Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1.- Ano, mas samozrejme pravdu , v boxu je jeste misto na dva kvetinace ale je tam 1.no velke ALE... Bylo by to na ukor vzdalenosti cipu od vrcholu , jelikoz me to z tech 30 cm co to ted mam , neosviti tu prvni radu kvetinacu . Ta 13.ta kytka co je hned u vchodu uz je mimo dosah primeho svetla..
Box je ctverec ale Vero je bohuzel obdelnik.
2.-Listy jsou stale stejne barvy , alepson nepozoruju zadny rozdil , mozna to bude trochu zkreslene to tmou a bleskem.
3.- Neboj , za chvili me predhonis a ja zustanu daleko za tebou , musi se to projevit ta rodillne silna Wataz , mas 2 a pulkrat silnejsi svetlo , tak za chvili me uteces , nemej obavy .
Zbyněk1 - nie som presvedčený o tom, že výnos priamo súvisi s množstvom kvetináčov. Záleží od mnoho faktorov, vždy sa to dá ešte vylepšiť pri ďalšom peste toho istého modelu, keď už vieš, čo od toho čakať. Snáď sa k tomu vyjadria aj iní. Je to večná dilema. U Madiho by to narobilo ešte vačši problém s vlhkosťou.
MADI - čče je to zábavné sledovať Ťa ako počítaš topovky a spodky... nemaj obavy, pre vlastnú spotrebu tam budeš mať toho dosť a kým to minieš, tak budeš mať už rozbehnuté ďalšie kolo...
Nacháme sa prekvapiť!?
Jo to doufam
Jinak uz mam dalsi seminka CBD se skoro nulovym THC s CBD kolem 20% .
Takze hned rozjizdim dalsi kolo v boxu.
Bohuzel tech 5 ks CBD auto , jak ted jedu ve skleniku a na balkone tak toho bude opravdu hodne malo , to uz vidim tedka , takze musim jet kvuli te lecbe oci , jinou CBD odrudu , takovou kde bude mnohem vetsi vytezek a uz rozhodne ne autoflower.
Foto 9.ticipeho listu na balkone , na dennim svetle bez blesku.
Prispevek vyse se mi zapnul bohuzel automaticky blesk na mobilu tak to trochu zkreslilo tu barvu.
Barva dobra! Pri dalsi aktualizaci dej i blizsi foto paldy z vrchniho pohledu, at je videt mnozstvi pryskyrice na listech...na te prvni fotce z 25 dne to neni videt.
Myslim ze na foceni detailu paldicek je jeste brzy ale tady to teda mas
Jsou malinke.
Trichomy na listech moc videt zatim nejsou ,nekvalitni fotak na detaily v mobilu a tresou se mi ruce starim. Musel by sis tu fotku zvetsit na plose.
Ale , pohled do boxu je uz mnohem veselejsi nez po prvnim tydnu kvetu.
Pozitiva odlisteni zatim tedy nepozoruju , nejak explozivni rust sisticek , jak je to na tech fotkach na netu , po 4 dnech. Uvidime jak to bude dal.
Zda se ze Bourek je opravdu daleko pred nami , mels pravdu , ve stejnem dni kvetu .
Zalezi to ale na mnoha faktorech...hlavne odrude , sile svetla , podminkach v boxu , hnojkach organika VS Mineralni a umu growera atd.
Se slabym svetlem 242 W , moc parady neudelam ( oproti tvejm 600w )
Naposledy upravil Madical-Strains 16-08-2019 v 07:40 AM