Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Jdou po mě benga-co mam dělat?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
SLMQ
Nový Člen

Karma uživatele SLMQ - 0% Pěstitelská

Upozornění To SS Příspěvek č. 49

Vis covece,ty si mozna sice bydlel v Brne,ale jaxem pochopil,tak ted ne.Dalo by se asi taky usuzovat,z tvýho názoru na Indoor,ze mas kytky nekde za zadkem,muzes na ne koukat a nemusis je jezdit zalejvat a zastrihovat 120km dohajzlu.Zkus se zamyslet nad tim,ze fsichni lidi nemaji takovy moznosti...Ale to uz je uplne OFF TOPIC

Old Post 24-07-2001 v 09:08 AM
SLMQ je offline   Profil uživatele SLMQ   Find more posts by SLMQ   Foto galerie člena SLMQ   Click here to Send SLMQ a Private Message   Add SLMQ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dlabi
Stálý Člen

Karma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

to Butch: musim s tebou naprosto souhlasit

kazdej at si s tou ganjou dela co chce ale at to dela tak aby nemel problémy pokud je má tak si je musí vyresit a kdys si to vyresit neumí tak at nedealuje, nebo at se na tu ganju proste vysere.

Já toto absolutne neresim kdys me v Olomouci sbalili policacjti v noci jaak sem delal s kamosama bordel tak jsme si na kriminalce jeste zapalili speka aby ho u nas nemohli najit kdys to ten typ videl tak sem si myslel ze se tam vyvrati ale nes neco stihl kecnout tak byl spek skourenej....

LEGALIZE IT!!

Old Post 31-07-2001 v 22:14 PM
Dlabi je offline   Profil uživatele Dlabi   Find more posts by Dlabi   Foto galerie člena Dlabi   Click here to Send Dlabi a Private Message   Add Dlabi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

hustota Příspěvek č. 51

nazdar lidi, nejdřív sem jen četl ale teď se musím ozvat, za prvé nechápu postoj HIHIho:
tvoje formulace že ti co prodávaj nám neprodejcům škodí mi připadaj dost zcestný, nevim jak škodí tobě ale mě neškodí nijak a znám jich dost (sám neprodávám a ani nekupuju (asi za 5 let sem koupil třikrát tak že si nemyslim že by se tomu dalo říct kupování)), argument že okrádají stát na daních a tim i nás je sice založenej na pravdě ale osobně s timhle okrádáním souhlasím, protože jestli to nevidíš tak náš milej STÁT nás všechny okrádá mnohem víc a má na tom pěkně velkou nálepku LEGÁLNÍ ZLODĚJINY, (myslim tim všechny možný průsery se špatnejma privatizacema, fin. machynacema a podobný věci, ve kterých jde o miliardy a když se to posere jako vždy tak se to přece zalepí z našich daní a legálně) nevim jak to vidíš ty ale já tomu říkám sprostá zlodějina vyprodukovaná státem, bylo by to na dlouhou debatu ale zastávat se státu je kravina, vzhledem k tomuhle jsou prodejci travky absolutně neškodní
a nemoh sem si nevšimnout jak tvrdě a mnohokrád napadáš lidi co nejsou schopní si vypěstovat pro vlastní potřebu, prostě to u každýho nejde, buď nemá ty schopnosti, což je jeho chyba ale hlavně je prostě situace kdy nemůžeš pěstovat, např. bydlíš v Budějcích a studuješ v Praze, seš na koleji a jednou za 3 tejdny jedeš na vejkend domu, moc by mě zajímalo jak asi budeš pěstovat??? venku asi nic moc a dát si na kolej, která připomíná spíš maringotku, skříň je taky kravina
Prostě jsou lidi co si chtěj zahulit a tak si koupí, a proč by měli trpět za to že náš zhovadilej stát travku zakázal???
jak sem řek sám nekupuju ale mám pochopení pro ty co kupujou a je to jejich věc, a určitě nám huličům nijak neškoděj
souhlasim s názorem Walhalla2000, lidi buďte rozumní a mějte pochopení, mimochodem myslíš si že většina si doma vypěstuje a jen minimum si kupuje, to je ale velkej omyl, podle ankety kterou jsem před časem viděl si 50% huličů vypěstuje a 50% koupí, tak že je to opravdu hodně lidí, jestli kolem sebe nemáš nikoho kdo kupuje tak ti to přeju, mě tihle lidi nevaděj
byla by to debata na celou noc tak že už radši končim, i když bych toho chtěl říct na román :-)
hulte a buďte v pohodě

PS: sám docela hodně vypaluju a prodávám cd za 70, problém je to asi stejnej, okrádám stát a hudební společnosti, ČR je jedna z největších zemí kde kvete pirátský množení hudby, a diví se někdo??? já ne až budem na úrovni německa můžou si dovolit mladý lidi kupovat origoše za 500,-, zatim si ale každej radši nechá vysmahnout za desetinu, protože si nemyslim že má někdo třeba v 16ti peníze na nakoupení tolika muziky kolik by chtěl za velký prachy (malej příklad: když sem ještě neměl vypalovačku, měl sem doma asi za půl roku 10orig CD a byl sem na to pišnej, pak přišla vypalda a za dalšího půl roku mám doma asi 300hudebních CD co poslouchám...)

[Edited by oton on 16-08-2001 at 09:11 PM]

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 16-08-2001 v 20:04 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

moc emocí Příspěvek č. 52

Cau.....!!??
Tak mam pocit ze je tu až moc emocí!!
Myslim že pokud někdo prodává jen proto že je v nouzi, tak mi to přpadá přirozené a je to lepší něž jít někam krást. Že si na to člověk potom zvikne je věc druhá avšak přirozená (jsme jen lidi).
Nevadí mi lidi kteří občas trávu prodajía nebo dealeři, jen mě strašně sere, když nějakej kretén to prodává za děsný prachy (např. to comu vyrostlo na zahradě).
Pochopitelné je že pěstitel má s pěstováním náklady (leckdy dost vysoké). Pěstujem s láskou ke konopí a protože nás to baví, není rpoblém podarovat kamarády, ale bejt jen samaritán to podle mě nejde(alespoň u mě). Je mi jedno kolik práce a času u kytiček ztrávím ale vybavení a enrgie mi nikdo jen tak ze samaritánství nedá! Proto si myslím že říct si občas nějakou tu kačku za hulení je oprávněné. Stejně utržené peníze nevyváží náklady do pěstění vložené a vracejí se pomalu(alespoň takhle vidim pravého huličopěstitele já).
A agresivní slogan - likvidace za to že prodává - není na místě a člověk který ji napsal je podle mě pěknej agresivní blbec a jako takový nemůže být správny hulič.
Agrese mezi hulení nepatří. Žijeme v komerčním prostředí, které nás nutí žít komeřčně!! Je to snad tak těžké pochopit??!!!

A má rada: Pokud tě policie jěště nepředvolala, tak nespíš nic nemají a nebo vyčkávaj na další chybu, je možné že použijí nastrčeného konfidenta (to se stalo kámošovy). Dle mýho názoru bys ses měl tak min. na rok uklidnit a všeho co se trávy týče na hony vyhýbat (je to drsné ale basa je horší). Nejspíš někoho skřípli a ten aby se zachránil tak práská jak může. Zřejmě prověřují co řekl, takže se modli aby si nevzpoměl na osobu která jim hodí na papír i to co neví. Teda pokud to tak je.
(čerpám ze zkušeností mého kamaráda, který měl podobný problém a zatím je v pohodě)

Cau!
Hulením pro lepší svět!!!!

Old Post 17-08-2001 v 14:16 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
troll
Nový Člen

Karma uživatele troll - 10% Pěstitelská

igor Příspěvek č. 53

Čau,
pěkně ste to rozjeli...
Myslím si že IGOR je sám bengo a už ví co chtěl vědět...

Old Post 17-08-2001 v 22:40 PM
troll je offline   Profil uživatele troll   Find more posts by troll   Foto galerie člena troll   Click here to Send troll a Private Message   Add troll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička ... Příspěvek č. 54

oton: mluvím o možných příčinách a důsledcích, jestli jsi mě špatně pochopil, tak to zkus přečíst ještě jednou a důkladněji. Je mi jasný, že náš stát je shit>ale vycházím z toho co je aktuální pro mě a rozhodně se neubráním tím, že až mě seberou, že "kouřím to samý co nějakej dealer prodal a su mu podobnej" tím, že náš stát má špatný zákony, to víme všichni (a taky víme všichni, že stát je největší zloděj-špatný privatizace atd. je sice zajímavej příklad, ale trochu od tématu). Proto odsuzuju dealery. Rozhodně to, že platím tyto hochy mě nesere, nejsem člověk, kterej žije penězma. Sere mě to, že mě budou kvůli nim postihovat a obtěžovat (možná-je tu ta možnost), ale mám pocit, že se doopravdy opakuju a už sem to psal. A státu sem se rozhodně nezastával, zastával jsem se sebe a huličů-pokud jsi napsal tohle, tak jsi mě doopravdy nepochopil a přečti si to ještě jednou.
Jo, prosímtě nemysli si, že Tě tvrdě napadám, píšu co si myslím bez ohledů na cokoliv a píšu to s naprostým klidem. U každýho to nejde pěstovat? Ten každej nemá kamarády, kteří mu s tím přes ten inkriminovanej čas pomůžou a pohlídají mu to? Výmluvy, když se chce všechno jde, ale musíš víc chtít, než nechtít. To je jeho mínus, že nevyužil této možnosti-pěstovat s někým, pokud nemůže z jakýchkoliv důvodů sám-byť jednou za tři tejdny se mrknout domů, neznamená, že o víkendu se nemůžeš jet mrknou na kytky někdě za prahou (myslím, že v případě, který jsi uvedl je to možný častějkrát-přece jen se nechodí na všechny přednášky) -rozhodně bych si to tak nebo podobně zařídil (jak říkáš Ty, podle situace).
Nemyslím si, že většina si doma vypěstuje a zbyteček kupuje, je mi to jedno, prostě podle sebe a mýho okolí soudím Tebe (obrazně řečeno).
No nevím Tvoje přirovnání k vypalování cd se mi sem trochu nehodí, přece jen pěstování je něco jinýho.
Prosím, přečti si to ještě jednou, jestli jsem něco špatně nenapsal nebo jsi doopravdy něco nepřehlídl, nebo mě špatně nepochopil. Byl bych rád, kdyby jsi mě pochopil, jak jsem to myslel.

Luckyfree: jsem objektivní člověk-aspoň si to o sobě myslím a občas to o mě i někdo řekne>takže emoce v mým případě a takovejchhle debatách nejsou.
I když mám s pěstěním náklady a ne malý, tak to prostě nebudu prodávat.
Žijeme v agresivním a komerčním světě, tak proč sem patří komerce a agrese ne? Pro mě sem nepatří ani jedno ani druhý!!!!

troll: souhlas

Mějte se good
Zdarec

P.S. Nemám moc času (práce), tak proto tak stručně.

Old Post 20-08-2001 v 13:24 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kudri
Nový Člen

Karma uživatele kudri - 16% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 55

Myslim si, že se u nás tráva nebude legalizovat nikdy, protože dealerů je hodně a jedou v tom velký peníze a kdyby se tráva stala legální její cena by klesla možná i o 60 %.Tak jako je to v Holandsku.
K tomu SSuper SSkunkovi - dealerství podle mně není špatná věc, a jak je vidět spousta lidí je tak líných si sama něco vypěstovat , že je o hodně snažší si je koupit.Žádný riziko žádný starosti, jenom cálnout a hulit.
Znám takových lidí dost.
Jinak mimochodem šlechtění, elektrika, zalévání,hnojení to je všechno docela dost práce a stojí to za peněžní ocenění, nebo chci v dnešní době vidět někoho kdo bude pěstovat a třást se před poldama i kvůli 3 kytkám a pak se spokojí s pochvalou od kamarádů, kteří mu to pomůžou vyhulit.Ale je fakt že není dealerství jako dealerství žee???
Navíc si myslim že HiHI nemá ani páru o daních ani o tom proč jsou tady dealeři a proč vznikly.NAKONEC bychom tady mohli diskutovat proč je nebo není dobrá tržní ekonomika.Nakonec daně se dají odvádět ze všeho třeba i z prostituce nebo z prodeje ganjy.Ale zkuste se na to podívat ze strany lidí co hulení neznají.Mají strach z neznámého.Bojí se drog a myslí si jak je to strašný.Ten kdo tu predemnou psal že neví jak odvádět daně nebo komu a nevím co si o něm mám myslet.Navíc když to funguje i jinde.Pouze v případě legálnosti samozřejmě.Navíc si myslim že tu řešíte neřešitelný.Prostituce je tu několik století a jak to s ní je.Asi tak jak to bude s hulením za sto let bude tolerováno jako teď ale ne legální.

[Edited by kudri on 21-08-2001 at 02:19 AM]

Kudri

Old Post 21-08-2001 v 00:50 AM
kudri je offline   Profil uživatele kudri   Find more posts by kudri   Foto galerie člena kudri   Click here to Send kudri a Private Message   Add kudri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 56

kudri: no, nevím jak se pohybují nelegální ceny (asi to budeš vědět líp, když se mezi takovejma lidma pohybuješ ), ale každopádně si nemyslím, že daňový zatížení marihuany při jejím legálním prodeji by vedlo ke snížení současných cen až o 60%. Ovšem pokud je marže dealera za risk až 60% jen do jeho kapsy, tak prosím, už jen kvůli tomuto (kdybych měl kapku jiný názory) bych nekupoval. Ovšem nakolik je to od Tebe zaručená informace mi není známo, nevšiml jsem si nějakýho logickýho opodstatnění. Kromě věty tak jak je to v Holandsku-to víš, nevyrůstal jsem tam a taky jsem nesledoval jejich politiku ohledně drog-zkus to rozvinout.
Stejně tak jsem si nevšiml, že by jsi mi vysvětlil otázku daní, když o tom nemám páru, prosím Tě, udělej to pro mě a napiš mi to všechno sem. Děkuju
Žádný riziko, žádný starosti, jen cálnout a hulit-hmm, co se dá dělat. Každýho věc jak to má. Pouze jsem se k tomu vyjadřoval.
kudri: pěstuju, před poldama se netřesu, ale asi mě neuvidíš, leda tak si ode mě můžeš číst tyto řádky, protože promiň, ale lidi Tvýho typu nevyhledávám a když nějaký takový potkám, tak jim dám jasně najevo, pokud se mnou chtějí něco (cokoliv) mít, že já s nima ne. Jo a ty kytky nepěstuju 3, ale asi takovejch 50 A to, že mi někdo z mých kamarádů řekne, že to je fakt dobrej vzor, tak mě uspokojí na nejvyšší míru a nepotřebuju, aby mou snahu a mýho koníčka (pěstění) někdo oceňoval penězi.
A rozhodně bych to nanazýval dealerstvím>to je o trochu něčem jiným-alespoň v tomlhle tématu. (a pro mě i normálně, ale každýho věc- ono je rozdíl totiž dealovat a darovat!!!) Víš to je to, že za to nic neočekáváš.
O tržní ekonomice tady diskutovat nebudem, všichni víme jak to je- a jestli Ti není známo, tak daně z prostituce se už delší dobu odvádějí, ale to jen tak na okraj.
Kudri: tak nás nech řešit neřešitelný, mi si o tom hezky zapolemizujeme, každej vyjádří svůj názor a odpoví na jeho reakci a tak je to v pohodě, ne? Ale napiš mi, prosím, to oč jsem Tě žádal, budu rád, když zjistím svou chybu. A milerád ji napravím.

Mějte se good
zdarec

Old Post 21-08-2001 v 07:12 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

for Lackyfree & HIHI Příspěvek č. 57

tvuj názor to vystih uplně nejlíp!!! sám bych to líp nenapsal, dík

for hihi: je pěkné že mi asi 3× radíš abych četl znovu, ale já jsem tomu porozuměl dobře, prostě nechápu tvuj pocit, že tebe někdo obtěžuje kvuli lidem co prodávaj, u mě to tak neni a ani u nikoho koho znám, a znám huličů dost

příklad s vypalováním sem uved jen proto, že je s těma daněma podobnej jako u prodeje nelegální trávy, a nastiňuje i ekon. situaci mládeže u nás, podle mě se to hodilo, jestli se chcem bavit vyloženě jen o hulení, tak by se měla půlka příspěvků smazat a to mi připadá jako kravina

a s tou neschopností sám si vypěstovat se prostě neschodnem, a tvuj příklad, že když nejsem doma tak pomůžou kamarádi je dost divnej, mluvim za sebe a já mám dva druhy kámošů, huliče a nehuliče, nehuliči nechcou s žádnýma kytkama nic mít a povchybuji, že by se o ně někomu starali, a huliči ty maj dost práce se svýma kytkama a políčkama a dost pochybuju, že by měli čas a náladu se starat o hulení někoho jinýho
toť vše

[Edited by oton on 21-08-2001 at 09:28 AM]

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 21-08-2001 v 08:14 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 58

oton: neradil sem Ti, aby sis to přečetl, prosil sem Tě. No, je to možná věc, ne, že mě někdo už obtěžuje>takhle jsi to měl pochopit a proto jsem Tě o to taky prosil.
Co takhle pěstovat s těma huličema a budou se starat o svoje kytky a při tom aji o Tvoje, vždyť nemusíš pěstovat sám, ne? No, to se asi doopravdy neshodnem, ale svým způsobem máme pravdu oba.
Mějte se good
Zdarec

Old Post 21-08-2001 v 10:53 AM
oton
Stálý Člen

for hihi Příspěvek č. 59

koukám že rád slovíčkaříš co??! :-)

jasně peču na to, měj se taky good,čus

[Edited by oton on 21-08-2001 at 01:20 PM]

Old Post 21-08-2001 v 12:15 PM
hihi
Stálý Člen

Pohodička .... Příspěvek č. 60

oton:
slovíčkaření? šlo mi o to, aby byla pochopena pravá podstata a myšlenka věci Proto sem to musel upřesnit.

Mějte se good
Zdarec

Old Post 21-08-2001 v 13:52 PM
Sleepless
Stálý Člen

Karma uživatele Sleepless - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

No jak to tu tak procitam, zacinam konecne tak nejak chapat hihiho. Je to proste skalopevnej hulic/pestitel, kterej jednoduse tvdosijne zastava ten nejcistsi pohled na travu a huleni vubec. Proste pestovani pro sebe, pro kamose, pro pohodu, pro zabavu, proste proto. A stve ho ten balast okolo hulicu - dealeri/konzumenti, kterej se prirozenym vyvojem postupne nabalil. Jenze tomu se proste nedalo a neda nijak zabranit, travka se stala pro spoustu lidi "vikendovou" drogou za kterou si radi zaplati a mnohdy ani nevedi, jak ty nase milovane kyticky vypadaji. Tohle si asi myslim uvedomujeme vsichni a treba ja osobne to proste beru tak, ze to tak je ... lidi, kteri o huleni vedi stejne uplny kulovy, nas budou stejne vzdycky odsuzovat a hazet do jednoho pytle s delarema a smazkama cehokoliv.
Kez by bylo v tyhle skazeny a hnusny spolecnosti plny blaznivejch hodnot a idealu takovych jako je hihi vic ...

Old Post 21-08-2001 v 15:02 PM
Sleepless je offline   Profil uživatele Sleepless   Find more posts by Sleepless   Foto galerie člena Sleepless   Click here to Send Sleepless a Private Message   Add Sleepless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kudri
Nový Člen

Karma uživatele kudri - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

hihi: podívej hihi nevím co jsem vlastně zač že se mnou nechceš nic mít, ale to je jedno, sřejmě se nesneseš s více lidma,protože si mě odsoudil na základě 5ti řádků.
K tržní ekonomice a ke snížení ceny o 60%:Uvědom si jednu věc, že pokud se tráva pěstovat nesmí, tak se bude pěstovat málo a tajně.Tím pádem se jí bude pěstovat menší množství a vzroste po ní poptávka což má za následek vzrůst cen.Pak si představ že bude tráva legální.Každej si bude pěstovat kolik bude chtít, na polích se jí budou sklízet hektary a množství pěstovaný trávy mnohonásobně vzroste.Klesne počet lidí kteří si jí budou moct vypěstovat a proto klesne poptávka a zučne převažovat nabídka a s cenou se pujde dolů třeba i o těch blbých 60 %, na kterých ti tolik záleželo.daně nejsou problém dají se odvádět úplně stejně jako když zemědělec vypěstuje třeba kedlubnu.Samozřejmě jsem měl na mysli daň s prodeje trávy a obchodování s ní.Podstatná výše této daně a nízká cena trávy by pak zkazila chuť dealerům trávu prodávat a Tvůj velkej problém by byl vyřešen.
Jako příklad bych snad uvedl prohibici ve spojených státech ve třicátých letech minulého století.

hihi:lidi meho typu nevyhledáváš, to teda mi můžeš napsat co jsem za typ, rád si to přečtu ať se o sobě něco dočtu.Rozhodně nejsem dealer. už kvůli tomu že nemám rád život ve stresu, viz robotnik.igor.
To v jakým prostředí se pohybuju zná asi každej kdo tenhle server navštěvuje.Je to o tom, že je pár lidí co si vypěstujou to si vyhulej a nebo nabídnou kamarádům a čekají že kamarádi nabídnou na oplátku jim (sem se taky řadim já), pak je další skupina co si vypěstujou a dají každýmu kdo si řekne (to budeš asi ty).Neočekávaj zato nic a ty co dostanou si libujou jací jsou na světě hodný lidi.Pak jsou takový co si vypěstujou daj kámošům a ty jim zato daj třeba nějakej peníz.Dohromady to pokreje sotva výlohy ale aspoň něco.A takových si myslim že je poměrně dost jen si to všichni přiznejme.
Navíc tvůj hněv by se neměl obracet na dealery ale na takový co jsou líný si samy něco vypěstovat a radši jdou a přispějou dealerovi.Protože bez nich by dealeři neexistovali.A jak jsem psal legalizace by počet dealerů určitě snížila.Proto ty jestli chceš bojovat proti dealerům tak každýho koho znáš že kupuje přesvědčuj ať si vypěstuje, že se poldů bát nemusí tak jako ty.A usiluj o legalizaci.
Já osobně dealery neodsuzuju protože jestli jedou opravdu ve velkym tak na ně určitě dojde.
To že z poldů strach nemáš ti teda závidim.Kde já pěstuju neříkám ani lepším kámošům, protože dneska nikdo neví.I když těch pár kytek.To by bylo v pohodě.

Kudri

Old Post 21-08-2001 v 22:42 PM
kudri je offline   Profil uživatele kudri   Find more posts by kudri   Foto galerie člena kudri   Click here to Send kudri a Private Message   Add kudri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička .... Příspěvek č. 63

Sleepless: mas pravdu!

kudri: snáším se s lidma vcelku v pohodě, ale to je jedno, to nemůžu posoudit já. Neodsoudil jsem Tě>takový věci nedělám v žádným případě a pokud Ti to tak přišlo, tak to tak není. Byla to reakce na to, že jsi napsal, že takových lidí (dealerů, konzumentů) znáš dost>pohybuješ se mezi něma a mě není příjemný se s někým takovým stýkat osobně a vůbec s ním o něčem mluvit. Jistě, že když to o tom člověku nevím, tak se s ním bavím, ale jakmile se to o něm dozvím, tak mě už vůbec nezajímá, protože na to mám jinej názor.
Tržní ekonomika: tráva se pěstuje hodně a tajně. Asi nemáš moc představu o pěstování marihuany pro prodej v coffeshopech, jinak bys nenapsal, že se bude pěstovat na polích. Mimo jiné počet pěstitelů pro vlastní potřebu vzroste-ovšem moc se to neodrazí třeba na pražským trhu, kterej je asi největší v ČR a dělá největší objem ovšem nevím nepohybuju se v tom(tohle je jen domněnka). Jo a na těch 60% mi tak nezáleželo.
No, řekl bych, že dealery to neodradí, naopak daňový zatížení bude vysoký a dealer bude mít dost vysokou rezervu na podlezení oficiální ceny. Ale bylo by to skvělý, kdyby si každej začal pěstovat pro vlastní potřebu a nekupoval by, to máš pravdu, že by mi to vůbec nevadilo. Ale kudri, přece oba víme, že prohibice jako taková má za následek jedinou věc>vybudování a větší propracování černýho trhu s prohibicovanou látkou.
Podle toho co jsi napsal, jsem usoudil, že jsi typ člověka kterýho popisuju v prvních pár řádcích (Byla to reakce....) jinak Tě neznám a soudím podle toho co jsi napsal, ostatně jako Ty. Dealer nejsi, psal jsi, že jsi koupil 3x a dealer nakupuje furt.
No já to pochopil v jakým prostředí se pohybuješ dle tohoto cit.: "dealerství podle mně není špatná věc, a jak je vidět spousta lidí je tak líných si sama něco vypěstovat , že je o hodně snažší si je koupit.Žádný riziko žádný starosti, jenom cálnout a hulit.
Znám takových lidí dost. Jinak mimochodem šlechtění, elektrika, zalévání,hnojení to je všechno docela dost práce a stojí to za peněžní ocenění, nebo chci v dnešní době vidět někoho kdo bude pěstovat a třást se před poldama i kvůli 3 kytkám a pak se spokojí s pochvalou od kamarádů, kteří mu to pomůžou vyhulit" Konec citace. A rozhodně to pro mě neznamená, když napíšeš něco takovýho, že máš kamarády, kterým dáš zahulit a nic po nich nechceš, že máš kamarády, kteří daj zahulit Tobě a nic po Tobě nechcou, to by jsi musel napsat jinak a pokud to je jinak, tak jsi to blbě napsal nebo já pochopil.
Nepatřím do nějaké skupiny, protože jsem individualista, takže s mým zařazením jsi se netrefil, jsem člověk, kterej za zelí nic neočekává a stačí malej náznak toho, že ten člověk s tím počítá (že za to něco očekávám) a má u mě smůlu nedostane ode mě nic!!!!! Třeba tak, že Tě osloví někdo cizí (jakože cizím lidem opravdu ve vyjímečných situacích)>podíváš se na něj, řekneš si, proč ne a než stihneš odpovědět nabídne Ti, že Ti koupí třeba pivo, tak v ten moment, ten člověk u mě končí, řeknu mu ať si koupí pivo sám a nechá mě bejt a nezajímá mě a už se s ním nebavím>tak co už mě chápeš trochu víc?
Dávat kámošům a dostávat za to nějakej peníz? To asi nebudou kamarádi! Přiznej si co chceš, ale já takový lidi neznám a ani nechci znát!
Můj hněv? Nemůže mě něco takovýho rozhněvat (doopravdy všechno co jsem psal je bez emocí, jsem klidnej člověk, kterýho jen tak něco nevytočí), pouze se snažím něco psat, aby třeba člověk, kterej s tím začíná a přečte si toto téma tak upustil od toho negativního co tu popisuju. Mimo jiné nejsou to konzumenti, Ti kteří jdou za tím dealerem? Přečti si prosím ještě jednou co všechno jsem psal (předejdeme zbytečnýmu omílání toho co už bylo řečeno) na konzumenty jsem nezapomněl.
Nechci legalizaci a taky jsem o tom už tady na groweru někde psal-nevím jestli přímo v tomhle tématu, ale někde tady určitě. Lepší je dekriminalizace, kdo chce ať si pěstuje pro svou potřebu jakýkoliv množství bez postihu (to mě naprosto stačí).
Kolikrát Ti mám opakovat, že neznám a nechci znát nikoho kdo kupuje a prodává, proto by jsi to měl mezi tyto lidi spíš rozhlásit Ty! To není o strachu z poldů, ale o lenosti a pohodlí. A proč se budu zbytečně strachovat, když to jestli mě seberou neovlivním a můžou mě odsoudit stejně za to, jestli mám u sebe pár gramů, nebo pár kytek, záleží na situaci a blbci na kterýho narazíš.
No vidíš a třeba mi taky vadí, to, že mi někdo závidí>protože takový věci prostě nedělám a nejsem závistivej atd. člověk. Kde já pěstuju vědí moji kamarádi, protože jim jednak věřím a oni mě-prostě opravdoví kamarádi- a jednak kdyby se mi něco stalo, tak z toho můžou mít užitek alespoň oni, ne???

Ještě se mrkni semhle https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=607
Mějte se good
Zdarec

Old Post 22-08-2001 v 07:46 AM
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Upozornění můj model legality Příspěvek č. 64

Ahoj....!
for oton: dík aspoň někdo pochopil......
for hihi: vážím si tvého postoje i když je na mě trochu moc radikální a do reality mi moc nezapadá. Proto ti uvedu svůj příklad....:
Když jsem začal pořádně hulit a poznal ty správné účinky, dostával jsem drtivou většinu trávy od kamarádů. Avšak mi to po čase připadalo dost trapné jen brát, navíc když kamarádi už museli kupovat(vlastní došlo). co mi asi tak mohlo zbývat: o pěstění jsem nic něvěděl(doma jsem neměl ani jedinou obyčejnou kytku-stejně by zhebla). Tudíž jsem nakoupil určité množství trávy za relativně dobrou cenu v poměru k množství. Začal jsem splácet své dluhy(dříve mě zvali tak teď jsem je zval já) což mi připadalo správný. Občas jsem ty k mé osobě nejbližší kamarády podaroval jen tak( i když oni tak neučinily nikdy - jen mě zvali na špeka). Ale vždy jen malé množství, tak na špeka. jenže pak přišel kámoš že toho chce, víc tak jedno g, a že mi to klidně cálne. Mno prodávat se mi moc nechtělo ale dávat taky ne, vzhledem k tomu že jsem to koupil. Navrhl mi cenu se kterou jsem souhlasil a dle propočtu mi bylo jasné že jsem asi tak na svém (nevydržim to a prásknu to na sebe stejně by jste to chtěli vědět 150/g fakt moc dobré podlampovky-odrůdu jsem už zapoměl ale myslim že to byl oranž bád). To byl záčátek mé kraťolinlé kariery dealera, nikdy jsem neprodával tak abych na tom vydělal, jen jsem si už nemohl dovolit jen a jen dávat. Párkrát jsem střelil jedno g za 100kč ale to jen příbuzným u kterých jsem věděl že mi za tu ztrátu stojí.
Dnes jen málokdy koupím ale to jen fakt dokonalé zboží(když mě přemůže zvědavost), neprodávám a ani nebudu -jsem přeci malopěstitel pouze pro svou potřebu a potřeby svých in kamarádů a dnes jim to 1g (nebo víc já na g nehraju prostě po čem šahnu to dam)dám jen tak. Mám radost kydž jim chutná.
Takže má myšlenka: POKUD NĚDKO PRODÁVÁ NA KŠEFT TŘEBA ZA 200-250-300KČ TAK JE TO KURVA!!!! OBVZLÁŠT KDYŽ PRODÁVÁ PĚKNÝ SENO!!!
(nutno si uvědomit že třeba na začátku je cena několikrát nižší)
ALE POKUD NĚKDO PRODÁ JEN PROTO ŽE MUSÍ (když na Vás někdo až moc loudí) A TO ZA VYROBNÍ CENU TAK MI TO PŘIPADÁ FÉR A NELZE NIC VYTÝKAT. Mám mnoho známých (né kámošů), kteří prostě nemohou pěstovat, (buď z časových důvodů, nebo nemají kde či potřebné prostředky / nebo jsou prostě líný či levý).
To znamená že je rozdíl mezi prodejem a podle toho taky lidi můžeme soudit. Nelze všechny prodejce házet do jednoho pytle. Kdybych se dozvěděl že si nědko příležitostně na mém usilý mastí kapsu nejspíš bych mu jednu pustil. Ale zatim se mi to nestalo a asi jen tak nestane, vzhledem k tomu jaké množství pěstuji. Navíc něpěstuji na kvantitu ale na kvalitu.
Ale jak už jsem jednou řekl - neprodávám a ani po tom netoužím(moc velké riziko a nechci aby lidi na mě koukali jak na dealera - rádi je pomlouvaj- jako dealer jsi prostě nutné zlo)

Toto je můj názor, pokud bude nědko mit nějakou chytrou neagresivní poznámku k mému textu, sem sní!
Útoky na mou netovou osobnost neberu na vědomí a .... na ně!!!

POKUD TOTO ČTE NĚJAKÝ POLICISTA, PROSÍM HO O TOLERANCI K TĚMTO TEXTŮM, KTERÉ OBSAHUJÍ VĚCI ODPORUJÍCÍ DROGOVÉMU ZÁKONU. SNAŽTE SE POCHOPIT NÁŠ KONÍČEK. UKAŽTE SE JAKO INTELIGENTNÍ HOMO SAPIENS A POTÍREJTE OPRAVDOVÉ ZLO A NÉ TO POLITICKY VYKONSTRUOVANÉ, VYTVOŘENÉ LOBINGEM FIREM ZABÝVAJÍCÍCH SE VÝROBEM ALKOHOLU A LÉČIV!
DĚKUJI ZA CELÝ GROWER
Lackyfree

Old Post 23-08-2001 v 10:21 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás