Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Weviho skleník "07"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 31

Proč ten fóliák není zvrchu přikrytej, takle neplní úlohu fóliáku ne? Ale jen nějaký clony, takle ti nedrží teplo o několik stupňů vyšší než je venku a netvoří skleníkovej efekt. Myslím že by ti ta kytka rostla úplně stejně i bez tý stěny z fólie, akorát ti vzniká riziko plísně a zbytečně tu kytku utěsňuješ

Old Post 05-07-2007 v 14:16 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Fólii příště sundám..Ta tam jenom byla pro nenápadnost, ale jak jde z fotek vidět, už to přerůstá okolní zelenina....A to je ta pravá chvíle na odkrytí...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 05-07-2007 v 14:21 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 33

Jo tak to tam bylo jen za účelem maskování? Tak to jo čéče Jen počkej zelenina se dostane na svou výšku a pak povede zase kytka o nějakej ten půlmetr

Old Post 05-07-2007 v 14:24 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Musím štípat a ohýbat.....Však nějak si poradím

Šňupací tabáček

Old Post 05-07-2007 v 14:30 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Wevi
tééda...Tak včera jsem tady dával fotky a žádná reakce???Zůstal jsem asi zapomenut.......

paradne ti to roste kamo! zavidim..
nekdy te budu sledovat az k babce

flow,grow,glow

Old Post 05-07-2007 v 14:38 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

hele,roste to fesne,a jak mas asi silnej stonek,myslim ten na fotografii....?!

DEN/NOC

Old Post 05-07-2007 v 14:48 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

tak to nevím, jak je silnej, ale je to dobrý "kmeník"..Příště něco dodám jako měřítko...

Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 06-07-2007 v 10:00 AM

Old Post 06-07-2007 v 09:36 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Měl jsem dnes strašlivý sen!!...Přijel jsem s našima ke skleníku a tam byly tetky, babina, děda, strejdové a prostě všichni...A dívali se na mě tak špatně...Prvně jsme si povídali a pak, že si skočím do skleníku...ve skleníku mrtvo...nikde nic..Všechno zkosené..Papriky, Akáčko..Vyběhl jsem a běžel za tetkou..Co to je??A ona: " no jsem to zkosili, protože se nám to nelíbilo, je to na kompostu"...Běžím k fóliovníku a tam...Opět nic...Běžel jsem s brekem opět za tetkou a ona: "Tak když jsme zkosili tamtu, tak ti muselo být jasné, že sundáme i tuhle.."...V tu chvíli jsem se rozbrečel a vynadal tetce...Pak jsem se ji zeptal: "Proč?".."Někdo nám volal, ať to zkosíme!!"..Podíval jsem se na svou matku a bylo mi to jasné...Pak jsem se na ni vrhl a v tom jsme se probudil.....Podíval jsem se na budík a spokojeně si řekl, že to BYL PŘECE JEN SEN...
no jsem strašné máslo...

Šňupací tabáček

Old Post 06-07-2007 v 10:00 AM
levap20
Stálý Člen

Karma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Tomu říkám noční můra jak má být

balkon2007 WS,BUS,KM,AK47 | outdoor2007 6řezů, 25semínek
balkon2008 SS,AH3 | outdoor2008 SS,AH3
balkon2009 NYCD,JH

Old Post 06-07-2007 v 10:08 AM
levap20 je offline   Profil uživatele levap20   Find more posts by levap20   Foto galerie člena levap20   Click here to Send levap20 a Private Message   Add levap20 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

2Wevi:
Ahoj. Tak sen si mal brutálny, ale akčnejšie čítanie by to bolo bez tých prvých dvoch smajlíkov. Až som prestával dýchať, ako som sa vžíval do deja.
Rastlinky máš veľmi pekné a silné. A odštipnuté vršky sú veľmi dobrým spestrením dňa, pretože ako píšeš, zhulujú celkom dobre a je z nich príjemný stavík. Dávam ti k+.

Marihuana je dar.

Old Post 06-07-2007 v 11:53 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás