Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zazitky z MHD
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Lung Killer
Stálý Člen

Karma uživatele Lung Killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

jj a to nejde se zhulit jinde nez v autobusu? kdybych nekoho takovyho potkal tak bych mu nejradeji nakopal.... kdyby nebyl moc silnej

Old Post 22-12-2004 v 17:06 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Vsak sme taky spis pukali v prazdnem buse...nekdy se stalo ze tam byli i lidi..nechteli sme je nasrat al nam to proste nepripadalo strasne..taky sme toho uz nechali po nekterych pripominkach viz.vyse..takze tu do haje nedadavejte a zalozte si treba nadavaci thread

Old Post 22-12-2004 v 19:40 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

ses lol lulugangu

Old Post 22-12-2004 v 20:09 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

citace:
Původní příspěvek od Lung Killer
ses lol lulugangu

Jo a ty ses zas ten nejvetsi typek kdyz si tu zanadavas
no mozna se ti tim ulevuje ale ja uz s tebou o tom nebudu diskutovat..vysvetlil sem vsecko v predchozich prispevcich ale najdou se i takovi kteri si proste musi zanadavat o to je celkem OT..vis

Old Post 23-12-2004 v 08:13 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

to neni proto ze bych si ulevil ale nesouhlasil sem s tvym nazorem... tot vse

Old Post 23-12-2004 v 08:48 AM
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Necetl sem to cele takze nevim jestli uz tu nekdo prezenotval stejne problemy jak mam ja...
Kdyz su moc (opravdu moc) zhuleny tak si myslim ze to na me kazdy pozna a vsichni ti lidi v buse me strasne serou. Taky mam schizu ze je tam nekdo znamy, ten pozna a vyzvoni to nasim. Ale kdyz su zhuleny trochu tak me to naopak bavi - svetylka se mihaji, bus vydava srandovni zvuky apod.

Old Post 23-12-2004 v 18:20 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Jo no ja mam nekdy pocit ze sem v letadle a ne v buse...to je celkem maras
a s tema znamyma v busech jsou drsne haldy...jednou sem jel s kamosem ktery mel byt mimochodem v kytare ale vykaslal se na to kdyz jsem mu rekl ze mam j.herera..tak si takhle vypaleni jedem a "potichu" se bavime(znate to kdyz jste zkoureni tak mluvite a zda se vam ze potichu ale pritom rvete na cele kolo)o vecech celkem zajimavych..pak kamos rikal ze se tesi az se zitra zhuli poprve ve skole atd..najednou se blizila zastavka a on vstal a rika delej vystupujem..ja na neho tlemim co dela kdyz mame jet jeste tak 7zastavek ale vystoupim radsi za nim..venku se ho ptam co dela a on na me totalne vystihovanym hlasem:za nama sedel muj tata a cetl si noviny..hehe celkem psycho..ale nastesti dopadl doma v poho...

Old Post 23-12-2004 v 19:45 PM
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Hej zda se mi to nebo jste vetsina takovy slusnaci, ze se tady pohorsujete nad zapalenym spekem v buse-to uz mi prijde vetsi zlo, kdyz si tam nekdo usere nebo pobleje-a ne ze by to nebylo casty. Pokud nedelate ve svym zivote nic druhe obtezujici, tak to pred vami smekam.

Old Post 24-12-2004 v 00:03 AM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Jedna prihoda: jedu zase jednou vlakem a palim s kamosem v kupe speka. Najednou prijde pruvodci (uz tam jednou byl) a kdyz vidi kamose se spekem v ruce, tak stropi neuveritelnej povyk a kamose na dalsi zastavce vyhodi a me tam necha sedet-no vubec jsem to nepochopil-a pri tom jsme sedeli v kuraku-je to snad v nejakym vlakovym radu, ze se ganja nesmi kourit ve vlaku-nikde jsem to nenasel.

Old Post 24-12-2004 v 00:08 AM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokono
Stálý Člen

Karma uživatele Kokono - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Ja som raz isiel zhuleny v autobuse a mal som v sluchatkach nejaku psycho hudbu a naraz som zistil ze vsetci ludia su daki rozruseni a pozeraju jednym smerom tak som tak kukol a 2 dedovia sa bili o miesto, mali tak 60 rokov a obidvaja mali palice na opieranie a sa s nimi mlatili jak taki dinosauri, este doteraz sa ujebawam ked si na to spomeniem...strasny trip ja jazda cez vikend v nocaku z mesta ked stretnete vela znamych a vsetci su rozbiti a hulakaju potom je to show....
>lulugang - kazdy z nas uz asi hulil v buse ked bol maly, z toho treba vyrast...

Old Post 27-12-2004 v 09:46 AM
Kokono je offline   Profil uživatele Kokono   Find more posts by Kokono   Foto galerie člena Kokono   Click here to Send Kokono a Private Message   Add Kokono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

kokono: tak to je ovšem hustý, to sem ještě neviděl

Hodně dobrý bylo, když jsem se vracel vlakem vlakem dom, v noci, večer když začínal CZTEKK. To si určitě dokážete představit - vlak plnej vyjetejch systémáků, všichni na sebe hulákají, průvodčí je z nich úplně vyvalená, dokonce jí tvrdili že vlak na CZTEKK je zadarmo, pak ovšem měli problém, protože vlak nejel až do Planý, ale končim na nádraží asi 10 km od Planý, takže to měli k*refsky daleko

Old Post 27-12-2004 v 10:29 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

jenom občas a jenom s muzikou, kterou mam do mozku opravdu zarytou, ale jo, stává se mi to

Old Post 27-12-2004 v 14:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Nevim jestli znate tuhle prihodu ale dost lidi tvrdi ze se to stalo u nich a ostatni jim to ukradli. No ja budu tvrdit ze se to stalo u nas (stejne nevite kde to je:-))):
Jede typek v buse, pochopitelne nacerno, jde revizor, typek naprosto klidny. Revizor dojde j nemu a povida:"kontrola jizdenek".
Typek:"Jasne" a nic.
Revizor:"Kontrola jizdenek!!!!!!!"
T:"To vis ze jo"
(to se takhle parkrat opakuje)
R: Vytahuje prukazku:"Ukazte mi vasi jizdenku!!!!!!!!!!"
T: Ukazuje na prukazku:"tohle mam doma taky, za 30korun z hrackarstvi"
R:"Ukazte mi jizdenku!!!!!!!!!!!!!!!!"
T:"To vis ze jo, cau" v tom bus dojel na zastavku, typek vystoupil, zazvonil zvonec a pohadce je konec. Uz ste neco podobnyho slysely?

PS: fakt nevim jestli byl ten typek vyhuleny, spis jo. Kazdopadne pokud to neni vymysleny tak to musela byt sila.

Old Post 03-01-2005 v 19:42 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raft
Stálý Člen

Karma uživatele raft - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Stalo jse mi to když jsme s kámíkama šli z naší oblíbené nálevny...čekámé na busík...ten se náhle přiřítí a mi do něj vlezem...autobusák na mě : tak si snad koupíš jízdenku!!?´´ jaá si ji teda koupil... sednem a už se všichńi těšíme domu...a ejhle ...na další zastávce (cca.150m) řidič zastavil zdechnul a zařval konečná zastávka:O

nic moc co, ale chtěl jsem přispět a nejsem prase, nebudu tady přece psát vo tom jak jsem v MHD 6x poblil během 4 zastávek
pic

Old Post 04-01-2005 v 09:25 AM
raft je offline   Profil uživatele raft   Find more posts by raft   Foto galerie člena raft   Click here to Send raft a Private Message   Add raft to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Nesnášim jízdy busem domu !!!
dycky mě úplně ale úplně rozsekaj
jednou sem dokonce musel vystoupit, trochu vychladnout (bylo asi - 10°C) a jet domu až dalším busem - byly sem tak na kaši a měl takový halušky, že to fuck nešlo vydržet
No musí to beyt celkem prdel koukat na typa jaxedí zasekaney a vůbec nezvládá
Lidi ze mě maj určitě dycky děsnou prdel...

ach jo, takovej už je prostě život

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 29-01-2005 v 18:53 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AxCx
Nový Člen

Karma uživatele AxCx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

jak sem to tady cetl, tak jeste nikomu cestou v mhd neslo o zivot:-)

stalo se to na kulataku v praze. po skole sem sel s kumpanem na jedno pivko. vylezli jsem a ja je tam ten pukaci placek tak sme smotli a sedeli a ja na jednou jede nam bus a utikali jsme na 143 (nejak se nam nechtelo cekat na dalsi i kdyz jezdi co deset minut) a tak sme sprintovali. ja stary sportovec:-) sem byl rychlejsi a u busu driv. no a jak sem byl rozbehly a naskakoval do busu tak zacal ridic zavirat dvere. neslo uz zastavit a v tom skoku me privrel nohu za kolenem a ja mel jednu nohu ve dverich busu a na druhe sem stal venku:-) pohoda ale ridic se zacal rozjizdet:-)) ja sem se snazil chytnout nejak dveri ze dojedu jako vlk v jen pockej na kafkovu:-)) kamos se reazl jak kkt ja smrt v ocich. jak to dopadlo? lidi v buse spustili povyk a kdosi skocil pred bus a zastavil ho a ridic se me ani neomluvil:-( jako si rikam na co ma to zrcatko.... ted se tomu smeju ale do smichu me rozhodne nebylo a uz sem se videl dead nebo bez nohy. nastesti to dobre dopadlo. nejvic mne dostalo ze kdyz sem to komusi dostatecne nahlas vykladal v metru tak nas poslouchala zenska tak se neudrzela a brutalne vybuchla smichy:-))

Old Post 30-01-2005 v 22:55 PM
AxCx je offline   Profil uživatele AxCx   Find more posts by AxCx   Foto galerie člena AxCx   Click here to Send AxCx a Private Message   Add AxCx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás