Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Proč ten fóliák není zvrchu přikrytej, takle neplní úlohu fóliáku ne? Ale jen nějaký clony, takle ti nedrží teplo o několik stupňů vyšší než je venku a netvoří skleníkovej efekt. Myslím že by ti ta kytka rostla úplně stejně i bez tý stěny z fólie, akorát ti vzniká riziko plísně a zbytečně tu kytku utěsňuješ
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Fólii příště sundám..Ta tam jenom byla pro nenápadnost, ale jak jde z fotek vidět, už to přerůstá okolní zelenina....A to je ta pravá chvíle na odkrytí...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Měl jsem dnes strašlivý sen!!...Přijel jsem s našima ke skleníku a tam byly tetky, babina, děda, strejdové a prostě všichni...A dívali se na mě tak špatně...Prvně jsme si povídali a pak, že si skočím do skleníku...ve skleníku mrtvo...nikde nic..Všechno zkosené..Papriky, Akáčko..Vyběhl jsem a běžel za tetkou..Co to je??A ona: " no jsem to zkosili, protože se nám to nelíbilo, je to na kompostu"...Běžím k fóliovníku a tam...Opět nic...Běžel jsem s brekem opět za tetkou a ona: "Tak když jsme zkosili tamtu, tak ti muselo být jasné, že sundáme i tuhle.."...V tu chvíli jsem se rozbrečel a vynadal tetce...Pak jsem se ji zeptal: "Proč?".."Někdo nám volal, ať to zkosíme!!"..Podíval jsem se na svou matku a bylo mi to jasné...Pak jsem se na ni vrhl a v tom jsme se probudil.....Podíval jsem se na budík a spokojeně si řekl, že to BYL PŘECE JEN SEN...
no jsem strašné máslo...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
2Wevi:
Ahoj. Tak sen si mal brutálny, ale akčnejšie čítanie by to bolo bez tých prvých dvoch smajlíkov. Až som prestával dýchať, ako som sa vžíval do deja.
Rastlinky máš veľmi pekné a silné. A odštipnuté vršky sú veľmi dobrým spestrením dňa, pretože ako píšeš, zhulujú celkom dobre a je z nich príjemný stavík. Dávam ti k+.