Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 3 litrove kvetinace na 600w?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Snad mi lubo promine, ze sem si vubec dovolil neco rict...
Kuchta
Pekne po poradku:
To ze mi kytky pochcipaly je jen a jen moje blbost a nikdy jsem netvrdil nic jineho. Metoda pokusu a omylu je standardni vedecky uznavanou metodou a to ze ti neni vlastni nic neznamena. Netvrdim, ze se musi za kazdou cenu neco zkurvit. Ale pokud se to stane tak z toho vyplyva do budoucna jednoznacny zaver, ze neco bylo spatne. Pro priste by se to nemelo opakovat.

Pred tvym pestitelskym umenim se sklanim, ale zarazi me tvoje sebevedomi se kterym hodnotis inteligenci ostatnich. Ver mi, ze ja vcelku nepochybuju o tom, ze mam lepsi akademicke vzdelani (jinde nez v growingu) nez ty, ale ani ve snu me nenapadlo, ze bych se vytahoval svoji inteligenci. Povysovani nepatri mezi me vlastnosti, natoz abych nekoho urazel... Ale to si preber sam. Pokud se povazujes za dokonaleho, preuzasneho tak prosim.

A tim ze si se tady verejne zaradil mezi growery profesionaly sis usil sam na sebe bic a ja pevne verim, ze to nebude podle tvych slov, jako rvat pred fizlarnou. Nepreju ti nic zleho.

Hlava
Ten puvodni prispevek jsem uz opravil. Vlastne jsem to psal dvakrat, ten prvni jsem opravil uz vcera, ale na tenhle nejak zapomel. Jsem blbej a sypu si popel na hlavu. Pokud je to mozne tak to uprav i v te citaci at se to tady opravdu nevyskytuje.

Hnojivo co jsem koupil, urcite nebylo vynikajici kvality, nicmene klidne mohlo splnovat vsechny zakony, protoze se momentalne nevyskytuju na uzemi CR. Zakony zeme kde jsem v tomto smeru neznam. Kytky pochcipaly opravdu z duvodu prehnojeni, vsechny znaky k tomu ukazovaly.

Osobne nevidim nic spatnyho na tom kdyz zkusenejsi radi zacatecnikovi. Ale po svych zkusenostech i po tom co jsem si precetl v tomto vlakne stejne vidim, ze spolehat se muze kazdy jen sam na sebe. Taky sem cel x krat faq, taky sem precet x vlaken o pestovani a stejne to nevyslo podle mych predstav. Kuchta taky radi lubovi kupovat Bcuzz a Phitamin a on stejne koupi za rohem v zahradnictvi neco jinyho. Kazdej mame svoji Hlavu (na tebe to sedi). A to vlakno Sinuheta jsem nepsal aby nekdo ty chyby opakoval, ale aby se jich VYVAROVAL!

Ano, growing je veda, sam jsem se uz o tom presvedcil. Slibuju ze uz nebudu do tohohle threadu psat, protoze nazory laiku jsou k nicemu.

Pokud jsem se nekoho dotknul, tak to beru zpet, ale neodpustim si jeste jednu poznamku, ktera se na groweru sem tam objevi.
Nevidim jediny duvod proc by me mel nekdo urazet jen proto ze jsem toho nevypestoval tolik co oni.

Old Post 22-04-2005 v 02:02 AM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Jen k tomu Plagronu-znam vicero lidi ktery hnojej jen plg a jsou uplne spokojeny-nevim proc by se z toho meli zblaznit-plagron dela jak kompletni hnojiva tak doplnky jako cropmax,phitamin do kvetu green sensation-a jen tak pro info na rozdil od bcuzzu uz nejakej ten patek fungujou-jejich vyvojovy laboratore opravdu fungujou a jejich firma neni zalozena predevsim na reklame ale spis na vlastni zkusenosti
pestitelu(cimz netvrdim ze bcuzz nefunguje,jasne ze jo nic proti ale
kdyz sem tady cetl kuchtuv komentar k plagronu tak mi to nedalo)

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 23-04-2005 v 13:20 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Jo a bacha na trestny body

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 23-04-2005 v 13:22 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Tak co Kuchta,jeste porad ses presvedcenej ze Plagron je firma ktera se specializuje na vyrobu substratu a zivin. doplnku?

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 27-04-2005 v 12:58 PM
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

To ALL Příspěvek č. 53

Nevidim jedinej prispevek od Lubo a ani zadnej obrazek....nejakei error?

Old Post 29-04-2005 v 15:52 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás