Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ucit sa zhuleny?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tak já mám jednu dobrou zkušenost.
Byl jsem zkoušenej z češtiny a hodinu předtim se učil Ztracenou generaci francouzských prozaiků a Historii balady (13 str. A4). Předtim jsem nic nevěděl a při zkoušení dostal 1 a celkem si to aji užil...neskutečně jsem si ulítával na tom že vim všechno na co se mě učitelka ptá...no prostě sekec mazec. Dostal jsem pochvalu a radu at se vždycky neucim jen na konci pololetí ale celej rok a celej den už z huby nedostal usměv značící hrdost a sebeuspokojení. Já se snad začnu učit.

Do všech předmětů to určitě nejde ale Český jazyk je snad předurčen k tomu aby se ho lidi učili zkoulovaní...

P.S. kámoš sklízel a dones nějakou kvalitní podlampu...

Early Misty 2006

Old Post 21-01-2006 v 18:51 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Když jsme programovali tak jedině zhulený. Dělali jsme teda ve škole jenom v Delfáčích, ale i ty jsou celkem mazec. Cykli a tak a tech příkazů, no a měli jsme učitelku co jela hodně do matiky, fakt pěkná matikářka, opustila nás když šla na mateřskou, to byla inspirace dost velká, ale tahle učitelka co dělala do matiky dávala furt takový matematicko logický slovní úluhy. Bez hulení jsem nemohl pochopit tu computerskou logiku ale nafajčenej jsem to měl hned!

Old Post 21-01-2006 v 18:54 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

no, muj zásadní problém jest,že ve zhuleném stavu nejsem schopná napsat ani písmenko!!...prostě ne,jedno je moc velký,druhý moc malý,třetí se zčistajasna objeví někde ve prostřed stránky.......takže nějáký úkoly kde se musí psát,ty rovnou vynechávám....a jinak učit se(jako že číst) to jde,akorát musim všechno číst aspoň třikrát protože vždycky když dočtu odstavec tak si nemůžu vzpomenout co vlastně bylo na začátku:/.........

Old Post 22-01-2006 v 13:22 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

no, muj zásadní problém jest,že ve zhuleném stavu nejsem schopná napsat ani písmenko!!....presne

Old Post 22-01-2006 v 20:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
supersmažka
Stálý Člen

Karma uživatele supersmažka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Učení nesnášim z hloubi duše a když sem zhulenej tak by mě ani nenapadlo se učit. Já si nechám nasázet špatný známky a až když mi hoří koudel u prdele tak se začnu učit a nějak to vždycky dopadne, zatim sem nikdy neopakoval a pevně věřím že ani nebudu

Don't worry be grower

Old Post 19-02-2006 v 12:29 PM
supersmažka je offline   Profil uživatele supersmažka   Find more posts by supersmažka   Foto galerie člena supersmažka   Click here to Send supersmažka a Private Message   Add supersmažka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

A co budeš dělat jak budou zkoušky ???
To na to taky budeš jebat ?

Jinak já mám strach že nedám zkoušky na škole.Nechce se mi učit a je toho docela fest.Asi 80 listů A4.

Takže sem zvědavý no .

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 19-02-2006 v 13:43 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

ja newjem ale mne sa zhuleny uci celkom dobre ale samozrejmostou je ze si musim dat kavu alebo zeleny caj lebo inac zaspim po par minutach

Old Post 19-02-2006 v 13:48 PM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

este som zabudol ze na pisomky alebo skusky ist zhuleny nedoporucuem....raz som to skusil a dopadlo to na 4 a to som sa to den pred tym ucil

Old Post 19-02-2006 v 13:51 PM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

ja som sa neskusal nikdy ucit nafajceny, lebo som mal ine veci na robote =) ale zato ked som bol nafajceny v skole a bola matika, tak som chapal maximalne vsetkemu, co sa mi este nikdy nestalo, lebo z matiky som vytrety a ked som uz pri tom, tak byt v skole po dobrom huleni den pred tym...som dost dobre vytrety.

Old Post 20-02-2006 v 20:44 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUZsRANAMI
Stálý Člen

Karma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

... ked som sa ja ucil na statnice, tak som sa ucil zhuleny. dobra fialka mi zarucila motivaciu a viac som chapal, mal som lepsiu obrazotvornost a vnimavost. Samozrejme caj Mate k tomu a ides

takze da sa to, ale zalezi od osobnosti.

I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace

T.I.P.: THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE by Mel Frank and Ed Rosenthal
RENO (2005)+... RENO (2006)+EARLY MISTY (2006)+BIG BUD SUPER SKUNK (2006)+HAZE SKUNK (2006)+NO NAMES (2006)+DUTCH PASSION (2007)

Old Post 21-02-2006 v 07:26 AM
MUZsRANAMI je offline   Profil uživatele MUZsRANAMI   Find more posts by MUZsRANAMI   Foto galerie člena MUZsRANAMI   Click here to Send MUZsRANAMI a Private Message   Add MUZsRANAMI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

zdravim
Taky záleží na tom, jak moc se hulí a jak je člověk zvyklí hulit. Když někdo hulí jednou za tejden, tak mu to asi na učení dobře neudělá...

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 21-02-2006 v 09:40 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CD-LINER
Nový Člen

Karma uživatele CD-LINER - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

musím uznat PARÁDA

Old Post 21-02-2006 v 14:11 PM
CD-LINER je offline   Profil uživatele CD-LINER   Find more posts by CD-LINER   Foto galerie člena CD-LINER   Click here to Send CD-LINER a Private Message   Add CD-LINER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Ale tiez zalezi od sily stavu, ked niesom uplne moc zmasteny, ale vykaleny do pohodicky, tak mam akosi lepsie abstraktne myslenie a dokazem si predstavit aj velmi zlotity algoritmus, mam tiez dost velke mnozstvo napadov ako by sa dal dany problem riesit, problem je len v samotnom codeni, kedy sa mi casto stavaju rozne prekleppy a podobne kktiny, ktore si casto ani nevsimnem a iba cucim ako pen ze preco to nejde. Ale pri tych komplexnejsich zalezitostiach je to teda dost dopohody, preotze ma napada kopec vypelseni a rieseni ktore by ma normalne nikdy nenapadlo, no povacsine je ten kod plny komentarov ktore popisuju co to ma a ako to ma robit, no inac to moc nefunguje, takze potom na druhy den analyzujem komentare a snazim sa to zfunkcnit
Takze da sa...

Co sa tyka ucenia, tak zapamatat si nove informacie bol niekedy dost problem, avsak veci ktore som uz mal naucene, sa mi po znovuprecitani v stavu zhulenosti dostali do uplne novych suvislosti, doslova som dany text mohol prezivat a uzasne si to predstavovat, proste uplne som sa nechal vtiahnut do toho "deja" a potom po vytriezveni mi ostali silne osobne spomienky na urcite casti toho uciva, doslova som si to pamatal ako keby som to zazil
Takze mozno tiez nejaka kombinacia, naucit sa z treizva a potom si to za zhulena zopaaknut moze byt zaujimava cesta...

Ako som dopisal tento prispevok, tak som si akosi vsimol, ze ani jeden stav nieje uplne vyhovujuci, a preto sa mi zda kombinacia hulit/nehulit/hulit/nehulit ako zlata stredna cesta
( btw, pisat prispevky na grower vypeceny je tiez haluz )

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 11-03-2006 v 01:18 AM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
heikki
Stálý Člen

Karma uživatele heikki - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

ja mam zase taku halusku ze ked idem rano pred skolou na sluka tak v skole vsetkemu chapaem a tak..proste to neviem vysvetlit ale ide mi to lepsie ked som sfajceny...

Old Post 11-03-2006 v 10:46 AM
heikki je offline   Profil uživatele heikki   Find more posts by heikki   Foto galerie člena heikki   Click here to Send heikki a Private Message   Add heikki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

No,Já včera sem si dal 2 prdy z podobného modelu jako Mazar.Měl k němu hodně blízko.
A měli sme se do angličtiny naučit takové blbosti.
Sem se to doma ani neučil,sem na to kašlal
A druhý den,zkouřený jak paprika mě učitelka zkoušela a dostal sem za 2.Co ?

Jinak jak sem zkouřený tak mi to nejde.Vždycky musím dělat nějaké blbosti

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 11-03-2006 v 12:14 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kenstrm
Nový Člen

Karma uživatele kenstrm - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Ja ked sa nahulim a potom sa chcem ucit tak vacsinou pri tom zaspim, takze u mna jednoznacne nie. Ale v podstate ja sa velmi neucim ani triezvy, ale ked sa obcas ucim, tak urcite triezvy

Old Post 11-03-2006 v 13:05 PM
kenstrm je offline   Profil uživatele kenstrm   Find more posts by kenstrm   Foto galerie člena kenstrm   Click here to Send kenstrm a Private Message   Add kenstrm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás