Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no abych pravdu řekl brčko si dávám čisté ale když někdo ubalí s tábákem nic se nedějě až na ten smrad co mám potom v puse, nejsem kuřák, ale většinou nekouřím špečky ale nabíjí se do skleněnek, skel, ruzných skleněných lufek , určitě veklé + pro kouřený s lufek je že se víc zhulákáte
Tábák, jen když je nutnej, jelikož pokouříme hlavně sušenou nebulu, tak ta do špeka bez tabáku nejde, jelikož je tak suchá že schoří fakt fatálně rychle a tabák to brzdí, a navíc řeďí, protože tohodle modelu stačí opravdu malinko, a je to brutální mrskot.
hele, jen takova pripominka, nepiste moc please neco jako fuck off tabakos a tak, kdyz jediny co si asi vybavite, je tabak v cigaretach - ale on jeste existuje tabak dymkovy (ktery se chutove neda s cigovym srovnat, neslukuje se a diky novym uhlikovym filtrum se zachytava az 70procent nikotinu, takze zavislost sucks - neutralni tabaky navic jsou ve vetsine pripadu prijemne i pro nekuracke okoli a obsahuji o hodne mensi procento dehtu, diky absenci papirku), tabak snupaci (ktery je pro zdravi naprosto neskodlivy protoze jedine co na koureni skodi je dehet a ostatni latky vznikajici pri horeni, coz u tohoto druhu tabaku jaksi nevznika). tabak jue chutove uslechtila rostlina, ktera si nezaslouzi jeji degradaci... muj nazor. na diskusi se zaprisahlymi anti-tabakisty jsem pripraven a rad se necham presvedcit
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Prijemne pro nekuracke okoli? Ty je eufemismus zaplaceny nejakym tabakovym koncernem ne? Proboha kdyz mam rad sve zdravi a nekourim, tak prece neresim jestli mi to voni, nebo ne, ale to ze se me nekdo pokousi zabit rakovinou.
ne, to vyplyva ze zkusenosti dymkaru se svym nekurackym okolim. vis, on je svet dymek a cigaret (a firem tyto vyrobky vyrabejicich) podstatne rozdilny... v pripade tohohle koureni se te nikdo zabit nepokousi. otazkou sem ale spis myslel, co je v postate spatneho na tabaku (pokud prosim pomineme jasna fakta tykajici se slukovaneho cigaretoveho spaleneho tabaku. ale to neni jedina vec co se s nim da delat. otazka by mohla byt co mate proti tabaku, ne proti jeho koureni)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ze zkusenosti nekurackeho okoli s dymkari vyplyva neco jineho.
Proti tabaku samozrejme nic. Ja mam vyhrady proti bezohlednym lidem, vcetne bezohlednych kuraku. A tom co mi voni a co ne budu s dovolenim rozhodovat ja a ne reklamni napis na krabicce.
Ja si speka bez tabaku nedovedu predstavit, ale jedine co pripustim je Javaanese 1/2 nebo jiny kvalitni tabak, tabak z cigar doslova ve speku nesnasim. Taky se to s tim mnozstvim nesmi prehanet, davam ho tam jen trosicku a to jsem silny kurak. Naopak mam kamose, ktery je nekurak a ten dava do speka tolik tabaku, ze tam zadne huleni neni citit. Holt kazdy to ma proste radsi jinak