Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
inak tym stlacenim sa z toho propan butanu stava kvapalina -- fyzika 6.ročník základnej školy. inac podla mojhoho osobneho nazoru by to malo ist aj z tej bomby lebo aj v bombe aj v naplni do zapalovacov je propan butan sa mi vidi, ale nie som isty
Propan-butan vo velkych bombach je kvapalny a podla mna by sa dal pouzit na extrakciu,a to aj vo velmi velkych mnozstvach materialu-radovo kilogrami.
Ine je to uz s jeho cistotou,ale aj s tym by sa nieco dalo robyt.Pri troche namahy je mozne vyrobyt takmer profy zariadenie na vyrobu velkeho mnozstva toho oleja,hasisu,ci ako to mam nazvat,ale verim ze o to tu nikomu neide,lebo to uz zavana predajom.
2 Kudre: Zdá se mi, že to máš málo nadrcený.Ten materiaál musí bejt přesušenej a najemno nadrcenej.Zkus ho o hodně víc nadrtit(kafemlejnek), akorát k sítku dej větší kousky, aby se neucpalo.Nevim jakej používáš plyn, ale nemá cenu používat ten malej,kup si 250ml Ronson, ten je ověřenej, stojí něco přes 50Kč.Jinak nevim,kde může bejt chyba.
předevčírem sme si s kámošema udělali "hašišmejdan",vyrobil jsem 2 gramovou kuličku a celou jsme ji na posezení zhulili-
no to by nebylo nic tak divnýho že jo ,ale někdo tady psal ,že sucháče nejdou a my sme zjistily,že naopak je to nejlepší takhle hulit(matroš byl normálně smíchanej s trochou tabáku).
takže asi tak
2 ddt: Já to hulim tak, že kuličku hodim na tabák, nahřeju zapíkem a s tim tabákem promícham.Jak psal mury, klidně to můžeš s nečim najemno nadrcenym smíchat a hulit jako sucháč.