Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ButerflyEfect
Ronin
Nelitostny souboj
Obvykli podezreli
Chronice of Riddick
Laska je kurva(Amores Peros)
Acid House
Vrteti psem
z ceskych:
Jachyme hod ho do stroje
Smrt krasnych srncu
Vesnicko ma strediskova
Major Zeman-Studna....stal tam nad matkou se sekerou v ruce......divne se kyval.....
Mandragora-doporucuji-film ze soucasne Prahy
Zahrada-slovensky film-stoji za vzhlednuti
Jakykoliv film k dispozici!Zapujcim.Mozno i novinky ktere nasi ceskou cenzurou neprojdou.Vse jen na cd,mozno prehrat jen v pc.
Vyse uvedene to je jen muj vkus.
Když se zdunim ulítnu si skoro na všech filmech. Najradši mám filmky od Lynche a rozsekal mě i Hellreiser. Na druhou stranu sou krutý i Mazaný hoši, klasicky Red Dwarf, Simsňáci a z další strany Osvícení, Zelená míle, Good bye Lenin...... no prstě good filmků je mrtě, ale v poslední době jsem si ulítla na Mazanym Filipoj a Animetrixu (oba bych potřebovala vidět ještě jednou protože sem byla moc ...)
MICASA: Jo Dancer in the dark je uzasnej film!Hlavne miluju Björk a fakt se do ty role dost hodi!ale na specenost??no nevim....co treba "takovy normalni zabijaci"???to je docela vostrej snimek!!
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
videl niekto z vas film OLD BOY- myslim ze to je korejsky film, poriadne psycho. alebo rusky film NIGHT WATCH? odporucam, ten rusky je nieco medzi Blade-om a Matrixom ale v ruskom prevedeni. Paradna kamera, hudba, napady.... proste PARADA
JA som teraz doma našiel taku staru premietačku na 8 milimetrove filmy je to síce bez zvuku ale to nevadí.Našiel som k tomu aj nejake kreslene filmy su to tie KRTKOVE DOBRODRUZSTVA ci tak sa to nejako vola.To si vždy večer ubalím špeka rozprestriem platno založím filmy a užívam si tu nostalgiu.fakt som sa do toho dosť zahryzol.Ozaj nemate niekdo nejake 8 mm filmy by som to aj kúpil
Čtv 2 jo hůstý. Ale nejvíc bitch jsou americké fimly z USA. Rozhodně nemám rád filmy komerenční z USA jsou to blitky např. Den poté nejvíc kravina!!!! Osobně preferuji filmy nezávyslí a nepřehnané. Nejlepší filmy točí Jiří Menzl. Jeho skvost jsou podle mne Slavnosti Sněženek. Ten život a ty vychitaný hlášky jsou nejvíc " vypustilste nám duši "
nebo divadelní hry Jara Ci(y)mrman nebo hry z divadla Sklep (Hanák a spol.)
PS: omluva za pravopis
ted sem si vzpomel na megamoc mazec, predchudce vsech novodobjch psychologickejch hororu - VLČÍ BOUDA - od Chytilový, schízohudba od Kocába - o partičce středoškoláků, jak sou na horách a mimozemšťani v čele se starym Macháčkem je tam testujou, jak se chovaj ve stresu, staví je do konfliktů proti sobě....pamatuje si něgdo taky??
Dude: JJ. To jsem viděl u nás ještě za komančů v kině (než ho pak zawřeli - holt vesnický kino ). Hustý psycho! Bratránek to nějak tenkrát neunes a pronesl pro mě dnes již legendární hlášku "jdu jako na záchod a už se newrátim..."