Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Konopná mast v obrazech.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
cernyzahradkar
Stálý Člen

Karma uživatele cernyzahradkar - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

to finální rozpuštění jsem dělal velmi pomalu na nejmenším hořáku jen aby to trošku bublalo......ten var nechám tak 5 min. víc ne. Tepltou jsem neměřil

chef

Old Post 09-02-2010 v 17:00 PM
cernyzahradkar je offline   Profil uživatele cernyzahradkar   Find more posts by cernyzahradkar   Foto galerie člena cernyzahradkar   Click here to Send cernyzahradkar a Private Message   Add cernyzahradkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
švéd
Nový Člen

Karma uživatele švéd - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Chci se jenom zeptat - jsem v první fázi, ztuhlej škraloup jsem sloupnul, ale nepovedlo se mi z něj vytlačit všechnu vodu - vadí to?

Old Post 28-03-2010 v 18:10 PM
švéd je offline   Profil uživatele švéd   Find more posts by švéd   Foto galerie člena švéd   Click here to Send švéd a Private Message   Add švéd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 193

no jelikoz voda je zakladni slozka potrebna k hydrolyze esterove vazby tak by mohl roztav nalejto do uzsi vyssi nadoby az a str tam spejli az to ztuhne tak ji vytahni a vodu co je na dne vylej tou dirkou v tuku po spejli...kdyz se ti to bude chtet delat

Old Post 28-03-2010 v 21:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pulcoj
Nový Člen

Karma uživatele pulcoj - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Komu se mast povedla, nemel by nejaky prebytek za nejaky peniz pro nemocne lidi?

Old Post 09-08-2010 v 18:27 PM
pulcoj je offline   Profil uživatele pulcoj   Find more posts by pulcoj   Foto galerie člena pulcoj   Click here to Send pulcoj a Private Message   Add pulcoj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mooter
Stálý Člen

Karma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

Čau letos si chci taky udělat konopnou mastičku.Ale když jsem přišel do lékarny a zeptal se paní jestli nemá bílou/lékařskou vazelínu,tak mi dala nějaky 30 nebo 50g tuby a vy tady píšete,že se to má dělat z jednoho kila tak mě prosím poraďte,kde tu vazelínu můžu koupit hledal jsem na internetu a nevím jestli je to přesně ono http://www.eod.cz/lekarna/kosmetika...green-435g500ml tak prosím někdo kdo ví, je to ona ?Nechci abych pak do toho naházel listy/palice a nijak mi to potom nepomohl,protože sem koupil špatnou vazelínu to by mě nasralo.

Klikni zde pro návštěvu blogu o konopné přírode

Old Post 14-09-2010 v 11:03 AM
mooter je offline   Profil uživatele mooter   Find more posts by mooter   Foto galerie člena mooter   Click here to Send mooter a Private Message   Add mooter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás