Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak Brak je dobrej... animowany zeru... mrzi me ze nikdo nezminil Priserky s.r.o >>> ty sou wostry. Asi wam napishu celej seznam, protoze na filmech si silne ujizdim... takze:
21 grams, Fight Club, Pulp Fiction, Andel EXIT, Trainspotting, Lola bezi o zivot, Human Traffic, Bila vdova, Acid House, Lolita, Pernikova Vez, Shrek 1-2, Kult Hakovyho Krize, Samotari, Go, Rychle a Zbesile, Hleda se Nemo, Thirteen... a jako hoooodne wostra je " BARAKA " <<< doporuczuju wshem!
Když sme u těch animovaných...
Zrovna sme se vrátili z kina, zase sme vyrazili banda asice na pixaráckou záležitost Úžasňákovi, a musim říct že je to fakt mazec. Ať mi nikdo neříká že něco takovýho se vyrábí pro děti. Hlášky tam sou fakt úžasný (a to ani nebyl špíček před kinem) Sem si říkal na co to zase jedem za pyjovinu a nakonec sem byl hodně příjemně překvapen. Na MJ to asi musí bejt slušná zábava
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Zdrawime,
na zhuleno palici mám rád The clockwork orange od Kubbricka, je to možná snímek starší ale stále origin .No ostatně jako většina jeho filmů. Jo a málem bych zapoměl na Blue velvet jestli ten film neznáš určitě si ho sežeň je to fakt úlet.
Mno, pokud mate moznost bejt kazdej ctvrtek v Aeru, tak tam sou vsechny filmy -ZADARMO- a na vakouzrenou hlavu pusobi opravdu silne. Myslim ze jeden z nejlepsich ceskejch filmáu na zhul je neoddyskutovatelne O slavnosti a hostech. Je to fakt solidni narez. Zutra tam poustej Trainspotting, coz povazuju taky za dost solidni filmecek. Urcite tam nebbudu chybet. A myslim ze po speghu je dost klasickej film How High (Kdo hulí ten umí)
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Dobrej českej je Spalovač mrtvol.Poprvé když sem to sledoval sem byl na 130% zmíkowanej. A někde vté fázi jak se zněj pomalu stává nácek sem hodil tyčku
Viděli ste někdo Ghost in the Shell? Fakt mazec film, kloubí moje dva oblíbený žánry - manga(resp. anime) a cyberpunk. Dobrý je tam filozofování o životě v podání hlavní cyberhrdinky
Ramon: Přesně!!!
Ten film je fakt good... a cyberpunk mě taky už hóóódně dlouho oslovuje.. Už od dob, kdy jsem tehdy poprvé na střední škole přečetl stěžejní dílo od Williama Gibsona - Neuromancer. Nebo že by to začalo už Kulhánkovo Vládci strachu?
futew: mno ja mam doma pucenych sechn 10 dilu, ale vubec se mi to enchce zkouknout, kamos rikal ze to videl nekolikrat ze se mu to libilo, ale nekdo rikal ze je to prej ankej trapnej zdlouhavej roman, proste smelo. Tak nevim....
cerwiq: urcitě se na to podívej, stojí to za to. vtáhne tě to do děje a podle mě to vůbec blbost není. zkus se třeba podívat na www.csfd.cz jak tam tohle dílo hodnotí.
chOdec: ááá, další cyberpunkáč a kulhánkomilec. Pokud říkáš, že Vládci strachu jsou hustý, už jsi četl Noční klub? Upíři v podání mistra K. byli už ve V.S. hustý, ale v Nočním klubu už jsou až moc hustý.
Jukněte na Ghost in the Shell: Innocence -anime šiklý počítačovejma efektama a je to detektivka v kyberpunku, ale fakt brutálně hustá škoda že to je celý japonsky... Přirovnal bych to k metrixu, ale podobný jenom provedením....
Ramon_Dexter jaký máš připojení že bych ti napsal co a jak a ty sis to stáhnul z netu (700Mg) Ten filmík je fakt dokonalej...
btw. Heleďte na growru se asi nesměj dávat odkazy na warez apod co? Nebo byste to překously ve formátu hxxp://blabla.bla?