Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
filmů je moc ale s bif lebowskim souhlasím, magická hlubina, matrix (1), přelet nad kukaččím hnízdem, samotáři ... a stačí já bych psal a psal, ale napíšu pár věcí co jede v tv : reddwarf, halo halo, odpočívej v pokoji, simpsonovi a hlavně víkendové staré stártreky (masakr i bez prda) a 007
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
The Doors - polo fiktivní bografickej film o jedn kapele. Je to skvěle natočený a Val Kilmer je Morissonovi až neuvěřitelně podobnej. Ten fim ukazuje ducha tý doby a taky postupný proměny The Doors a Jima samotnýho. Po brku je to skoro až psychedelickej zážitek.
cerwiq: mazec film, kdysi to dávali na N@vě, ale dost to utrpěl dabingem, kdyžtak mi napiš do PM adresu a já ti to pošlu na CD, fakt to stojí za skouknutí
z Pekla a Kokain s Jony Dephem.taky je dobrej film Poslední samuraj,Bílé peklo,Den poté,Torque ohnivá kola,Přežili jsme Ardeny,Černý jestřáb setřelen, Slzy slunce,Kill Bil těch filmů co sem viděl a líbili se mi je fakt strašně moc na to abych je tu všechny jmenoval i když ne každej sem viděl zhulenej tak mě byvilo a baví se na ně koukat.Filmy sou jedna z nejlepších věci co eksistujou
Intrstate 60 - další svým způsobem zvláštní filmeček, a takový já rád
Jinak Doors je určitě skvělej film (knížka je lepší ), teď o víkendu sem konečně doD-loadnul dvoj-cédéčkovou verzi, samožřejmě v originále s titulema a moc moc si ftom libuju. Oproti dabingu (kde mimochodem úplně přídete o až mystickou podobnost Killmerovo-Morissonovo hlasu, nehledě na texty) o dost silnější zážitek. Taky doporučuju
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Taker: o tom luvim. Já nejdřív viděl tu 2CD verzi a pak až tu dabovanou a musim říct, že ten dabing je humus. Ty hlasy vůbec nesedí
btw, víš že Val Kilmer to ve filmu i zpíval?
Jo to vim, to sem právě čet zase v jiný knížce, že původní nahrávky Doors sou jenom ty co ve filmu hrajou na pozadí, jinak všechno ostatní je Val.
Ten dokonce chtěl aby ho na place všichni oslovovali Jime a vůbec si s tou rolí dal hodně velkou práci. Lidi co Jima znali osobně tvrdili že podoba s Valem včetně jeho pohybů byla až strašidelná. No ani se jim nedivim.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."