Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »
Autor
Téma 
luckymeg
Stálý Člen

Karma uživatele luckymeg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

Tak Brak je dobrej... animowany zeru... mrzi me ze nikdo nezminil Priserky s.r.o >>> ty sou wostry. Asi wam napishu celej seznam, protoze na filmech si silne ujizdim... takze:
21 grams, Fight Club, Pulp Fiction, Andel EXIT, Trainspotting, Lola bezi o zivot, Human Traffic, Bila vdova, Acid House, Lolita, Pernikova Vez, Shrek 1-2, Kult Hakovyho Krize, Samotari, Go, Rychle a Zbesile, Hleda se Nemo, Thirteen... a jako hoooodne wostra je " BARAKA " <<< doporuczuju wshem!

Old Post 29-11-2004 v 23:53 PM
luckymeg je offline   Profil uživatele luckymeg   Find more posts by luckymeg   Foto galerie člena luckymeg   Click here to Send luckymeg a Private Message   Add luckymeg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

Když sme u těch animovaných...
Zrovna sme se vrátili z kina, zase sme vyrazili banda asice na pixaráckou záležitost Úžasňákovi, a musim říct že je to fakt mazec. Ať mi nikdo neříká že něco takovýho se vyrábí pro děti. Hlášky tam sou fakt úžasný (a to ani nebyl špíček před kinem) Sem si říkal na co to zase jedem za pyjovinu a nakonec sem byl hodně příjemně překvapen. Na MJ to asi musí bejt slušná zábava

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 30-11-2004 v 00:17 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

Zdrawime,
na zhuleno palici mám rád The clockwork orange od Kubbricka, je to možná snímek starší ale stále origin .No ostatně jako většina jeho filmů. Jo a málem bych zapoměl na Blue velvet jestli ten film neznáš určitě si ho sežeň je to fakt úlet.

§§kuma!faka§§

Old Post 30-11-2004 v 12:27 PM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 596

tak vcera som videl alien vs predator a je to celkom pecka
skoda len ze je to take kratke......

Old Post 01-12-2004 v 08:29 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marihouba
Stálý Člen

Karma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

Mno, pokud mate moznost bejt kazdej ctvrtek v Aeru, tak tam sou vsechny filmy -ZADARMO- a na vakouzrenou hlavu pusobi opravdu silne. Myslim ze jeden z nejlepsich ceskejch filmáu na zhul je neoddyskutovatelne O slavnosti a hostech. Je to fakt solidni narez. Zutra tam poustej Trainspotting, coz povazuju taky za dost solidni filmecek. Urcite tam nebbudu chybet. A myslim ze po speghu je dost klasickej film How High (Kdo hulí ten umí)

Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.

Thanks to Macka B

in progress 70w

Old Post 01-12-2004 v 19:01 PM
Marihouba je offline   Profil uživatele Marihouba   Find more posts by Marihouba   Foto galerie člena Marihouba   Click here to Send Marihouba a Private Message   Add Marihouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

A kua.. do Aera jsem občas zavítal, ale platit jsem musel vždy..
No a zrovna teď, když jsem mimo Prague, tak se dozvídám takovýhle zprávy... chjo..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 01-12-2004 v 19:42 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 599

Dobrej českej je Spalovač mrtvol.Poprvé když sem to sledoval sem byl na 130% zmíkowanej. A někde vté fázi jak se zněj pomalu stává nácek sem hodil tyčku

§§kuma!faka§§

Old Post 02-12-2004 v 05:18 AM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 600

Viděli ste někdo Ghost in the Shell? Fakt mazec film, kloubí moje dva oblíbený žánry - manga(resp. anime) a cyberpunk. Dobrý je tam filozofování o životě v podání hlavní cyberhrdinky

Old Post 02-12-2004 v 07:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 601

Ramon: Přesně!!!
Ten film je fakt good... a cyberpunk mě taky už hóóódně dlouho oslovuje.. Už od dob, kdy jsem tehdy poprvé na střední škole přečetl stěžejní dílo od Williama Gibsona - Neuromancer. Nebo že by to začalo už Kulhánkovo Vládci strachu?

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 02-12-2004 v 08:15 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 602

futew: mno ja mam doma pucenych sechn 10 dilu, ale vubec se mi to enchce zkouknout, kamos rikal ze to videl nekolikrat ze se mu to libilo, ale nekdo rikal ze je to prej ankej trapnej zdlouhavej roman, proste smelo. Tak nevim....

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 02-12-2004 v 15:57 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 603

cerwiq: urcitě se na to podívej, stojí to za to. vtáhne tě to do děje a podle mě to vůbec blbost není. zkus se třeba podívat na www.csfd.cz jak tam tohle dílo hodnotí.

Old Post 05-12-2004 v 18:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 604

chOdec: ááá, další cyberpunkáč a kulhánkomilec. Pokud říkáš, že Vládci strachu jsou hustý, už jsi četl Noční klub? Upíři v podání mistra K. byli už ve V.S. hustý, ale v Nočním klubu už jsou až moc hustý.

Old Post 05-12-2004 v 18:25 PM
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 605

Jukněte na Ghost in the Shell: Innocence -anime šiklý počítačovejma efektama a je to detektivka v kyberpunku, ale fakt brutálně hustá škoda že to je celý japonsky... Přirovnal bych to k metrixu, ale podobný jenom provedením....

Old Post 05-12-2004 v 19:21 PM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 606

hudy: o tom jsem už čet, ale bohužel absolutně netušim, kde to sehnat

Old Post 05-12-2004 v 20:25 PM
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

Můj nejoblíbenější film? jedním slovem: Trainspotting! Nejlepší. Potřicátý a znova.
P.S. Soundtrack je taky hustej!

Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem

Old Post 05-12-2004 v 20:46 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 608

Ramon_Dexter jaký máš připojení že bych ti napsal co a jak a ty sis to stáhnul z netu (700Mg) Ten filmík je fakt dokonalej...
btw. Heleďte na growru se asi nesměj dávat odkazy na warez apod co? Nebo byste to překously ve formátu hxxp://blabla.bla?

Houmpejdž toho filmíku: http://www.gofishpictures.com/GITS2/main.html (dá se tam stáhnout pár minutovej trejler) + je tam obrázková galerie atd...
Čao

Old Post 05-12-2004 v 21:21 PM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás