Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to finální rozpuštění jsem dělal velmi pomalu na nejmenším hořáku jen aby to trošku bublalo......ten var nechám tak 5 min. víc ne. Tepltou jsem neměřil
no jelikoz voda je zakladni slozka potrebna k hydrolyze esterove vazby tak by mohl roztav nalejto do uzsi vyssi nadoby az a str tam spejli az to ztuhne tak ji vytahni a vodu co je na dne vylej tou dirkou v tuku po spejli...kdyz se ti to bude chtet delat
Čau letos si chci taky udělat konopnou mastičku.Ale když jsem přišel do lékarny a zeptal se paní jestli nemá bílou/lékařskou vazelínu,tak mi dala nějaky 30 nebo 50g tuby a vy tady píšete,že se to má dělat z jednoho kila tak mě prosím poraďte,kde tu vazelínu můžu koupit hledal jsem na internetu a nevím jestli je to přesně ono http://www.eod.cz/lekarna/kosmetika...green-435g500ml tak prosím někdo kdo ví, je to ona ?Nechci abych pak do toho naházel listy/palice a nijak mi to potom nepomohl,protože sem koupil špatnou vazelínu to by mě nasralo.