Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
jop, zalevam denne. Kytky uz jsou celkem velke a pres den to v te hline vypijou. kvetinac je uplne lehoucky. takze stridam cista voda a hnojky. Kdyz obcas kontroluji hlinu pred zalitim je sucha jak troud. Pripadne uskodim jim kdyz je zaliji v okamziku kdy jim zacnou padat listy k zemi?
nikdy jsem taky neprekrocil davkovani z flasky metropu. TAky kdyz ty napadene listy orvu tak je to hned na dalsich, kdyz je tam necham nejdriv to zabije ty uplne napadene...
spatny Ec ? Nedostatek dusíku ?, kytkám to dochází postupně jak jdou do květu a přestaneš hnojit růstovym a na konci květu ti vykazujou jasnej deficit dusíku ale to normální...jen tak střílím od boku.
no dusik sem zatim neresil, napadl me fosfor. A fosforu prikladam velkou vahu. Nicmene se mi objevily este takoveto listy. Je to prepaleni hnojek? A jinak rustovyma hnojkama hnojim stale. Prestavam az za tyden dle schematu Metropu.
Ahoj tohle se mi stalo s kytkou Magic Crystal, kterou mám doma za oknem... vypadá to podobně jako to, co se stalo uživateli raymond, tak jsem to zkusil hodit do většího květináče. Napadá vás ještě něco, co bych pro ni mohl udělat? EC a pH neměřím.
Ahoj, mám problém s rostlinama Před dvěma týdny jsem dostal kyblík s outdoor rostlinkama, které vypadaly, že se jim daří. Po týdnu jsem si je přivezl na chatu, že si je přesadim do hlíny, ale to už jsem si všiml, že kytkám v kyblíku žloutnou a hynou spodní listy Přesadil jsem tedy rostlinky do země. Problém trvá nadále a nevím, jak to řešit. Rostlinky pomalu rostou, ale listy zespoda žloutnou a hynou Někde jsem něco četl o nedostatku dusíku, ale kytka je přihnojována.
Mám to normálně v zemi, ale co je to za půdu bohužel nevím Předtím jsem to měl v kyblíku, ve kterém to rostlo a dařilo se tomu dobře, ale pak to v něm začlo takhle žloutnout, tak jsem to přesadil do země.
No záleží jak se to rozšiřuje. Pokud třeba první listy měly šok z přesazení tak dopadly takto. Moje shiva nemá původní list po přesazení ani jeden. Přepal hnojek myslím nebude, neb by se to muselo projevovat i na dalších listech té kytky. Samo začalo by to odspoda, ale šířilo se. A to že máš ty listy takové krabaté taky neznaší přebytek živin jako spíš nedostek. Mrkni sem https://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=plisen to vypadá dost podobně.
tak si kup preboha BEN test pH za 40kc a k tomu za 60kc kyselinu a nebudes tyrat rastlinky. Neviem ako tvoja voda, ale moja z kohutika ma tak 8pH a bez upravi by som nou kytky nikdy nezalial.
Presne tak, me tece z kohoutku 8,4ph a v rustu upravuju kyselinou dusicnou a na kvet kyselina fosforecna oboje od AH a spokojenost a vydrzi ti to mrte dlouho.
tak si kup preboha BEN test pH za 40kc a k tomu za 60kc kyselinu a nebudes tyrat rastlinky. Neviem ako tvoja voda, ale moja z kohutika ma tak 8pH a bez upravi by som nou kytky nikdy nezalial.
dobře díky zkusím to... já si právě myslel, že tím by to být nemuselo, když mi to dělá jenom u jedný kytky, tak příště už radši nebudu myslet