nevyslo podle mych predstav. Kuchta taky radi lubovi kupovat Bcuzz a Phitamin a on stejne koupi za rohem v zahradnictvi neco jinyho. Kazdej mame svoji Hlavu (na tebe to sedi). A to vlakno Sinuheta jsem nepsal aby nekdo ty chyby opakoval, ale aby se jich VYVAROVAL!
Ano, growing je veda, sam jsem se uz o tom presvedcil. Slibuju ze uz nebudu do tohohle threadu psat, protoze nazory laiku jsou k nicemu.
Pokud jsem se nekoho dotknul, tak to beru zpet, ale neodpustim si jeste jednu poznamku, ktera se na groweru sem tam objevi.
Nevidim jediny duvod proc by me mel nekdo urazet jen proto ze jsem toho nevypestoval tolik co oni.
|