Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nikde som tu nenašiel info o tej KALICHAKRE. Nemá s touto odrodou niekto skúsenosti ?
Na stránkach seedbanky www.mandalaseeds.com sú nejaké infos, ale že by to tu nikto nepestoval ?
Ozvite sa !
Tie odrezky MUSIA mat vlhkost,takze ich okamzite daj do parnicku,
alebo ich prikry tymi odrezanymi Petkami.
Pouzival si stimulax alebo nejaky iny korenovy stimulator ?
Frank Krank dík za info.
Tie odrezky som dal zakorenit do rašelinových tabletiek + gél Stimulax III. Aj som ich prikryl. 5 dní bolo všetko OK, vlhčil som to často.
Ale som ich asi menej navlhčil, ked som išiel spat a ta 4x 18w dost hreje, tak zvadli. Dva sa mi už nepodarilo zachránit.
Ostatné sa zobrali behom hodiny a idú dalej. V budúcnosti to chcem riešit nejakým profi parníčkom, vačším a vlhkejším. Tie petky sú na hovno.
dík za http
Kloniky v parnicku netreba velmi casto vlhcit,
ale musia mat vlhke uzavrete prostredie,ktore si sami udrzia.
Na to staci plastovy parnicek by Baumax,Hornbach.. za 80 sk,
ktory ma aj na vrchnej casti dva vetracie otvory.
Takže dnes som sa trošku nudil a niečo nové som vyrobil. Pokusím sa o ScrOG, očká sú 5x4 cm. Rastlinky sú malinké, ale ony sa ešte povytiahnu. Teda 29 dní rastu zo semienka a teraz sú už 7 dní v kvete.
No uvidíme, čo z toho bude. Nejde mi o výnos, ale o kvalitu a čas.
rixo: kalichakra mi zatial vystrkuje len prvé lístky, ale AI sa darí zatial dobre, uvidíme.
xerthon: dík za k+, to pletivo je 12 cm od hliny. tie rastlinky sú malé, ale majú krásne bočné konáre a súri ma čas, tak to už kvitne.
Zatial nemam problém z prístupom k nim, ruku tam prestrčím v pohode, keby sa ešte vytiahli, tak dám pletivo trochu vyššie.
Sú dost ostro sledované, na niektorých sa už objavujú biele pistyls. Je to lotéria, lebo idem zo semien /nie feminizovaných/ a neviem či nebudú aj samci alebo hermáči.
Nechám ich ešte pár dní a potom tie, čo nemajú tie biele chlpky, nekompromisne odstránim.
Idem volat do Greenspiritu do BA, či majú phytamin a nejaké lepšie hnojivo na kvet, lebo kristalon kvet asi nebude z tých lepších.
Možno pojdem dnes do BA.
phytamin by mali mat aj vsetko, osobne odporucam BIONova...ti su dobri....a lacni podla mna...aj ja to mam a je to super....
Kalichakra vyzera brutalne....aj to tvoje.....
Hangsamen je najeky chory??
Určitě neodstraňuj kytky,kterejm nevylezly blizny.Může jim to chvilku trvat a pokud budeš mít samce,tak ty jdou poznat mnohem dříve,než začnou kvést.Jen to musíš prohlížet.Hermáči sou horší,ale při dobrým pečování se to dá odhalit .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Doniesol som si hnojky Plagron Alga Wuchs a Blute, a Phytamin. Ked som prišiel domov pozrel som kvetinky ako kvitnú a objavil som dvoch samcov. Teda nemám s tým skúsenosti, ale som videl gule a na iných rastlinkách som videl biele blizničky, tak som z nich urobil mlieko. Dobreeeeeeeeeeee!
Porobil som v skrini úpravy, neskôr dodám fotečky.
Sú tam teraz štyri samice /teda dúfam/ a kvitnú.
Dal som im Plagron na kvet, 3ml na 1l vody, každá rastlinka liter. Postrek Phytaminom 1ml na 0,5l vody 2x za tmy.
Uvidíme čo bude......!
sú to kvetináče 22cm priemer a výška 22 cm.Samci, čo som vyhadzoval nemali korene rozvetvené a hlina išla v pohode od nich. Myslím že je tam ešte dost miesta na 6 týždnov kvetu a potom uvidím, či sa to podarilo.