Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja som sa minule skoro posral smiechom, ked sme boli nahuleni (asi ako stale) a kamarat sa ma opytal:
"Nevies kolko je hodin?"
Ja:"Viem"
On:"Diki"
no tymto ma ale dostal... ja som si sadol na chodnik a asi desat minut ma tam zbierali.
pocujte a tento vtip poznate jak pride kvasimodo do lekarne?
Takze pride kvasimodo do lekarne a vravi : Mate denaturovany lieh???... NIE NEMAME!!!..... A nejake ine dobre vinko???
Alebo minule sa mi snivalo ze som bol na zahradke a prisla ku mne diva svina ..... tak som sa s nou zacal rozpravat a vysvetloval som jej ze nech ide prec.... A rano vstanem a segra sa ma pyta : Pocuj preco si v noci krochkal???
Ja som na kopu snehu krical ,,YETI!" a o zenskej v buse s velkymi zelenymi ocami zvacsenymi aspon 6kami diop3ami a velkymi perami s fialovym ruzom som tvrdil, ze je diskogula!
takhle s kámošem jsme byli hulit, po nedlouhé době jsme začali rozpravovat o letadlu Jambojet z Kamodži a za nedlouho se to zvrtlo v Kambodjet z Jamodži a to nás rozsekalo jako prase u řezníka.