Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Flashback aneb jak se zhulit bez Ganji
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

nu jednou, asi měsíc po posledním hulení si tak klidně jdu po lávce - most přes naši řeku zavěšený na lanech a všechno je v klidu, začíná se šeřit.
Jsem už ve 3/4 a to je místo, kde už není pod ním řeka, ale les a spíše taková džungle. Najednou tak zničehonic znejistím a tak se opřu o zábradlí, tak setrvám dvě minuty---
pak se otočím a jdu zpátky a po pěti metrech už běžím tím nejbrutálnějším sprintem, záda zježené a strach za patami.
Doletím dom a trochu se sklidním, jdu spát, ale jk zhasnu, slyším nějaké divné zvuky, mám halucinace a zase ten strach... bojím se v pelechu pohnout..
je to krize, ale tak za dvě hoďky jsem usnul..

tohle si dodnes nedovedu vysvětlit a pokládám to za flashback... podobnou story jsem zatím v takové míře ještě nezažil.
Jinak připomínám, že kromě občasného pivča a tehdy sporadického hůla jsem nikdy žádnou jinou drogu tohoto typu nepožil...

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 18-07-2002 v 07:30 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kylik
Stálý Člen

Karma uživatele Kylik - 0% Pěstitelská

Palec dolů ja zas... Příspěvek č. 50

Jo tak, to bylo hezky! Nic podobnyho se mi teda nestalo, ale ja sem povazoval za flashback zase tohle.

Ja mel asi dvakrat,dycky to bylo tak tejden pohuleni, docela hodne divny stavy. Sem vpohode a najednou znicehonic se zacnu citi fakt divne. Jako bych naraz chyt nakou virozu. Tak na +-30 minut se mi zvysi teplota, mota se mi skeble, chyta me brneni do noh, co par minut se mi meni vnimani, jak dybych mel pekne vysokou horecku a do toho se mi mlzi zrak.
Jednou sem byl na horach s kamosema a asi tak 3vecery sme zapukali. Pak sem jel domu a rovnou za mladou. Tak sme kecali a ja se zacal citit cimdaltimvic v prdeli. No a jak sme kecali, tak sem zacal postupne brat vsechno nak strasne osobne. Zdalo se mi proste, ze kazda pitoma veta je proti me. Zacal sem uplne schizovat, stahovat se do sebe a dostal slusnou depku. A za pul hodky sem byl zas uplne vcajku.

Huleni, connecting people
~(-_-)%~

Old Post 18-07-2002 v 07:47 AM
Kylik je offline   Profil uživatele Kylik   Find more posts by Kylik   Foto galerie člena Kylik   Click here to Send Kylik a Private Message   Add Kylik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

hm, tak to je divny - oficialne sou flesbeky jenom u lsd. ale to je flashback ze fakt mas stav presne jak po papiru. u travky flesbeky teoreticky neexistujou.
ale me se to taky stava - kdyz hulim nadmiru, tak po vysazeni me chytaj neuveritelny paranoie, kdy mam strach projit kolem skupinky lidi protoze vim, ze cekaj na to az kolem projdu... a taky si treba jen tak rad posedim, jen tak cumim, trham a obdivuju kyticky a okoli ze me pak musi mit dost velkou prdel

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 18-07-2002 v 17:25 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kylik
Stálý Člen

Karma uživatele Kylik - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 52

Oficialne neoficialne, neco to bejt muselo a prijemny to bylo jak trn v zadku.

Huleni, connecting people
~(-_-)%~

Old Post 19-07-2002 v 11:55 AM
Kylik je offline   Profil uživatele Kylik   Find more posts by Kylik   Foto galerie člena Kylik   Click here to Send Kylik a Private Message   Add Kylik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dWARf
Stálý Člen

Karma uživatele dWARf - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Je nesmysl , že by byl flashback jenom po LSD . THC přece zůstáva v krvi poměrně dlouho (30 - 70 dní) . Záleží na zkonzumovaném množství a na schopnosti organismu toho kterého jedince THC odbourávat .

Já osobně i se svou trpasličí odolností flashbacky občas mívám . Např. po jedné obzvláště vydařené travní seanci jsem druhý den jel služebně z Brna do Olomouce , bylo to v zimě , padal sníh s deštěm a navíc jsem vyrazil pozdě . V Olomouci jsem byl za 31 minut ( ve favoritu na ojetých letních gumách) a stihnul jsem to . Jenom mi nebylo jasný , proč mi kolega spolujezdec neustále nadává , je zelený strachy a od té doby se mnou odmítá jezdit autem .

Old Post 19-07-2002 v 17:46 PM
dWARf je offline   Profil uživatele dWARf   Find more posts by dWARf   Foto galerie člena dWARf   Click here to Send dWARf a Private Message   Add dWARf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

to drinker:tag to je fakt hustý, to se mi stává taky...

No mě se zasse stalo že sem asi 2 měsíce uplně hulil brutálně a pak sem na tejden asi přestal.(prostě nebylo co No a takhle sem čekal na bus a najednou mi ve škebli začalo bejt neak diwně.Přijel bus a já(i když sem tam byl first, tag sem nechal nastoupit wodhadem fšech 120 lidí co tam stáli jako za mnou a šel sem jako poslední.No a když sem si kupoval lístek, tag místo toho abych řek kam jedu tag sem na toho řidiče vybaf jednu kolu)

Chosen One>I Want To Believe

Old Post 19-07-2002 v 18:36 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Karma uživatele CypressPce - 23% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 55

No stava se mi to ne zas tag brutalne casto ale nejcastejc po vikendu kterej klasicky prohulime a prosedime v cajovne
Tak napriklad prijdu v pondeli rano do skoli a sednu a nejednou se proste zacnu tlemit profesorce primo do ksichtu( sedim v prvni lavici) )
a vubec nevim proc a nemam silu prestat jo tag jestli todle je flashback tag ho mivam dost casto)

Old Post 19-07-2002 v 19:04 PM
CypressPce je offline   Profil uživatele CypressPce   Find more posts by CypressPce   Foto galerie člena CypressPce   Click here to Send CypressPce a Private Message   Add CypressPce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 56

2 dWARf: 80km Favošem za 31 minut
To bych ani já nesfouk
Jo - to byla asi podstata toho flash backu - už je mi to jasný

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 21-07-2002 v 00:16 AM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

Flashback Příspěvek č. 57

Kolikrat se mi stane, ze vidim nejakou scenerii, nebo udalost a najednou si vzponenu, ze to uz se prece stalo, jen si nemuzu vzpomenout kdy presne.
Napriklad : Jdu si tak dolu ulici a najednoupres cestu prebehne cerna kocka a projede Skoda 1000
Nato vyjde schrbena starena z stareho domu a zacne na me neco huhlat ve myslu; ze je zada jak se s tim uhlim pohlo. Pritom vyjde za ni jeji vnucka ...

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 21-07-2002 v 01:44 AM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

time to neni flashback, ale obyc. deja vu to maj aj ti co nehuli.

pricina flesbeku u travky je podle me subjektivni, protoze thc se sice v tucich usazuje a vydrzi tam dlouho, ale v neaktivni forme. takze at delate cokoliv, uz by to nemelo pusobit. takhle sem to vycet.
chapal bych to pri velkem fyzickem vypeti, kdy mate vysoky puls, ze by se vam thc vratilo do krve, ale ja jako byvaly aktivni sportovec hokejista tohle nikdy nezazil, takze...

no vono je to jedno, i ten sebelepsi flesbek nenahradi pocit po dobrym zahuleni a dobre travce...

(jeee ted sem se zasnil... )

Old Post 21-07-2002 v 16:44 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Ahoj, no já si zase pěkně ulítla v práci - na stole jsem měla vázu s tulipánama a nějak jsem se na ní zasekla a nemohla jsem se na ty kytky vynadívat - takovou nádheru jsem nikdy nikde neviděla... :-))) Až když se mi holky tlemily tak, že mě to probralo, mi vlastně došlo (ehm, tedy bylo decentě řečeno) že jsem na ty kytky vejrala dvacet minut a prej se u toho tvářila jak v sedmým nebi. Tak jestli tohle není flashback, tak jsem zřejmě magor.

Old Post 22-07-2002 v 07:00 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peterix
Nový Člen

Karma uživatele Peterix - 0% Pěstitelská

Pohodička Flashbacky... Příspěvek č. 60

Já sem měl ze začátku hodne flashbackü - každej den ve škole sem vyběhnul do třetího patra üplně na hadry != žádný psychózní stavy, ale totálně zhulenej - takhle jsem jednou přemejšlel, jaký by to bylo bejt v zářivce...

Podle mě se THC,který se v těle nenaváže na tuky a pod. někde prostě usadí a leží tam dokud člověk neprojeví nějakou aktivitu (něco jako prach ).

->
<Absolute Happiness>

Old Post 28-07-2002 v 01:19 AM
Peterix je offline   Profil uživatele Peterix   Find more posts by Peterix   Foto galerie člena Peterix   Click here to Send Peterix a Private Message   Add Peterix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gusse
Nový Člen

Karma uživatele Gusse - 36% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 61

Neviem ci je to flashback alebo mi z travy zacina jebat ako mi vravia kamosi ale napr:Raz som isiel do skoli(vlakom na konecnu) a pozrem von a vydim ze som na predposlednej zastavke a tak som sa obliekol a pozeral z okna.Neviem ako dlho som tam sedel ale len tak som sa obzrel a pozeral kde vsetci zmizli postavim sa a vidim ako upratovacka umyva vagon.

Old Post 30-07-2002 v 18:39 PM
Gusse je offline   Profil uživatele Gusse   Find more posts by Gusse   Foto galerie člena Gusse   Click here to Send Gusse a Private Message   Add Gusse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Upozornění Zima -> Flashback Příspěvek č. 62

Kurňa – já se kvůli tomu připojím i ve špičce!
To sem blázen – včera jsem vybánil docela slabý no-name, který pěstuju jen pro udržení genů a jediným efektem byl fenomen Hlad. Přežral jsem se, usnul a po 3 hodinách mi bylo furt eště blbě z přežrání Ale dneska ráno vstanu, v bytě docela zima, no a jak jsem se občas zatřepal, tak jsem zjistil, že jsem strašně snadno rozesmatelný – prostě každý hovadině, i té sebevětší se strašně chlámu a vymýšlím srandy. To je asi flashback, nicht war?

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 19-09-2002 v 08:48 AM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

hovno flesbek dobra nalada! a za tu bud rad, Ero!

Old Post 19-09-2002 v 08:53 AM
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Kazda blba nalada nebo depka se neda svadet na travu. Popremyslejte jestli se vam podobne storky nestavaly uz pred tim, nez ste zacali hulit.

Podle me muze logicky thc pusobit i nekolik dni po poslednim brku, ale tak minimalne, ze to clovek neni schopen poznat. Me se stava, ze kdyz potkam treba po delsi dobe kamose, tak sem treba tak rad, ze se cejtim dost dobre a zacinam se chovat jak zhulenej. Ale myslim si, ze je to spis sugesce nez flashback.

Old Post 19-09-2002 v 12:07 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás