Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150W - Noname x Pwp a Orange Bud
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

2005-04-03 Příspěvek č. 49

Ted tedy neco ze dneska...
.
Doufam, ze se to chyti fsechno ... tesim se
.
Omluvte trochu chaos v minulem prispefku, ale ta babovka vcera ...

150W - Noname x Pwp a Orange Bud

Lednička s komínkem aneb ...

[-]

Old Post 03-04-2005 v 21:20 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Mimochodem, vnitrek krabice jsem vybilil (no vybilil - vzal jsem primalex a protoze ten bych na papir natiral tak na dvacewtkrat, tak jsem proste rukou rozetrel to huste bile - ale ucel splnen, hned napoprve bajecne bile steny ) a hlavne - rozdil ve svetlosti je FAKT obrovskej! Ani bych tomu neveril

[-]

Old Post 03-04-2005 v 21:29 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Jú, tak konečně nějaká pořádná genoška...
Já mám teď ve skříni taky jednoho PwP & OB, shodou náhod taky pod 150, taxem zwedavey, jak ti to vyroste (fsaď se, že já to budu mít lepčí )

ps: Barva forever, alobal do hnoje!!!

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 04-04-2005 v 06:06 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

2005-04-04 Příspěvek č. 52

Ještě NoName 150w... tri obrazky palicek ... vim ze je to maly ... ale je to PRVNI INDOOR! (a jeste rostou, byt za woknem).
.
Co se tyce OB a PwP, jsou 48 hodin zasazeny, zatim vypadaji, ze se chytli, snad jsem to ted nezakrik, uvidime pristi vikend, pokud jeste porostou, je to v suchu

[-]

Old Post 04-04-2005 v 15:58 PM
X_eXc_X
Stálý Člen

2005-04-16 Příspěvek č. 53

Hezky den vsem growerum
.
Po tydnu nejake update, aby jsete videli, ze to roste Docela jsem mel strach, aby se ty rizky chytili...
.
Fotky puvodniho obsazeni urcite odlisite od genetiky ve skrini . Ale ty nonamy venku musim prikryvat, aby meli 12 hodin den/noc, potvurky chtely presat kvest ma zacit rust ...
.
Ve skrini jsem to dnes vyvazoval/privazoval a neni nad pripinak a klubicko vlny
.
Jedine co k tomu mohu dodat, ze hnojim stale noname kristalonem na kvet doporucenou davku jednou za tri - ctyri dny a PwP a OB ve skrince je hnojeno universalem pokazde to co doporucuji ale taky jednou za tri - ctyri dny ...
.
A nevim zda jsem to uz psal, ale nonamy rostou v substratu pro zelene a palmove kytky a genetika (myslim) v zahradni raseline. VOda je odstata z kohoutku
.
Je mi jasne jaka doporuceni bych dostal, ale no, vzdyt vite, kazdy si to musi zkusit sam a navic, ta genetika taaaaaak krasne roste

[-]

Old Post 16-04-2005 v 13:17 PM
X_eXc_X
Stálý Člen

2005-04-18 Příspěvek č. 54

Tak ... Noname tu foto dnes neni, ...
.
Na prvnich dvouch fotkach je detail vyvazani ... snazim se to roztahnout co to jde ...
.
Dalsi dve fotky tvori celkovy pohled na tu krasu.
.
Posledni fotka je pohled dovnitr kouzelne bedynky
.
A ptam se: pri tom celkovem pohledu: myslite, ze by nebylo od veci to trochu prostrihat? Myslim od tech nejspodnejsich velkych listu a pokud bude nejaky nahore pres kvety tak ten asi taky, ze? Cetl jsem tady na Groweru.cz toho spoustu a zaver je ten, ze strihat, ale s citem ... hm, ale jak ten cit poznat, ze? Kdyz ta kytka neuschne? ... Proste si myslim, ze to prostriham tak jak jsem to popsal ... Btw., par tech fakt obrovskych listu jsem uz usmik, ty uz na tehle fotkach nejsou ...
.
Jinak zajimave zjisteni (ktere zkuseni uz urcite vi), PwP roste jako divy, uzsi listy a OB je nizsi, zato masivnejsi, sirsi listi a predevsim mnohem vice 'kerovity' a stonek i vetve jsou pevne tak, ze to je jako by byl ze dreva, jak jsou tvrde ....
.
Hezky (vyhuleny) den vsem.

[-]

Old Post 18-04-2005 v 20:17 PM
X_eXc_X
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

2 Kwjetoň: Nenenene, já je budu mít hezčí (Určitě už jen kvůli prokázanému 'začátečnickému štěstí )'.
.
Vyměníme fotky a paličky?

[-]

Old Post 23-04-2005 v 06:34 AM
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Zdar.Já si myslim,že stříhat ani nemusíš.Když chceš podpořit růst ratolístek u listu,tak ho šmikni.Můžeš třeba šmiknout je pár čepelí,čímž růst ratolístku urychlíš víc nebo méně.Takový ty primární velký listy(obludy) když se kytka trochu rozkošatí klidně šmikni.Ostatní bych nechal,pokud ti nepřekážej.Víš co,kytka sama dobře ví...blabla .Na poslední fotce to křoví ještě nemáš moc košatý já bych to nestříhal.Toť můj názor.

Old Post 23-04-2005 v 14:45 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

2005-04-23 Příspěvek č. 57

Prvnich pet fotek - kouzelna skrinka, dnes PREPNUTO na KVET (tyden stare rizky, u mne 20 dni sviceno na rust)
.
Dalsi dve foto jsou ty nonamy za oknem a prikryvane tak, aby mely 12/12 - Kdyz mi kdosi tady napsal do thredu, at se na to vyprdnu, byl jsem skoro urazen , ale ted souhlasim ... Proti genetice to je PRD Asi z toho neco bude a nemit doma PwP a OB tak by se mi to mozna i libilo, ale jinak skoda seminek - lepe kdyby vyrostli nekde venku ... I na kerikovosti (to je ale slovo ) to je videt, u genetiky je vzdalenost mezi vetvickama par centimetru a u tech noname to bylo MINIMALNE deset a vesmes vic . Proste ted uz souhlasim, NoName do skrine nepatri ...
.
Posledni fotka je nejhezci celkovy pohled

[-]

Old Post 23-04-2005 v 15:24 PM
X_eXc_X
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

2 kwjetoň:
citace:
... mám teď ve skříni taky jednoho PwP & OB, shodou náhod taky pod 150 ...

.
Nojo, ja tam mam ale 4 PwP a 5 OB, hec
.
citace:
..
Barva forever, alobal do hnoje!!!

.
Naprosty souhlas
.
2prnda: shoduje se to s tim co jsem si myslel, takze se podle toho zaridim, take jsem mysle na odstraneni jen tech super obr listu (ktere jsem smikl) a ostatni nechavam na pozdeji, az to bude stinit ... Diky za pomoc pri rozhodovani ...

[-]

Old Post 23-04-2005 v 15:39 PM
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 59

to X_eXc_X: Tak hele, já sem teď dostal asi 20 klonů
Je tam Jack Herrer, Nebula, Cindina 99, Apollo, Orange Bud, Super Skunk, MendoBog a jánevimcoještě...

heč

Jinak - alobal má jednu krutou výhodu - je rychlej (= nemusí schnout...). Ale dlouhodobě je barva lepčí, no...
Kwjetoň

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Old Post 24-04-2005 v 13:37 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

2 kwjetoň: nojo, kdyz je kde Až dojede tahle moje uroda (a pevne doufam, ze dojede OK) cela bedynka se prestehuje do lednicky (uz je) a pridelam tam odtah ke svetlu, tak tam dam tak max 6 kytek a rad bych nebulu, mazara + jeste jeden druh stejne razance a zajimavosti jako ty dva co jsem napsal
.
alobal x barva - rozhodne je barva lepsi a v lednicce je to vubec nejlepsi

[-]

Old Post 24-04-2005 v 20:01 PM
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 61

nebula & mazar jsou luxusní, mazara chci též něgdy zkusiti

btw. to že mam tolik klonů je sice pěkný, jenže nevim kerej je kerej...
musim ještě napsat "dýlerům" o seznam...

Old Post 25-04-2005 v 06:04 AM
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

myslím že ať si vybereš jakejkoliv známej indoorovej model tak budeš spokojenej... co takhle hash plant, bluebery.. a nebo skywalker (mazar x bluebery)? je zničující jo a jinak pěkný kýtíz, jen škoda těch fotek... ale co už..sem tam si pujč třeba lepší foťák

[size=1]

Old Post 25-04-2005 v 07:54 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

2005-05-11 Příspěvek č. 63

Takze - nezapomel jsem, ale odesel mi kablik od mobilu k pocitadlu, takze veskere foto je jen v mobilu. Az bude kablik, dam sem i pokracovani...
.
Ale kdyby jste videli tu krasu ... po DVOU tydnech rustu na kvet to ma palicky jak ty predchozi nonamy na KONCI rustu

[-]

Old Post 11-05-2005 v 21:03 PM
X_eXc_X
Stálý Člen

2005-05-12 Příspěvek č. 64

Tak, nakonec jsem poridil infra port, takze aspon tak. Tyto fotecky jsou NoName, po ukonceceni jejich zivota - Ano, mšeli p¨ravdu Ti, kteri rikali, ze z toho nic nebude ... Bylo, docela dobre, ale taaaaaaak malo

[-]

Old Post 05-06-2005 v 13:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás